gojko 210 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan HONDA CBR1100XX SUPER BLACKBIRD GODIŠTE : 06/1999, KILOMETRAŽA: 51000KM, - DRUGI VLASNIK, SVI PAPIRI, KNJIŽICA, DVA KOD KLJUČA, - HARRIS ARIETE RUČKE - HARRIS TANKPAD - BOČNI SLAJDERI - SLAJDERI NA PREDNJEM TOČKU - RIZOMA LED ZADNJI MIGAVCI - FABRIČKI MIGAVCI - AKRAPOVIČ SLIP ON STREET LEGAL (4-2) TITANIUM SA CARBON KAPAMA - FABRIČKI AUSPUSI - PUIG RACING VIZIR - NOSAČ GIVI MONORACK (ZA TOPCASE) - KOFER KAPPA K53 MAXIA (DVA KLJUČA) - XENON SVETLA 6000K Cena: 4000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 7, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Novembar 7, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan neznam po koji put citam oglas i gledam slike,i samo mi se jedno pitanje mota po glavi:ZASTO????Ovaj motor je za mene vrh,sretna prodaja,ali ja ga ne bih prodavao,to je motor bukvalno za sve!!!pozzzz 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Novembar 7, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zanima li te samo prodaja za kes ili moze i neka zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 9, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan neznam po koji put citam oglas i gledam slike,i samo mi se jedno pitanje mota po glavi:ZASTO????Ovaj motor je za mene vrh,sretna prodaja,ali ja ga ne bih prodavao,to je motor bukvalno za sve!!!pozzzz Nema neki poseban razlog Hteo bi da kupim ZZR 1400 - malo za promenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego si rekao sta planiras sledece bio sam ubeđen da ces Hayabusu Srecno sa prodajom tj. sa kupovinom ZZR-a! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Novembar 10, 2011 MK Obrenovac, 568 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Od svi CBR 1100 XX koje sam video ,a video sam ih dosta ,ovaj je po meni u najlepsi a i u perfektnom stanju je! Znajuci Gojka ne sumnjam da ga je prerastao i da mu sad treba nesto jos jace i ludje! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 14, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Od svi CBR 1100 XX koje sam video ,a video sam ih dosta ,ovaj je po meni u najlepsi a i u perfektnom stanju je! Znajuci Gojka ne sumnjam da ga je prerastao i da mu sad treba nesto jos jace i ludje! Hvala Ma vise sam bio za neku promenu - ali bi to jedino mogla biti 14-ica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 14, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan u drugom oglasu si napisao 4000 + 500 evra da se ocarini, šta je tu sada tačno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 14, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan u drugom oglasu si napisao 4000 + 500 evra da se ocarini, šta je tu sada tačno? Motor je registrovan na CH tablice na mom imenu i u mom je vlasnistvu vec 3 godine, a da se ocarini treba 500e. Trenutno se prodaje na CH! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Od svi CBR 1100 XX koje sam video ,a video sam ih dosta ,ovaj je po meni u najlepsi a i u perfektnom stanju je! Znajuci Gojka ne sumnjam da ga je prerastao i da mu sad treba nesto jos jace i ludje! Znaci li to da je i sa ovim ludovao, pa ga je doveo do limita, i sada trazi nesto jos ludje??? Ti ga kolega bas nahvali, onako, komsijski, znas... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Novembar 16, 2011 MK Obrenovac, 568 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo Gojko i ja smo i komsije i drugari, njegov motor ste mogli da vidite na mnogim skupovim a pogotovo daljim jer covek voli da putuje! Ja ga nikad nisam video da pali gumu , turira ili drnda motor, a sto se voznje po krivinama tice tu retko ko moze da mu parira! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Novembar 16, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Idem da opljackam banku, odma' se vracam... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 17, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sergio, jos te nema. Koje cigarete pusis da ponesemo kad dodjemo u posetu? :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala na lepim rečima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 22, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan drug iz kluba vec 2 godine vozi zzr1400 i motor je za svaku pohvalu.. pa uzecu njega dok ne izadje naslednik XX-a. Ipak je Honda najbolja Jel jos vozis moju staru cbr sc28 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop22 4 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan neka zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 28, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan neka zamena? Samo ZZR1400 od 2008> uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prika moj je to cuvao,mazio i pazio! Verujem da je nemoguce naci taj model u tako dobrom stanju kao sto je ovaj! Ima kod mene ali nije na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 28, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Prika moj je to cuvao,mazio i pazio! Verujem da je nemoguce naci taj model u tako dobrom stanju kao sto je ovaj! Ima kod mene ali nije na prodaju Video sam ga na kraju bulevara, crni, sa bagsterom i ima 4-1 izduv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Decembar 9, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam video uzivo i stvarno je ekstra! Nego, jesu li nosači bočnih kofera još aktuelni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 9, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam video uzivo i stvarno je ekstra! Nego, jesu li nosači bočnih kofera još aktuelni? Prodati su i nosaci i bocni koferi uz motor ide maxia i nosac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Decembar 10, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan zete znam da ces da me psujes, narucio sam AGV K3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 13, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan zete znam da ces da me psujes, narucio sam AGV K3 Ako si, provozaj se malo da je vidimo Oglas i dalje aktuelan!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prika moj je to cuvao,mazio i pazio! Verujem da je nemoguce naci taj model u tako dobrom stanju kao sto je ovaj! Ima kod mene ali nije na prodaju Video sam ga na kraju bulevara, crni, sa bagsterom i ima 4-1 izduv e bas taj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...