Jump to content

Moto Zajednica

BMW F650CS Scarver ABS 2003. (2700e)

Recommended Posts

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

BMW F650CS Scarver

2003. godiste

29.000km prava kilometraza

37kw

Grejaci rucioca

ABS

Nosac kofera

BMW tank torba

Odlicno stanje, uvezen iz Svajcarske i koliko se razumem, sa motora nije padano! Na motoru su nase table ali je istekla registracija. Gume odlicne, stavljene pre par hiljada i mogu da se jos duuugo voze. Uradjen veliki servis i stavljen nov kais i zadnji zupcanik (pre 3km). Na poklon ide jos jedan zadnji zupcanik koji je presao oko 3-4000km, tako da se prilikom sledece zamene kaisa ne treba kupovati i on. Motor sam dobio (ovaj i jos jedan) umesto para i u trampi sam ga racunao koliko ga i ovde cenim. Cena motora je FIKSNA i mislim da je povoljna, narocito ako se uzme u obzir stanje BMW-a i cene ostalih u oglasima.

Jedino sto bih promenio na motoru, mada nije hitno, je akumulator koji zakaze ako se motor ne pali duze od 15 dana. Ako se motor vozi sa pauzama manjim od 15 dana, motor pali kao mina! Slike su od pre mesec dana i na motoru tada nije bilo kaisa jer je pukao prilikom guranja motora zbog, vec pomenutog, slabog akumulatora. U BMW servisu su nam rekli da "kais hoce da pukne kao ledenica" ako se motor gura. Mi to tada nismo znali, pa je narucnen nov lancanik i kais i ako je predhodni set nedavno stavljen (3-4000km). Garantujem da ovaj peh nije pruzrokovao nikakav drugi kvar. Garantujem za ispravnos i legalnost motora! Lancanik koji je na slikama se dobija uz motor i njegovo stanje se na njima dobro vidi. Ovo je odlicna prilika za zaljubljenike u ovaj motor (znam da ih nema mnogo), ali kao sto neko rece, lepota je u oku posmatraca. ;)

Sve informacije na :

065/877-7776 Dragan

Cena: 2700e fixno!

DSCN9348c.jpg

DSCN9343c.jpg

DSCN9347c.jpg

DSCN9342c.jpg

DSCN9341c.jpg

DSCN9330c.jpg

DSCN9326c.jpg

P.S. Nadam se da admini ovo nece shvatiti kao komercijalni oglas, jer on to i nije. Motor sam dobio umesto para i na njemu nemam ni 1e zarade i samo pokusavam da izvucem moje pare! Takodje mislim da je ovo idealna prilika da neko od forumasa dodje do ovog lepog motora za male novce! Hvala na razumevanju

ZIVELI!

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

I moja davnasnja zelja,da si ga stavio pre nego sto sam uzo ovaj motor bio bi moj,ali sad bi se verovatno smorio sa 1 cilindrom.

cena je bas povoljna,nema sanse od napolje da ga uvezes za te pare.Srecna prodaja

Pozdrav

• Podržavam 1

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova

Hvala Zex! :zdravo:

Motor je u Loznici jer nemam gde da ga drzim u Beogradu. Stanje motora je odlicno i detaljnije slike mogu da posaljem na mail! :takoje:

• Xtreme, 392 postova

Zao mi je sto cu da dodam nesto sto realno nema neke veze sa oglasom,ali verujem da si zbog navike to napisao :) Ja jos nisam video kombinaciju kaisha i lancanika,lancanik ide u kombinaciji sa lancem,a kaishnik ide u kombinaciji sa kaishem.

@kovac85: well,nas su tako ucili by the book :neznam:

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Aprilia atlantic 125

Zao mi je sto cu da dodam nesto sto realno nema neke veze sa oglasom,ali verujem da si zbog navike to napisao :) Ja jos nisam video kombinaciju kaisha i lancanika,lancanik ide u kombinaciji sa lancem,a kaishnik ide u kombinaciji sa kaishem.

ajde sad mozda ideo ovako lanac sa lancanikom, a kais sa remenicom :zdravo:

izvini na off-u nisam mogao da izdrzim :D

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova

Komandante kad si ti u LO da vas obidjem obojcu

Danas sam dosao iz Loznice u Beograd. Pocetkom sledece sedmice bih opet trebao da idem, ali ako si kupac, mozemo i sutra da odemo da ga vidimo... ;)

ajde sad mozda ideo ovako lanac sa lancanikom, a kais sa remenicom :zdravo:

izvini na off-u nisam mogao da izdrzim :D

Mislim da su svi razumeli sta je pesnik hteo da kaze... :D

DSCN9331c.jpg

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: TDM 900, Tomos T12

Danas sam dosao iz Loznice u Beograd. Pocetkom sledece sedmice bih opet trebao da idem, ali ako si kupac, mozemo i sutra da odemo da ga vidimo... ;)

Ma jok, tebe cu da gledam! :nanana: :nanana: :nanana:

Moram ja u petak za BGD, vracam se nazad u subotu ili nedelju, valjda cu za to vreme da obradim tatu i sestru za bezkamatni kredit na neodredjeno

da bi sklopio finansijsku konstrukciju (jel se tako kaze).

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova

Javi se kada dodjes u Beograd da popijemo pivo i da ti kazem sve sto te zanima o BMW-u. Ima i nekih neobjavljenih slika, cista ekskluziva. :takoje:

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova

Ubacen nov akumulator, cena ostaje ista! Nove slike... :zdravo:

resized_IMAG0765.jpg

resized_IMAG0769.jpg

resized_IMAG0771.jpg

resized_IMAG0776.jpg

resized_IMAG0775.jpg

Zadnja guma!

resized_IMAG0784.jpg

Prednja guma!

resized_IMAG0791.jpg

resized_IMAG0783.jpg

resized_IMAG0790.jpg

resized_IMAG0782.jpg

• Bivši baksuz :), 599 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer

Kakav dizajn... Kombinacija boja... Gledam ga od kako je oglas postavljen, i nikako da skontam da li mi je ružan ili lep... Svakako sam oduševljen.

Nisam kupac, ali sam morao da prokomentarišem. Srećna prodaja. :)

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: TDM 900, Tomos T12

Bio, video.

Motor u ekstra stanju, ali ja nisam mogao da saberem parice, a na motoru nije bilo nista na cemu bi spustio cenu

• Podržavam 1

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova

Kakav dizajn... Kombinacija boja... Gledam ga od kako je oglas postavljen, i nikako da skontam da li mi je ružan ili lep... Svakako sam oduševljen.

Nisam kupac, ali sam morao da prokomentarišem. Srećna prodaja. :)

Meni je lep i sto ga vise gledam sve mi je lepsi. Motor pun detalja koji te kupuju i ovo je motor koji uopste nije fotogenican. Uzivo je neuporedivo lepsi! Ako moja Yamaha ode pre, ovog ostavljam sebi 100%! ;)

Bio, video.

Motor u ekstra stanju, ali ja nisam mogao da saberem parice, a na motoru nije bilo nista na cemu bi spustio cenu

Hvala. :takoje:

• Drug član, 1091 postova

Posle skoro dve sezone na SCARVERU,uopste mi nije jasno zasto se ovaj motor tako tesko prodaje :neznam:

Mozda svima treba motor od 100 + Hp....

Srecno sa prodajom.

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

Da izjavim i ja nesto za dnevnik...

Meni se bas svidja...ustvari ruzan je...ma nemam pojma. Dopada mi se to sto se ovo ne srece svaki dan. Uvek sam voleo da imam ono sto nema niko ili skoro niko... Mene sigurno to ne bi ispunilo, ali znam koga bi 1moto3.gif. Mog klinca (14 god), a mogli bi i zajedno da se vozimo 1moto3.gif. Samo kategorija 0stabre.gif.

Na fotkama izgleda perfektno stanje. Mislim da je pravi motor za onoga kome je ovo veca kategorija od onog sto trenutno vozi, ili za nekog pocetnika. Pa sa srecom 0takoje.gif.

P.S. Video sam oglas cim je postavljen i bio sam siguran da ce brzo da nadje put do novog vlasnika 0zbunjen.gif

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca

To je odličan motor. i u inostranstvu vrlo skup. Problem je jedino što kod nas nije popularan. Ja sam jedva prodao svog 650GS.

Samo polako, doći će kupac.

• Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja