nesa boldor 7 Napisano Januar 30, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, GSX750F 1989god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gentleman 11 Napisano Februar 1, 2012 U prolazu, 22 postova Motocikl: F800r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 4, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, evo i ja da se zapljunem. Na ovom sajtu http://www.cmsnl.com/ može da se poruči skoro svaki deo za motor. Ja sam to rešio tako što mi je drugar koji živi u Nemačkoj poručio pa poslao busom. Tako nema carine i tih zajebancija. Što se tiče potrošnje meni ide od 5.5 (umerena vožnja na ootvorenom) pa do ko zna koliko jer ga kad mogu vozim do koske. Po mom iskustvu njemu je jako važno, dobro i redovno raditi štelovanje ventila i servis karburatora. Motorom sam što se tiče održavanja i pouzdanosti prezadovoljan ali mi u zadnje vreme baš fali snage i to posebno u brzim krivinama, jer često pre izlaska iz krivine ulazi u crveno. To šaltanje u nagibu mi baš nije omiljena stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 4, 2012 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim i ja. Dobar sajt za delove, samo da imaju sve sto je napisano. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja zapljunem nije 750 ali sve je isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Februar 10, 2012 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene - GSX 750F - Katana M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 15, 2012 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da obogatimo malo ovaj deo foruma. Bilo bi lepo ako neko ima neki tekst, video snimke ili nesto slicno o nasim ljubimcima da postavi link. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Februar 15, 2012 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 15, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan sve o nashim mashinama mozhete nachi na katriders.com (valjda ovo ne krshi pravila) slika odozgo je od chlana Teddy-ja i njegove devojke sa neke vozhnje (koja kuca poruku ) na forumu mozhete nachi sve o odrzhavanju, prepravkama, podeshavanjima, tuniranju, potroshnji, gumama a chlan Arsenic mozhe da vam nabavi svaki deo jer radi u Suzukiju.. sajt je samo o gsxf modelima stari 600 i 750, novi 600 i 750 i najnoviji 650 i 1250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Februar 15, 2012 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I deda mrazovima iz srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 15, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan I deda mrazovima iz srbije hahha da, al si i ti na forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 15, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Na Katriders se stvarno može naći dosta toga što je specifično za GSXF-a. Pre par godina sam tamo video kako se pravi poklopac zadnjeg sedišta i uspešno ga napravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 15, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mogli bi i par slika nashih lepotica chisto da se upotpuni tema a u planu su ove mrezhice, slideri, mozhda chak i farbanje ralice u istu boju (lepo izgleda), nashao sam chak i lanac plave boje (ima crveni, crni, zeleni i plavi) oko 50-60$ ali to kad mu dodje zamena...podmazivach lanca.. 12v utichnica je spremna, samo da se namontira. mozhda vechi vizir, otvoren top jer je motor nechujan do 6krpm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 15, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Slika je sa Transfagarasan-a prošle sezone. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 15, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Slika je sa Transfagarasan-a prošle sezone. daj josh koju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 16, 2012 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Koja kombinacija boja je najlepsa?evo kako izgleda moj GSX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 16, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Koja kombinacija boja je najlepsa? Svakom je najlepše ono što trenutno vozi ali meni je za skoro sve motore a tek za GSXF-a najlepša crna boja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 16, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Koja kombinacija boja je najlepsa? Svakom je najlepše ono što trenutno vozi ali meni je za skoro sve motore a tek za GSXF-a najlepša crna boja potpuno se slazhem prika.. crna je totalno univerzalna i dobro stoji na svemu.. ja zavoleh plavu odkad imam katarinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 17, 2012 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje. Da li je neko stavio vizir koji se prodaje na ovom sajtu? I ako jeste koja je razlika u odnosu na standardan. Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji vizir?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 17, 2012 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Prednji zastitni vizir. Video sam da neko pravi i prodaje na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A to kod Ivana ima Kobaja pitaj njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 17, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da, to radi Ivan sa Dušanovca. Ja imam njegov vizir na motoru, evo slika kako izgleda. U principu je dosta bolje nego fabrički ali sam malo više očekivo. Ako ne promenim motor u sledećih godinu dana ići ću kod njega da mi napravi novi vizir ali malo drugačiji nego što je ovaj. Ovaj se dosta sužava kako ide na gore (kao kupa), a ja bih uradio sa što ravnijim ivicama jer mi se čini da bi to malo smanjilo udar vetra na ramena. Šta ste sve menjali/dodali na vaš motor? Ja imama turing vizir, bele migavce, džek za upaljač/GPS,scottoiler, odvojene nosače za top case i bočne kofere i poklopac zadnjeg sediđta koji retko stvaljam jer ne ide uz kofere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si udeno upaljač i kakav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 17, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan gde na dushanovcu i koliko para si dao za taj vizir? nosach kofera + bochni odvojeno... upaljach utichnica, gps u vidu tableta u tank torbi, pravim automatski podmazivach lanca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...