Dzony93 368 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=CuE2hYAVm5g Pogledajte pa napisite sta mislite, po meni je malo kopija starog burgmana i mozda novog sw-t a, zadnja guma pretanka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12981 Napisano Novembar 16, 2011 Ne silazi, 7425 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dopada mi se i deluje agresivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Novembar 16, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je širina gume od 150mm tebi pretanka...onda nemam sta reči U svakom slučaju falim te bože da su Italijani napokon ispratili liniju Japanskih maxi skutera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je kao Yamaha Majesty 400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo vidim da Piaggio prelazi na Yamahin prenos. Izgleda da je gotovo sa variomatima, rolnicama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se bas vidi kutija za variomat i kvacilo o.O nigde ne vidim da pise drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Novembar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=_jBqnCLPTjo&feature=related samo o ovome mogu da dam misljenje :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se bas vidi kutija za variomat i kvacilo o.O nigde ne vidim da pise drugacije Mislio sam na to da su presli sa klasicnih rolnica uopste sklopa koji su furali do sad. Vidis da i Beverly 350 ima drugaciji prenos, odnosno od Yamahin. Rekao bih da su i na X10 350cc i 500cc ti prenosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Novembar 18, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se bas vidi kutija za variomat i kvacilo o.O nigde ne vidim da pise drugacije Mislio sam na to da su presli sa klasicnih rolnica uopste sklopa koji su furali do sad. Vidis da i Beverly 350 ima drugaciji prenos, odnosno od Yamahin. Rekao bih da su i na X10 350cc i 500cc ti prenosi. Beverly 350 i dalje ima rolnice i kais...jedina razlika je u zadnjem differencijalu tj. vise nema zupcanike i suvo kvacilo nego kvacilo koje se kupa u ulju i ima slican princip kao kod motocikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se bas vidi kutija za variomat i kvacilo o.O nigde ne vidim da pise drugacije Mislio sam na to da su presli sa klasicnih rolnica uopste sklopa koji su furali do sad. Vidis da i Beverly 350 ima drugaciji prenos, odnosno od Yamahin. Rekao bih da su i na X10 350cc i 500cc ti prenosi. Beverly 350 i dalje ima rolnice i kais...jedina razlika je u zadnjem differencijalu tj. vise nema zupcanike i suvo kvacilo nego kvacilo koje se kupa u ulju i ima slican princip kao kod motocikla. Mislim da su upitanju neki valjcici ili tako nesto umesto rolinca. Ma kako gode, neka su ga promenili. Po meni je to jedina mana kod Beverly-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo vidim da Piaggio prelazi na Yamahin prenos. Izgleda da je gotovo sa variomatima, rolnicama.... Kakav je yamaha prenos,ako nije variomatski?Nisam znao da skuteri koriste i drugačiji prenos....Objasnite mi o čemu se ovde radi?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 30, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Da dosta lici na Burgmana 400 kad se gleda sa strane ali verovatno ce da bude ok masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan pa dosta lici na bugija nista novo, mada mi je krivo sto ne prave model kao x9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Novembar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. Imali su odličnu osnovu da X9 EVO modernizuju i ubace sve novine koje prate nove generacije maxija. Ovako su se pokazali kao obični plagijatori, otprilike ono što se pripisuje Tajvancima (prepisivanje od Japanaca) pogotovo sa potezima vezanim za rokade Gilera - Aprilia gde su bukvalno promenili naziv brenda (Nexus - SR) ili par sitnica (GP - SRV). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 1, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost tacno. Mada da budemo realni, masina ce sigurno biti odlicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...