sinke 451 Napisano Novembar 13, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Suncano,vedro,i cini mi se toplije od juce blago vama koji ste tamo posebno Popsiju i Sinketu Ostrvica juce-Povlen danas.A slike jedva cekamo! Ma nisam otiso,odlepio sam,bolela me glava celu noc,usto sam u 6.30h potpuno slogiran i bezvoljan.jbg...bice dana za megdana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 13, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan podno povlena, ovde ...stoji tabla na kojoj piše - ovde ostavite svaku teneru ! hvala svima na pomoći i strpljenju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 13, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljamo ovde: OdjAVnA ŠpICa ENdUro sEzONE 2011 - No1 Pozdrav svima, i veliko hvala za divan dan i divno druženje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zao sto niste nastavili, ali bice bolje sledeci put. Mozda nas vreme posluzi pa uspemo jos koji put da provozamo bar deo ovoga od danas. A verujte ima toga jos da se vidi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na pomoći i strpljenju.... Bas mi je krivo so vas je zezao motor i sto niste mogli da uzivate u potpunosti, odustali ste kad ste prosli tezi deo...ali potpuno vas razumem s obzirom da je motor bas pravio problem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi je javlja da se to po običaju, neka Tenera uzjogunila? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi je javlja da se to po običaju, neka Tenera uzjogunila? Neadekvatne gume.. jel ti je poznata priča o neadekvatnim gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 14, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan O gumama jeste, ali o odustajanju baš i nije! :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 14, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan jbg... radno vreme počinje u 19h.. trebalo se vratiti u šabac za dana... ali smo se bez obzira na to svi lepo dogovorili da za smaranje ka povlenu okrivimo kangrbu tako da, jager, budi džentlmen da ne bi sad razvezali o daminoj debeloj guzici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 14, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izgovori, izgovori.... Ali OK, nećemo sad o dami i guzicama :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...