Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GSX 750 F Vlasnici

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

Hahahahahaha... Razumemo se!!!

Provericu danas da li su uopste otisli na kraju i da li imaju sta da preporuce jer ja taj deo uopste ne poznajem, nikad nisam isao tamo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1726 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Samo da ima i nešto drugo osim ribe

Jefto, što bi se reklo: ne jedem ništa što ne hoda (nego pliva, leti, puže, gmiže...) :bacikosku: Društvo, nadam se da se vidimo, rešavam neke finansijske zavrzlame ali sam optimista :)  

• Drug član, 2874 postova
  • Motocikl: strom 650

Meni deluje zanimljivo pa ako se ostali slažu.

Možemo se sastati na ulazu u UB,ili se nađemo tamo.

Na bazenu ima neke klope roštilji i slično ima šta da se popije ,a sve može i da se donese poput sendviča i pića po volji.Ulaznice par stotina dinara i topla voda u bazenima.Restorana ima u banji i do sada su uvek bile povoljne cene klope.Čak ima i neki dnevni meni po pristupačnoj ceni ko voli komplet ručak.

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Opaaa znači i kupaće gaće da nosimo

Ako se ne varam jedino Surb nas izdaje...

Malo sam daleko a imam jos dva druga, jedan vozi varadera 1000 drugi bmw gs800f i svake subote i nedelje idemo negde.

Pozdrav i lepa voznja, mozda se i sretnemo negde

• Drug član, 2874 postova
  • Motocikl: strom 650

Nisam za varijantu bazena, skidanja pa navlacenje opreme, ostavljanja motora napolje i stvari, vise sam za voznju

Ne je problem samo kaži gde i idemo tamo

Evo da javim iskustva kolega sa Divcibara kako sam i obecao. Ipak je islo dvoje kolega na Divbicare proslog vikenda. Kazu da nema nista specijalno gore, ima par kafica gde moze da se napravi pauza i popije kafica, nekih devojcica za baciti pogled, prosetati malo i uzivati i to je to. Put je dobar i lep za voznju, dosta krivina a dobar asfalt. Oni su nakon toga otisli do Valjeva pa su tamo klopali. Kaze ima usput u okolini Valjeva a i u samom Valjevu lepih kafanica da se klopa za smesne pare. Kada bude video temu verovatno ce i on napisati koju a mozda nam se i pridruzi na voznji ako ostali nemaju nista protiv jer nije vlasnik Suzane.

Sto se banje tice moze i ta varijanta jer mi je potpuno svejedno gde idemo ali nisam za bazen mada ako se vecina slozina idemo i tamo,sta ima veze. Vise sam za neku varijantu da se provozamo malo zajedno, sednemo u neku kafanu na klopu, upoznamo se, ispricamo, razmenimo iskustva i nazad kucama.

• Drug član, 3005 postova
  • Motocikl: FleXeR

Naravno da nema gore nista posebno, ali i ne idemo na fakultativni izlet ili skolsku ekskurziju. Dobra lokacija za voznju, a kafanu cemo lako odabrati, ta u Valjevu mi se cini kao dobra prica... Samo info kad krecete iz BGD da bi znao kad da Vas docekam na ulazu u Obrenovac, i da ljudi koji dolaze sa drugih strana znaju kad otprilike stizemo na Divcibare da bi se okupili, osvezili.... pa krug na Valjevo.

Sastanak na divcibarima u basti motela PEPA na vrhu u centru.... npr!

Pa sto se ne javi ranije covece, treba nam neko ko je bio makar jednom da nam kaze gde,sta i kako  :) Naravno da ne idemo na eksukrziju nego s obzirom da nisam bio nikad ne znam ni da li ista radi u ovo vreme kada nije ski sezona, da li ima nekih kafica, restorana, nesto gde bi mogli da sednemo i odmorim ali ocigledno da dolaze ljudi i leti tamo. Sto se mene tice ova ruta skroz odgovara, da mesto okupljanja bude na Divbicarima taj hotel koji je Boban pomenuo pa posle za Valjevo...

Ako sam dobro ispratio iz Beograda idemo Nemanja Zem, Sonee, Ghostrider323 i ja, Bobana pokupimo u Obrenovcu, Jevta i DraganNS dolaze iz Novog Sada, Vjeko iz Kraljeva i Zeka iz Vrnjacek banje. Jel to to? Jos neko?

Okupljanje u toj basti recimo oko 12-1, ili ako nekom ne odgovara to nek predlozi vreme?

Bobane, ja bih predlozio ako se slazes i ako ti nije tesko da se nadjemo u Stepojevcu sa tobom pa preko Lazarevca do tamo a posto u povratku idemo do Valjeva da se onda preko Uba idemo za Obrenovac a mi dalje,cisto da napravimo krug. Moze? Jel se slazu svi?

To je krug koji sam i ja predlozio samo obrnuti smer, sto da ne.... sa tim da oni koji dolaze iz Kraljeva tj od dole sa ibarskom mogu da nam se pridruze na zutoj zvezdici, ima tu OMV pumpa pa da se sacekamo...

(skretanje za Lajkovac sa ibarske)

post-132-0-95050000-1464254002.jpg

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F

Ja ću možda sutra na skup u Šabac, pa možda prespavam u selu kod Koceljeve. U tom slučaju dolazim sa druge strane. Treba sa još jednim drugarom da se dogovorim, javljam najkasnije do 8h uveče.

• Drug član, 1726 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Ja sam ZA! Maločas se čuo sa Jeftom i sutra ćemo još da utanačimo oko našeg polaska iz NS (možda se priključi još neko). Jedino nismo pričali o tome kojom rutom bismo išli do Obrenovca - preko BG ili preko ŠA!? :neznam:

• U prolazu, 98 postova
  • Motocikl: GSX600F

2a5epgp.jpg

Ja sam sebi i drugaru nabavio :D

Ako nekoga zanima privezak F-bande :D ili neke druge :D.. 250kinti je ...Kozni je,jedino nije bas mali 25mm sirok i 130mm dugacak ovaj veci

• Svrati ponekad, 388 postova
  • Motocikl: Suzuki gsx 750f

Време ће бити лепо. Пратим све што сте писали. Мени није проблем да дођем на ОМВ у Лајковцу, па да заједно возимо даље. Само ми треба време сусрета тамо да знам када да кренем из Кв? Кад ви то утаначите, прилагодићу вам се, јер сте већина. :)

Mogu i ja sa tobom na OMV da cekamo u drustvu, a i da ne staju u Stepojevcu pa tu opet... Cekamo samo njihovo vreme polaska da procenimo kad da budemo tu.

• Svrati ponekad, 294 postova
  • Motocikl: Yamaha MT09

Bio vise puta na Divcibarama zadnji put pre jedno mesec ipo,gore kao sto rekoste nema nista posebno,jos smo pojeli neku ocajnu klopu koja je kostala kao da smo rucali u Knez M. Restoran se nalazi posle neke tezge sa suvenirima pa u toj ulicici drugi sa desne strane za izbegavanje.

U Povratku smo opeglali iz Va prema Osecini put do Osecine odlican krivine lepe uzivanje za voznju e u Osecini rade raskopano par losih deonica ali nista strasno tu smo se popeli na obronke Cera i posetili spomenik u Tekerisu gde su sahranjeni junaci iz prvog svetskog rata izginuli u Cerskoj bitci,po meni ako budete imali vremena mozete tuda povratak za Sabac ..Evo i fotka jedna..

post-36574-0-19924100-1464289016.jpg

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja