medadetelinara 19 Napisano Octobar 31, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem retrovizore fabričke za Suzuki Marauder a pasuju i na Bandita kao i na većinu naked motora bukvalno kao novi jedan ima malu ogrebotinicu što se vidi na slici ali oni su tako niklovani sa visokim sjajem da se to ni neprimeti extra izgledaju obzirom da su fabrički i jako su kvalitetni .Cena fiksna 30 eur MEDA NOVI SAD 063 520738 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Novembar 3, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO i dalje. Prodajem retrovizore Vicma pasuju na većinu naked motora bukvalno kao novi jedan ima malu ogrebotinicu što se vidi na slici ali oni su tako niklovani sa visokim sjajem da se to ni neprimeti extra izgledaju i jako su kvalitetni .Cena u GUEVARI tih retrovizora je 33 eura komad što znači 66 eura par a ja prodajem par fiksno 30 eur MEDA NOVI SAD 063 520738 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Novembar 8, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 25 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Novembar 8, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me duzina nosaca (sipkice) od navoja do navoja (mislim na navoj koji se nalazi ispod crnih gumica). Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2796 Napisano Novembar 9, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Imaš privatnu poruku - pozz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...