Duh 4 Napisano Septembar 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko vam se desi da vas motor izda u Crnoj Gori, nemojte ga niposto slati kuci vozom. 2 puta sam bio do stanice da utvrdim sta sve treba da obavim, nije komplikovano, ali morate da se natezete sa svima redom i da ih cekate - kupite carinski list (1 euro), - nadjete tranzitera, on popuni list, potpise da je preuzeo motor (istovarao sam robu sa njim zajedno iz vagona kako bih mu pomogao da brze zavrsi i da se smiluje da ispuni par redova), naravno predate mu motor i spakujete ga u magacin, - odete do carine, tamo vam lupe pecat, - vratite se na zeleznicku stanicu, dopune vam carinski list, platite 45e (to je cena za motor od 180kg). E sad, sve je to super, iako je skuplje od auto-voza... Kad sam zavrsio sve, rekose mi- ali to je cena samo do Srbije, posle placas jos jednu kartu... I tako mi je sad motor u magacinu, ceka ponedeljak da se otvori blagajna kojoj treba da iskesiram jos oko 100e kako mi rekose na stanici u Beogradu... Dakle posto vam to niko nece reci dok vas ne dovede pred svrsen cin, da znate- za transport motora u teretnom vagonu, placate 2 karte, jednu do granice sa Srbijom i drugu od granice do grada u kom zivite=150e. Zahvalio bih se ovom prilikom Wulfiju koji mi je cuvao motor i prevezao od Budve do Bara i pritom mi eura nije uzeo... Sta da kazem sem hvala jos jednom... I mali off, ali da ne otvaram zasebnu temu- Gasho, hvala na gostoprimstvu, pizza je extra A hvala i na caju protiv sraćke, al ovakve seronje primorje jos nije videlo, pa nam caj nista nije pomogao. ;D I hvala Dzoniju koji nam je pravio drustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Septembar 2, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da je prevoz motora skuplji nego automobila, ali da je ovoliko skup, pa to je tragicno!! Uzas...jos te pritom moras pojedince da molis da odrade svoj posao.. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Septembar 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze blagajnica- jao pa on sam istovara (u prevodu-pomozi kolezi ), i ja sta cu... ;D Ali glavna fora je sto ti ne kazu da placas 2 karte. Kad su mi rekli oko 50e, ja reko ok, sta sad, nije katastrofa... Al onaj "beogradski" deo precute, pa kad vec bude kasno sete se da ti kazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 2, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel' to moglo da se ovdje u CG popravi , pa da se vozi do BGD-A ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 2, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Brate za te pare bih ga prodao dole! Lopovi i prevaranti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Septembar 2, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo rece neko da deru...a taj neko je hteo da preveze skuter!!! Zamisli da saljes R1200GS!!! Ma dobro je da si ti stigao sa motorom u BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Septembar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo meni nije jasno koji te je motor izdao? Sta se desilo sa onom Afrikom? Nije valjda ciknula i Yamaha? zadnje cega se secam da nisi znao sta je sa Afrikinim motorom?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Septembar 2, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Honda Transalp je u pitanju, a na koji nacin i zasto ga je izdala to moze biti posebna tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 2, 2007 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije valjda crkao posle popravke ponovo ?????? Ili mozda nije ni popravljan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 2, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Veliki aplauz za našeg drugara Lakija i njegovog ortaka... I jedan pravi za morske vukove Gašu, Vukana,a i Bucu :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Septembar 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Borko druze, pa ti si sve pomesao... Da sam uzeo Afriku, verovatno bih sad pevao a zeljeznice Crne Gore, i ove jadne srpske me ne bi ni videle (merkam ovu Copetovu, cekam da se ponovo odluci za prodaju ;D ). Transport se racuna po formuli 0.1x(2x180kg+90(necega))=45e sto se tice CG. I to je ono sto sam znao... A kad se utovaris, onda ti kazu i za drugu stranu medalje i dodatnih 100e za dzepove srpskih zeleznicara. Da sam znao za ovu doplatu, motor bi verovatno bio popravljan u CG, ili bar transportovan na drugi nacin. Temu sam otvorio samo da se jos neko ne bi opekao... O problemima na samom motoru necu ovde, vec je isprana tema (popravljan je, ali...). Ako vas zanima posaljite pp, da ne idemo vise u off... Jos jednom hvala ekipi iz Crne Gore na podrsci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 354 Napisano Septembar 2, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan merkam ovu Copetovu, cekam da se ponovo odluci za prodaju Stani u red ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 3, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan merkam ovu Copetovu, cekam da se ponovo odluci za prodaju Stani u red ;D Za tebe je rezervisana Danetova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 13, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan wulfy maximalno si neozbiljan, za 40 euira si mogao generalku na motoru da imas u pg , izem ti sve , odrase te ko macku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...