Cyber0167 759 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujuci Kolezi Desmu uzivam u čarima Racing For Me .... Trazim nacin da isto podelim sa vama ali jedino da torrent skinem pa uploadujem na neki fileserve ... upload mi je siromasan 0.5mb tako da videcemo koliko i kako ce ići .... Dokumentarac je izasao i trenutno se DL. Prenecu vam utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Čekam ga već dugo. Kada ga skineš, ako možeš, pronađi neki način da ga nekako proturiš i nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam ga već dugo. Kada ga skineš, ako možeš, pronađi neki način da ga nekako proturiš i nama. Na fileserve vidim maximalno 1024mb a meni treba 1.84gb .... Ako neko zna neki serve gde mogu da okacim. Mogu na torrent ali cu onda ja biti seed-er pa se nece niko ovajditi . Mogu da bacim na disk pa ti posaljem ili nekome ko ima dobar uplaod pa neka postavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje za sve bi bilo da to odradi neko ko ima dobar upload. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Novembar 20, 2011 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imas varijantu da ga zipujes u nekoliko fajlova proizvoljne velicine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imas varijantu da ga zipujes u nekoliko fajlova proizvoljne velicine. Nikada se nisam bavio tematikom uploada pa samim tim ni zip-ovanja. Da ne bi' googlao kako se to radi,ako moze kratak opis. Desnim klikom na fajl vidim da postoje neke zip opcije ali ne znam sta i kako ... Inace dokumentarac je DVD rip na mpeg4 formatu evo nesto sad ja kao kompresujem pa cemo videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 20, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na fileserve vidim maximalno 1024mb a meni treba 1.84gb .... Ako neko zna neki serve gde mogu da okacim. Probaj ovde http://downloadsquad...o-2gb-for-free/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan A da pustis link toreta sa kog ti skidas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan A da pustis link toreta sa kog ti skidas? Sajt je zatvorenog tipa, "Racing For Me" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Warning spoiler: Pomalo razocaran,Valentino Rossi fan made documentary Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 20, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Joj zelim i ja ovo da odgledam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Novembar 20, 2011 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imas varijantu da ga zipujes u nekoliko fajlova proizvoljne velicine. Nikada se nisam bavio tematikom uploada pa samim tim ni zip-ovanja. Da ne bi' googlao kako se to radi,ako moze kratak opis. Desnim klikom na fajl vidim da postoje neke zip opcije ali ne znam sta i kako ... Inace dokumentarac je DVD rip na mpeg4 formatu evo nesto sad ja kao kompresujem pa cemo videti Koristim Win Zip pa valja proveriti da li je isto i na RARu ili nekom drugom programu. Kad kliknes desnim klikom na taj fajl koji zelis da zipujes imas opciju "add to archive..." i otvori ti se novo prozorce. U donjem levom uglu imas "split to volume, bytes" i izaberes jednu od opcija u padajucem meniju. To je ono sto ja znam, a verovatno postoje i drugi programi i druge varijacije na temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Upravo skidam poshto imam nalog na sajtu...Cim se skine postavljam za download. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 20, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Warning spoiler: Pomalo razocaran,Valentino Rossi fan made documentary Zar nisi znao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Cyber0167, uglavnom nema svrhe da već kompresovan (enkodovan) video fajl ponovo kompresuješ ZIP-om ili RAR-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cyber0167, uglavnom nema svrhe da već kompresovan (enkodovan) video fajl ponovo kompresuješ ZIP-om ili RAR-om. Znam,probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Novembar 22, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni svo vreme (nekih 2h) stoji "Downloading 0%" - i nema ni jednog sidera ni ličera...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 22, 2011 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ocu i ja da skinem !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo skidam poshto imam nalog na sajtu...Cim se skine postavljam za download. Mito,šta bi sa postavljanjem? Ja sutra saljem Aćimu disk sa dokumentarcem pa ce on upload-ovati na svoj server da mozete da preuzmete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Imaju dva dokumentarca jedan iz 2003 i drugi iz 2011. Skinuo odgledao, dobar je i snimak. Uzivancija, Pozdrav!!! http://netload.in/dateiLOu2Bt4Sk1.htm Skinuo i ja , hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 22, 2011 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakav link da nije torent, nesto po fileserve, rapid, mega,...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam stavio da se uploaduje na Megavideo pa nadam se da nece biti prekida ... Bice gotovo tek kasno uvece pa od sutra se nadam da cete moci da preuzmete. Mixa,a zasto ne torrent? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde je zapelo, da nam nije braće rusa bajkera ništa ne bi gledali Prikačio sam torent kada ga snimite na vaš PC uradite rename tako da skinete pdf ekstenziju i da ostane FILENAME.rar pa raspakujte rar koji vam je torrent file Video je DVD rip, M4V Codec H264 oko 2,13GB Meni trenutno vuče solidno download neće trajati duže od 2h total Fatest_2011 DVD RIP.rar.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba direktan link, neka pošalje PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Od Extra parts part5 je tehnički najjači nisam trepnuo 15min a dobro je podsetiti se šta sve jedan motocikl čini da bude ovakav ili onakav, plus umetnost vožnje i prebacivanje težine što zapravo ne može da se izmeri i za svaku krivinu podesi podjednako dobro već to majstori rade svojim telom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...