Cvijanović 1680 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Nemože disk da se iskrivi sam od sebe,ako je disk.Obrati pažnju na osovinu točka,felnu i viljušku.To mora da je bilo žešće nabadanje,ili je luft u volanu....Moj ti je savet da doooobro razmisliš!!!!I nemoj da te nosi euforija,nego idi da ga vidiš kao da ćeš da se popišaš na njega.A greota Božja da se popišaš vidi kako je ispoliran,nema ni jedne oznake na njemu.http://www.polovniautomobili.com/oglas694241/kymco_people/ Ovaog Kymca postujem svima koji traže maxi scoot i hteli bi nešto dobro,jefino i da ga ima dosta u komadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Januar 8, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih dao svoj glas za ovaj Kymco Bet and Win 250 , nije tako skup ja mislim da ide odlicno delovi su pristupacni, pristojno izgleda I nije mali skut, imao sam prilike da vidim model od 49ccm i fino izgleda, ovaj od 250ccm ima bas lepu polu digitalnu tablu i kako po forumima pise sam agregat od 250ccm je pouzdan, i ja slicnu muku mucim stim da sam odabrao model skutera (madison) samo nema se para xexexexxe, tako da ake ne skupim dovoljno uzecu neki do 1200e (ima ih po oglasima od 125 i 150ccm) pa kako mi bog da........ (inace favorit je madison 200 ili 250 ccm od 2003god ali su skuplji malo oko 1500e do 2000e) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Januar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima mozes moj da probas kymco B&W 250, nije na prodaju bar ne za sad.... Imao sam istu dilemu kao ti, tj slican budzet i odluka je pala na krmka, nisam se pokajao ni malo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 9, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Poznanik ima flotu Kymco-a (drzi firmu za dostavu poste motorima) PREZADOVOLJAN mopedima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha VS Suzuki p.s. ne mirisem nesto kymco bet & win ,dizajn ,ergonomija .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 10, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Treba da probas kako ti koji lezi, sto se tice izgleda - to je takodje individualno. Burgman je u ovom slucaju mladji, mada to ne mora nista da znaci. Oba primerka su japanci, sto znaci da su kvalitetni, ali znaci i da su orignialni delovi skupi. Pitanje je u kakvom su stanju, nisu mali potencijalni izdaci. Uvek je problem i prodavaca koji prodaju sve primerke koji su savrseni, ali kad pogledas - i nije bas tako i samo izgubis vreme i novac. Samo polako, dobro probaj, pregledaj, proveri - kako bi izbegao probleme i nerviranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12627 Napisano Januar 10, 2012 Ne silazi, 7351 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... Ne bih izvukao kes za bilo koji od ova primerka. Nekao, mislim da se moze bolje proci za taj novac. Naravno to sto trenutno nema nista u oglasima dobro, ne znaci da se ne moze nista kupiti za taj novac, samo polako iskopacemo nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Januar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sam imao pare uzeo bih grand dinka 250, skuplji je za koju stotinu od B&W... Toliko je ruzan da je sipatican ali zato udobnost pri voznji mi je bolja nego kod burgmana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Januar 11, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sam imao pare uzeo bih grand dinka 250, skuplji je za koju stotinu od B&W... Toliko je ruzan da je sipatican ali zato udobnost pri voznji mi je bolja nego kod burgmana... xexex i meni nekako simpatican a i nije tako skup i ima ogromno sediste, uzivo jos ruzniji ali ipak nije los izbor ,stvar ukusa, majesty ili suzuki - pre bih uzeo majesty zbog troskova odrzavanja (valjda su jeftiniji i dostupniji delovi) mada mi na oko lepsi burgman bar od napred samo sto je to grdosija od skutera ,za ovaj 250ccm i ne znam ali 400 ccm ko autobus ......... i prjatelju moj savet polako s placanje nesto ce valjda da ispadne vredno kupovine pare u stek i oglase svaki dan i polako samo ima vremena do sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Januar 11, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan I verovatno smaram ovim skuterom ali sta mislis o ovome Zvao sam ovog prvog zadnja cena mu je 850e http://www.polovniautomobili.com/oglas1757177/malaguti_madison_125/ ili ti http://www.polovniautomobili.com/oglas1722032/malaguti_madison_150/ http://www.polovniautomobili.com/oglas1767892/malaguti_madison_125cc/ i i sta mislite uopste o 150ccm yamaha agregatom kakve li su performanse negde sam procitao da moze do 120km ako je tako to nije lose s obzirom da ih u oglasima ima dosta po razumnim cenama (125ccm je slabasan kazu max brzina 90km) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Januar 11, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice velicine Burgmana 400 i 250 su isti. Takodje su i po udobnosti isti. Zavali se i vozi, prava krstarica. Razlika samo nekoliko konja Vozio sam malo jedan 250 1999 godiste. Ne ide ni on lose, mada se oseti da ima dosta manje snage u odnosu na moj. Jedino me kod tog modela nervira sto ima vrlo malo prostora ispod sedista, kofer mora pod obavezno! Ovaj iz oglasa gore, bar na slikama, izgleda lepo. Cena nije fiksna, tako da kada mu se pojavis sa parama ima da ide dosta dole @Drandigo: Moze i 125 da ide brze od 90km/h, sve zavisi od stanja u kakvom je skuter. Moj drug ima Madisona 125 i max brzina mu je isto oko 120km/h. Ali ako vec planiras da vozis tom brzinom onda je bolje da skupis jos malo para i uzmes neku vecu kubikazu, greota da mucis motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan @Drandigo Svidja mi se madison ,msm da se sedi vise na njemu nego na japancima 125 ne bi ni gledao a ovaj 150 za 1150€,hmmmm,pa realno bolje da pre uzmem 250 nego 150... cekacu do prvog lepog vremena,tad necu moci vise da se suzdrzavam,prvo sta bude dobro to uzimam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Malo i ja da se ukljucim u pricu posto slucajno, prodajem nesto mrvicu preko 1000 eurica. http://www.polovniautomobili.com/oglas1784721/sym_gts_125/ Prosle godine sam kupio SYM GTS125, ovo mi je drugi SYM u zivotu i ni na jednog nisam stavio kljuc ili srafciger. Mogemo da se lagemo da su motocikli iz uvoza presli 10,000 +, 20.000 + ili "realniji" sa kilometrazom 30.000 +. Malog Simu sam kupio novog a velikog polovnog ali kupljenog kod nas. Sada mu je na satu 11.800 km, ko ne veruje, moze da ga uporedi sa nekim iz uvoza, razlika je drasticna... Sada cu verovatno kupiti jaci maxi skuter ali sa maksimalno pet, sest godina starosti, moje misljenje... E sada da li je 125 ccm malo za ovoliki skuter, jednostavno manju kubikazu nadomesta malo kracim prenosom sto mi je bilo cudno u pocetku dok' jednostavno nisam ukapirao da to jednostavno mora tako. Gradska voznja je bez problema posto skut ide normalno do 80 - 90 km/h sto mu je i realna putna brzina, max je 110 ali vec na 9500 o/min, stabilan je kao i svaki 250 normalno... Da napomenem da ja ipak imam 50 godina, vama mladjima to mozda nije dovoljno... Dve slike, Debelo Brdo i zaseok u visini Kadinjace, ja 105 kg, supruga 50 kg i pun skuter dole i gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo i ja da se ukljucim u pricu posto slucajno, prodajem nesto mrvicu preko 1000 eurica. http://www.polovniautomobili.com/oglas1784721/sym_gts_125/ Bas sam gledao ovaj oglas, vidim "Obrenovac", jos SYM, a i poznato mi okruzenje na slikama, pa mislim, ovo mora da Toma prodaje Simu. Sada cu verovatno kupiti jaci maxi skuter ali sa maksimalno pet, sest godina starosti, moje misljenje... Mozda je mali off, ali, ako nije problem, voleo bih da procitam obrazlozenje ovog razisljanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan "pet sest godina starosti" = Malo godina, malo kilometara... Idemo dalje a ti kao kupac mog proslog motora, mogao bi malo da me nahvalis ili nedaj boze pokudis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Januar 15, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Skuter pristojno izgleda mene zanima cija je to proizvodnja ima li delova kod nas i po kojim cenama ,nija to bas samo kupis i teraj treba misliti i sta dalje odrzavanje itd... Ovaj x9 izgleda lepo i dobro je godiste i km ako je tacna ,nazalost mala kubikaza ali ako je zbog toga ova cena onda mozda nije losa kupovina, mada i on dugo stoji u oglasima http://www.polovniautomobili.com/oglas1662948/piaggio_x9/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je tajvanska firma ,jedan poznanik ima 3 godine nekog manjeg sym-a kaze da nije imao nikakvih problema s njim,za delove stvarno ne znam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi nas duhovni vodja alexanto vozio (nekada) Simu da ne valja... Neka on kaze... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan "pet sest godina starosti" = Malo godina, malo kilometara... Idemo dalje a ti kao kupac mog proslog motora, mogao bi malo da me nahvalis ili nedaj boze pokudis ! Vrlo rado bih vas pohvalio (jer svaka cast i za motor i za ono cimanje Obrenovac-Borca, na koje ste bez problema pristali ), ali ne vidim oglas na forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Januar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi nas duhovni vodja alexanto vozio (nekada) Simu da ne valja... Neka on kaze... Ima par tema o SYM-u u Skuter Caffe-u, potažite par strana unazad. Ima i tema "Vozili smo" (ispod Skuter Caffe-a) i tu ima par iskustava sa modelom GTS 250. Da se ne ponavljam: Proizvođač koji drži do kvaliteta, mnogo priznatiji u svetu nego kod nas (poistovećuju ih sa Kinezima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 16, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan druze, ja vozim SYM 250.....Alexantov bivsi skuter...i valja ne za sve pare vec duplo.......udoban, startan, lepo se ponasa, mali je problem sto je vetrobran nizak i sto su retrovizori uski, ali sve to zanemari.......1,2 Ipon ulja-1100din i teraj........za grad idealan, moze malo i van.......ovo ti je VRHUNSKA KUPOVINA!...jos kad vidis kad mu se upale svetla kako izgleda......nema ko te nece pitati sta je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Je l' mnogo za ovo 1000€ za nesto jace,mladje nemam para,ionako sam se ispozajmljivao,ako budem čekao još malo pretvoriću se u prženicu ,svaki savet je dobrodosao tipa ako je mala razlika izmedju 125 i 150 da jurim jeftiniji,maldji 125 .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Januar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da probam baš ovaj model, jedan sjajan tip koji radi kao konobar kod 25. maja mi je dao da probam mašinu. Udoban za sedenje, dobra pozicija (za moju visinu, 189cm), lepo upravljanje, fino vuče. Rekao mi je da ga redovno vozi Ibarskom i da lepo drži korak sa ostalima u saobraćaju. Što se loših stvari tiče, čuo sam na nekoliko mesta da su mu farovi očajni, ali to može da se sredi... Svakako vredi pogledati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Hvale Nole na brzom odgovoru ,farovi mi deluju ''ocuvano'' mada uvek moze da se stavi xenon danas sam gledao jedan X9 koji je bio u ocajnom stanju,sutra idem da pogledam ovaj madison,vlasnik kaze da bi trebalo u toku sezone zameni akumulator i zadnju s tim sto msm da je to ulaganje ako se uzima novo oko 60-ak € ,ispravite me ako gresim,skuter cu koristiti uglavnom po gradu ,van grada sa vama u grupi tako da cu uvek imati s kim da vozim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Januar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, možeš da voziš skuter tako kakav je, pa da farove "apgrejduješ" ako ti budu pravili problem (puno noćne vožnje, otvoreni put, itd...). Trebaće ti i kofer i nosač u nekom momentu, ali to možeš tokom sezone. Jakako, i oprema (jakna, kaciga, pojas za početak), ali samo lagano, da te ne plašim troškovima Ne znam koji mu je profil guma, moje koštaju oko 50e komad, akumulatori su 20-30e (zavisi šta uzimaš, i koji je kapacitet), možda sve ovo može i povoljnije da se pazari. Kada budeš probao skuter, lepo ga zagrej, vidi max brzinu, pa mu onda nađi optimalnu kruzing brzinu gde se agregat ne muči (npr. oko 80% maximalne). Ova kruzing brzina ti je jako bitna, jer je to realna mogućnost tog agregata. Ako može da vuče 100kmh (ili približno) duže vremena bez preopterećenja, moći ćeš da ga koristiš za putovanja po putevima i magistralama. Ako mu je to suviše, npr. max mu je 110kmh, a kruzing mu je 80kmh, brzo će ti dosaditi da jurcaš za ljudima. Onda je bolje da gledaš jače agregate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...