StefiVA 617 Napisano Novembar 2, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikez.com/pictures/large.php?image=http://www.bikez.com/pictures/aprilia/2004/20656_0_1_4_rsv%20mille%201000%20r_Image%20credits%20-%20Aprilia.jpg Sta tu nije isto sa maskom ? Mozes da se raspitujes koliko hoces ali ima dosta modela i razlika za koje je trziste pravljeno . Moja aprilia koja je bila 2002-o i jedna koja je bila 2004-o nisu bile iste sa nijednom kojom sam video . Tako da Italijani menjaju to cesto i rade sta im se hoce . Kod mene su jedne platike bile 2004-o a jedne 2003 ili 2-o ne secam se . Stavljaju sta imaju i sta im ostane kada prelaze od starijeg na novi model . Pa da si malo bolje pogledao sliku koju si okacio primetio bi da ta na slici ima ``skrge`` sa bocnih strana oba fara, kao i sve ostale. A ova na oglasu ih nema. Ne zelim da spustam cenu koja je vec povoljna niti da miniram oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zeljkamp Ne vidim razlog za taj 'ton' u tvom obracanju. Kao sto rekoh, nije mi namera da miniram oglas, vec se samo pitam, o cemu se radi, jer na Net-u nisam nasao ovakvu postavku, tj. kombinaciju opreme, koju tvoj motor ima. Nemam bilo kakvu losu nameru. Inace, oglase vrlo retko komentarisem. Srecna prodaja druze i sve najbolje. Pozdrav, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 2, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se prvi ne razumem u motore. U prvom postu sam rekao da je svaka provera dozvoljena i da motor nije u fabrickom stanju, ali da je stanje extra kada se u obzir uzme cena i opste stanje. Ja ga nisam farbao i popravljao. Dobio sam ga umesto kesa jer ne mogu da ga izvucem drugacije. Stanje motora se vidi na slikama i rado cu poslati sve slike koje imam. Na forumu ne valja kad kazes da je farban, ne valja kada precutis da je farban, ne valja cak ni nov motor... Ne valja kada ovakav motor dajes za ovoliko kesa, a kada odes da pogledas nase oglase, vidis ovakvu RSV iz 2006. godine, koja je u boljem stanju od ove moje, ali je brate i skuplja za citavih 5000e! EDIT: @ Honda Izvini ako sam zvucao grubo, nije mi bila namera. P.S. Motor jos uvek nije postavljen ni u jedne komercijalne oglase i tako ce biti u narednih par dana. Ako ne ode ovde za tih par dana, onda postavljam oglas tamo gde treba i gde se nadam da nece dugo ostati. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan EDIT:@ Honda Izvini ako sam zvucao grubo, nije mi bila namera. Sve je OK druze. Srdacan pozdrav, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 6, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moto GP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 8, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan RSV od petka u komercijalnim oglasima! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan 99% sam siguran da je ovaj motor imao ozbiljnije klizanje na desnoj strani pa je okrnjio i desni far...ali za ovu cenu vredi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Novembar 9, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Apropo kočionih klješta - ovaj motor ima prednju viljušku od prethodne generacije RSV-a (ista je kao na RSV-u iz 2002 npr.) pa u skladu sa tim su i klješta od te generacije... Lično ne verujem da tu ima neke bitne funkcionalne razlike... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 99% sam siguran da je ovaj motor imao ozbiljnije klizanje na desnoj strani pa je okrnjio i desni far...ali za ovu cenu vredi... 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Batana, ja bi je zadrzao. Lepa je da se smrznes. P.S. Radijalna kocnica je poznata kao dobos. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 14, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 99% sam siguran da je ovaj motor imao ozbiljnije klizanje na desnoj strani pa je okrnjio i desni far...ali za ovu cenu vredi... Evo jedne slike da malo prostudiras ostecenje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Novembar 15, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao bombona, srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Novembar 16, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan A kad bi stavio naslov teme POKLANJAM MOTOR?Za ovu cenu odgovarao bi vise taj naslov. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Novembar 16, 2011 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kad bi stavio naslov teme POKLANJAM MOTOR?Za ovu cenu odgovarao bi vise taj naslov. Mislim da bi onda pali komentari tipa šta mu fali pa ga poklanjaš? Hoćeš nekoga da zajebeš? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan A kad bi stavio naslov teme POKLANJAM MOTOR?Za ovu cenu odgovarao bi vise taj naslov. Mislim da bi onda pali komentari tipa šta mu fali pa ga poklanjaš? Hoćeš nekoga da zajebeš? Isti Q.... nista se ne prodaje, stavio malu ili veliku cenu..... zao mi sto nemam 3 soma kupio bih je odmah bez obzira sto imam motor.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Novembar 16, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi je kupio za 3 soma, a i mnogi drugi Ali covek je ceni 4 soma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 16, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svima fali 'iljadarka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7208 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 3075 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Meni fale 4 'iljadarke 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Novembar 16, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni fale 4 'iljadarke A bre Miso, cena je 3999, ti bi da ti ostane i kesa posle kupovine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7208 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 3075 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, za onaj jedan evro, natočim gorivo do čepa (kusur ne treba) da ga preteram do kuće Kad je beg bio cicija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Novembar 16, 2011 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi je kupio za 3 soma, a i mnogi drugi Ali covek je ceni 4 soma Da je cena 3 soma onda bi je kupovali za 2. Kao i ostalih 150 motora na forumu. Možda ovoj mašini ima šta da se prigovori, ali to nije cena. Nego, ne kupujem, pa da mu nađem manu, sigurno je ima. Ima je svaki. Oš nov - idi u radnju! Ne znam čoveka što prodaje, ali ovo veze nema sa razumom. Kad bi motor progovorio, opet ne bi valjao. I bio bi skup. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Novembar 16, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan koja smo mi banana drzava, nema ker za`sta da nas ugrize, kad ovakav motor, za ovu kintu nije jos prodat ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 16, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Brate nismo mi banana, mi smo vocka cudnovata! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Novembar 16, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi je kupio za 3 soma, a i mnogi drugi Ali covek je ceni 4 soma Da je cena 3 soma onda bi je kupovali za 2. Kao i ostalih 150 motora na forumu. Možda ovoj mašini ima šta da se prigovori, ali to nije cena. Nego, ne kupujem, pa da mu nađem manu, sigurno je ima. Ima je svaki. Oš nov - idi u radnju! Ne znam čoveka što prodaje, ali ovo veze nema sa razumom. Kad bi motor progovorio, opet ne bi valjao. I bio bi skup. Nije skup, nego se nema para. Ljudi ovoliko cene neki nalickan Suzuki GSXR K1,k2 u koji sigurno ima mnogo vecih ulaganja od ovog motora. Onaj ko kupi za ove pare sigurno se nece pokajati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 17, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U saobracajnoj pise da je motor 2006. godiste, prva registracija je bila u Beogradu 18.04.2007. godine. Snaga je 102kw a radna zapremina 998ccm. Motor je odjavljen i tablice su vracene 31.10.2011. godine. DANASNJE SLIKE!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...