alex r6 193 Napisano Novembar 7, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem led diode u trakicama da mogu da stavim na motor kao stop svetlo,pivce za informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6023 Napisano Novembar 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mikroprinc.rs. a ako platis dvije pive, nacicemo mnogo povoljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 7, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sedi na skuterce, pa pravac Slavija http://www.mikroprinc.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 7, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mikroprinc.rs. a ako platis dvije pive, nacicemo mnogo povoljnije I bre Rajko, pa nemoj preko reda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Moj kum se bavi uvozom toga. http://ledtrake.rs/ Čovek se zove Goran i slobodno reci da te je Nikola uputio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Novembar 7, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Novembar 7, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moj kum se bavi uvozom toga. http://ledtrake.rs/ Čovek se zove Goran i slobodno reci da te je Nikola uputio Pre dva meseca sam trazio led trake kod njih, ali su mi rekli da rade samo velikoprodaju. inace, na buvljaku su led trake bile oko 700din po metru. to je (Ako me pamcenje sluzi) 20 segmenata po 3 diodice. u mikroprincu je jedan segment 80 din pa na vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Novembar 7, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Te skuplje jace svetle... Zasto ne koristiti vec ugradjene LED u sijalicno grlo i prostom zamenom sijalice dobiti novo osvetljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Te skuplje jace svetle... Zasto ne koristiti vec ugradjene LED u sijalicno grlo i prostom zamenom sijalice dobiti novo osvetljenje? nemam grlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan moze se kupiti na komad nije veleprodaja evo linka,ima i ksenon projektore i led gotove sijalice http://www.arrow.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Decembar 16, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan imas na OTC-u (otvoreni trzni centar) ili ti buvljak na novom beogradu i bas su jeftine , mislim da su tri diode 90dinara ako ne i jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Decembar 16, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kuci neke koje mi ne trebaju 10 segmenata odnosno 30 komada,mozes ih dobiti po povoljnoj ceni...javi se na PP ako si zaiteresovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod Kineza u nihovom TC kad se skrene prema Plavim Horizontima, na novosadskom autoputu. Tu je i diskont "Djak", prodjes diskont "Djak" pa sledece skretanje levo i pravo te vodi put ka njihovm TC. Kad udjes sa desne strane je lokal, ulazi se sa spoljne strane u njega, ne znam koji je po redu lokal,ali prodaje lusteremsijalice, reflektore,... Jedan metar led traka (bela ili plava boja) je 500 dinara. Ne znam koliko segmenata staje u 1 metar. EDIT: Bas sam ga zakomplikovao.Sad cu pokusati jasniji da budem. Na autoputu za Sid posle pumpe "Zmaj" se iskljucis desno na novosadski autoput.Prvi semafor ides levo i drugo skretanje levo i pravo ides ka Kinezima. Mislim da sam sada bio jasniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 16, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan covek je bolestan, javice se kad ozdravi da znate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Brate...imas na buvljaku 300din /m ja kupovao letos....pa rekao sam ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...