boban63 62 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Imam kofer Givi monokey 46 litara. Na losem putu mi se otkacio i ispao. Da li postoje negde da se kupe polomljeni katadiopteri sa zadnje strane. Tj. da li je neko cuo da postoji to negde da se kupi pojedinacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je više puta priče o tome. U Trionu možeš da poručiš svaki deo pojedinačno. http://www.trionmotors.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Acime,kontaktiracu ih posle sv. Arandjela. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 22, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Svracao sam u Trion pre nesto vise od mesec dana kako bih kupio desni katadiopter za Maxiu 52. na stanju nemaju, ali moze da se naruci iskljucivo u kompletu...obe strane + centralni kod rucke. Sve zajedno kostalo bi oko 10 E. Mislim da je to cena tek sto nije dzabe. Ja sam to resio malo drugacije . Arakisu je falila leva strana koja je bila oblepljena nekom belom trakom, te je to izgledalo jako ruzno. Skinuo sam i desnu stranu i lepo mu je oblepio istom belom trakom, P.S. Hvala Rajko . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...