Krokodilo 2642 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Apriliu moraš da voliš....Sent from my moto g(6) using TapatalkТако је, иначе или че да је бациш или че оболишSent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 7, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko poznaje ovaj motor ? Aprilia caponord HITNO WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia caponord HITNO, 2002. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 105000 km, Lazarevac. Cena 2.400 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 5.5.2019. at 17:35, Pevac je napisao: I treba mi neko da se raspise jer je zato forum da se pomogne ili pritekne u pomoc bilo ko da je u pitanju Nisam iso za Banovce jer radim ko drakstor.Nema praznika vise do kraja meseca sto se tice mene.Voleo bih crni motor i ima jedan cini mi se ne mogu sada se setim koji bese ali videcu pa cu reci.Sve vise se zagrevam za kapoa jer vi dolivate ulje na vatru Salim se ali mi svaka informacija znaci pa se nadam da cemo zajedno na neku jacu turu Uzmi u razmatranje i Cagivu Navigator 1000. Prodaje ga kolega sa foruma. Ima masinu V-Stroma, a ostatak paketa je jako brendiran. Ja bih se veoma dvoumio izmedju Capo-a i velikog Navigatora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 7, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ih,sad i navigator,ljudi ubijate me Ipak bih kapoa za sada ili varadero mada sam vise zagrejan za talijana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Pevac je napisao: Ih,sad i navigator,ljudi ubijate me Ipak bih kapoa za sada ili varadero mada sam vise zagrejan za talijana Zaboravi Varadera. "Pola tone" kravastog ponasanja na 2 tocka. Ni Italijani nisu mnogo laksi, ali se osetno lakse voze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 7, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ko je gabaritniji,capo ili navigator,msm na spoljni izgled? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 7, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Motor je onakav kakva mu je i cena.....A Caponord je motor napravljen 2000 godine, i tesko je nekom objasniti sta je Caponord. Ja ga imam 4 godine čuo sam razne priče, najviše sam verovao onim lošim pričama. Caponord je motor koji nema konkurenciju u ni jednom segmentu. Ali o njemu pričaju većinom oni koji su citali na internetu. Srbija broji oko 20 Caponorda. Ja ih većinu znam. I pozdravljam ih ovom prilikom! Sliku koju sam dodao je od mog prijatelja iz Hrvstske koji je na pomenutom motoru upravo zaklopio 4000km i prosao Hr Srb Ro Mol Ukr Hu tacnije vozili su obići Černobil 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 7, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika sa tog putovanja od 4000km bez i jednog kvara...... Malo je počelo da me smara da pričamo kakav je to motor..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 7, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala imenjace na infou,pitao za uporedbu za navigatora i sad znam da je on gabaritno manji od capoa.Videcu sta cu na kraju uzeti.Svidja mi se kapo u svakom pogledu,pogledacu te primerke sto sam kontaktirao ljude pa koji mi se motor najvise dopadne i koji mi najvise odgovara taj ce biti moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 7, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa mojim imao turu do Trsta Kranjske Gore i Bleda nekih 2500 km bez kvara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 7, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti je motor,da je crn bio bilepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 8, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre se vratio iz Lazarevca.Iso da pogledam motor.Ima oziljke ko svaki.Mane su sitnice ali sam ih video.Naprso vizir koji mora da se promeni,zbice su rdjave pri dnu na srafuima po neki trag i linije od koriscenja.To sam video na prvu loptu.Sta mi se dopada,zvuk iz leo vince fantastican,lepo radi to jest prede,idu koferi od 46 l bocni i zadnji koji je mali i ja bih ga promenio za veci tipa 50+l.Motor nisam probao jer sam se usinuo i nisam sposoban bas za voznju.Ostaje da popricam sa vlasnikom i da se dogovorimo malo ako moze oko cene .Motor je pomeni ok sa tim sitnim ulaganjima, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 8, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Samo ga ofarbaj normalno....i uradi servise i biće top... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 8, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da bre, ne plasi se nicega, dogovori cenu i kupuj. Ako negde zapne tu smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 8, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Za farbanje ,to sigurno,mora ici u crnoj boji :D.Hvala drugari na podrsci.Definitivno mi se vise svidja kapo od svih ostalih tipa vara,vstrom i navigator.Tako da cu sutra nazvati vlasnika da ugovorimo cenu i onda mora castim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 8, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Inace na motoru promenjen filter i svecice i kaze covek da je sve ok sto se tice motora.Naravno da bih uradio mali servis kod servisera jer se priblizava odmor i motorino treba da bude 100% spreman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Jul 8, 2019 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja vizir, ostao posle prodaje. Original njegov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 8, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Uzecu u razmatranje jer bih iso na poviseni,ujedno da pitam ko pravi vizire u BG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 9, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Epa drugari dobili ste jos jednog kaponordistu :).Dogovorio se sa likom i najverovatnije cu ga uzeti posle 1-vog avgusta jer tada dolazi vlasnik iz Austrije.Prelomio jer mi se najvise svidja kapo i to je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 9, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Neka bude crn mat ko mog drugara iz Vrnjačke Banje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 9, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Capo je lep motor pa mkar bio i roze sa zelenim zvezdicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 9, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram rubriku, da li ste znali o Caponordu? I očekujem vaše komentare! Pitanja? Ko je napravio prvi enduro motor sa aluminiumskim Felnama i Ramom? Da li znate da tek novi modeli enduro japanaca od 2010 godine imaju ecu racunar a ne cdi, caponord je to imao jos kao prototip 99 gidine? Caponord ima prednje vile fi 50 najveće u enduro klasi. Caponord ima saksov zadnj amortiter stelujući Caponord ima diagnistiku koja je ugrađena u njega i na ekranu uz pomoć koda izbacuje tacan kvar koji je izdao uz pomoć kodova. Caponord ima najaca svetla u klasi? Caponord najbolje koči u odnosu na japanske kokurente. Brembo kočnice Hidraulično kvacilo Prvi enduro koji je imao stelujuće poluge i kvačilo. Digitalno merenje spoljne temperature, temperature motora, merac za gorivo (varadero nema) Fabricku uticnicu za 12 volti. Skidanje sedista na jedan klik ključa(bez imbusa kjučeva i srafcigera) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12504 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo je bitno kod njega da se reši par stavki. Beše neki provodnik od reglera i zamena konektora. Srediti creva i one spojke. To je to, Rotax fantastičan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 9, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Provodnik do reglera strada zato sto je slaba, tanka instalacija od reglera na dalju instalaciju....kod mene je sve fabričko samo sam pojačao od reglera do akomulatora po jednu debelu bakarnu ...i to je to.... pre 4 minuta, Alekre je napisao: Samo je bitno kod njega da se reši par stavki. Beše neki provodnik od reglera i zamena konektora. Srediti creva i one spojke. To je to, Rotax fantastičan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 12, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 9.7.2019. at 19:33, Pevac je napisao: Epa drugari dobili ste jos jednog kaponordistu :).Dogovorio se sa likom i najverovatnije cu ga uzeti posle 1-vog avgusta jer tada dolazi vlasnik iz Austrije.Prelomio jer mi se najvise svidja kapo i to je to Iz Austrije? Crveni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...