mirrroslav 7 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji , onomad sam "iskopao" gomilu sanduka i delova iz radionice cuvenog moto asa od pre rata Rada Stajica. Vecina delova je iz perioda 1930-50. Grupne slike delova se mogu videti na www.adprom.net/zundapp Jedan ram je kompletan sa tockovima itd od Zundapp Combinette skutera iz 1954 godine Ima veliki broj klipova, karika, cilindara i sitnih delova, kao i nekoliko manjih i vecih masina. Ima i 2 rucna menjaca (mislim da su sa 2 brzine) a jedan je od BSA. Ukoliko neko prepozna nesto od ovoga , molim da mi se javi. Za detaljniji pregled , mozete doci u Stare Banovce. Pozdrav Miroslav 063 232 495 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 14, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan posto to sve tako djuture... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Decembar 15, 2011 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Jel je tema zastarela??? Treba mi detaljna slika o tockovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...