P.S. Dzon 103 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeh na kraju exide obicni i godinu ipo dana nema problema. Samo sam sad morao da dospem malo destilovane vode u komore, po par ml spricem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4239 Napisano Jul 26, 2020 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem uvoznika za Vartu,cena akumulatora preko 6000 dinara. Na KP isti taj akumulator 4000. Stvarno mi nije jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Jul 26, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, stari roker je napisao: Zovem uvoznika za Vartu,cena akumulatora preko 6000 dinara. Na KP isti taj akumulator 4000. Stvarno mi nije jasno... Samo ne uzimaj u KitCommerce posto garanciju mozes da okacis macku o rep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Avgust 1, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, crkao mi nov landport yt12a-bs posle nepunih deset dana! Danas mi je motor bio na suncu ceo dan, jel moguće da ga vrućina ubila? Nemam drugo objašnjenje. Jutros kad sam išao na posao sve je bilo normalno, večeras da ga upalim, bukvalno ništa, napon 1.5 volti. Sad gledam koji drugi da kupim od nedelje, ovaj cu da reklamiram i da tražim pare nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Avgust 1, 2020 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan X puta rekoh, ajd da ponovim.... Banner, Fulbat i Exide na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Avgust 2, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, crkao mi nov landport yt12a-bs posle nepunih deset dana! Danas mi je motor bio na suncu ceo dan, jel moguće da ga vrućina ubila? Nemam drugo objašnjenje. Jutros kad sam išao na posao sve je bilo normalno, večeras da ga upalim, bukvalno ništa, napon 1.5 volti. Sad gledam koji drugi da kupim od nedelje, ovaj cu da reklamiram i da tražim pare nazad. Unibat AGM.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1655 Napisano Novembar 16, 2022 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neki predlog za akumulator za R1150r. Našao sam neki BS za oko 9000 din i Exide gel za 13000. Velika razlika u ceni. Bojim se ovog BS da ne izda u sred sezone ko po običaju. Moram sad da ga kupim da bih tokom zime spremio motor, a za to mi treba motor koji pali Ps. Ovaj BS je SLA tehnologija, to je valjda Agm?? Exide je gel. Oba po amperazi i dimenzijama odgovaraju za moj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 16, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan piše na kacigi,valda nije đubre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...