gio 140 Napisano Novembar 6, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bolje od ovoga nisam nashao http://www.firstrowsports.tv/watch/89944/1/watch-moto-grand-prix-valencia,-motogp-%28warmup%29.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 6, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Suza mi krenula u pm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Novembar 6, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan I sad imam knedlu u grlu, naježio sa se ...žena me pita koji mi je...ma pusti me ženo u .... :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukic 0 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.sportlemon.tv%2Fv-2%2F12%2F48%2Fv-324805.html&h=iAQFgoeUH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 6, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj link nije lose, ne secka ... barem meni http://atdhe.ws/live.php?v=event_id%3D69439%26tid%3D219453%26channel%3D0%26layout%3Dpopup%26Itemid%3D327.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Novembar 6, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 6, 2011 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Za sad ne zakucava. http://www.vipbox.tv/watch/15459/1/valencia-grand-prix--main-race.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Novembar 6, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da zatvorimo ovu tužnu sezonu...neka se sve dobro završi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 6, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Majko moja shta se desi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano Novembar 6, 2011 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan tek sad sam se ukljucio,sta se desilo da ih je samo 12 u trci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 6, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje kisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 6, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa Stonerom odjednom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 6, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Honda je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukic 0 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakva pederska pobeda... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 6, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Hahahhaha, kakva namestaljka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 6, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi je zhao Bena, bukvalno nepravda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 6, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Kakva sampionska pobeda. Honda kup. :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2855 Napisano Novembar 6, 2011 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 6, 2011 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Stoner kako je poceo, tako je i zavrsio 800 ccm eru , titulom. Ovo je bilo na guzove, ali pobjeda je pobjeda. Ben se samozajebao, ali sta da se radi. Zao mi je sto je ova traljava sezona zavesena sa ovolisno vozaca na stazi, zalosno je gledati. Nadam se da ce sljedece godine biti bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Novembar 6, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Zašto pederska pobeda zašto nepravda...jel trebao da ga pusti ili šta??? Jel bi ti poklonio nekom pobedu da si u mogućnosti da ga obiđeš?? Siguran sam da nebi, kao ni ja niti bilo ko drugi. Jeb...to su trke a ne sudnica gde se deli pravda. U moto gp vlada kontra pravilo...nije bitno učestvovati nego pobediti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 6, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Bautista zakacio Dovijev zadnji tocak i zato je doslo do incidenta. Zao mi je bas Bautiste i De Punijea, ocekivao sam dosta od njih na ovoj trci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Novembar 6, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ova ce sezona biti sigurno dugo pamcena...Po dobrim, losim i na zalost tragicnim stvarima. Da se sada ne vracam na mnoge vec poznate price, hteo bih za kratko vasu paznju da usmerim na nesto, sto je ostalo zbog svega sto se desavalo malo po strani. Poslednja trka velikog LOrisa Capirossija. Ljudi uglavnom pamte i navijaju za pobednike,vreme cini svoje pa se zaboravljaju i lepe stvari koje smo uz gore pomenutog asa mogli da dozivimo. 3 puta prvak sveta,uz to i najmladji prvak sveta...bar za sada.Covek koji je puuuuno doprineo da se Dukati,pa nek ima 100 problema,danas nalazi visoko kotirana u svetu trka.On je uostalom prvi koji se sa Desmosedici popeo na pobednicko postolje.Ima jos gomila brojki vezanih za njegovu karijeru,ali ja bih eto da podsetim da je on jedan od poslednjih koji je uspeo da dozivi i prezivi razna tehnicka doba "kraljevske" klase,uvek kao protagonista. Raduje me sto cemo ga ipak jos gledati.U jednoj novoj ulozi,ali opet striktno vezanoj za moto-trke. Ciao LOris 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Novembar 6, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Kakva pederska pobeda... Uredu je ljutiti se ali neznam šta je pedersko u vezi pobede , ako Stoner neuđe u duel onda je papučar ako pak uđe u duel onda je peder. Kod mene na Limanu u Novom Sadu se za ovo što je Stoner uradio Spisu kaže : DERANjE ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Novembar 6, 2011 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Ben Spiesu, samo sta ovo uradi na kraju jbt!!??? Promasi brzinu ili sta??? Sve je ok, bio je dovoljno blizu Bena na izlazu iz krivine, Honda mnogo bolje ubrzava na izlazu + imaju novi gearbox. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Novembar 6, 2011 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Rossi presao u Suzuki!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...