Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup -- zarada ili finansijski krah i Deo istine (spojene teme)

Recommended Posts

• U prolazu, 96 postova

Ovo vec postaje bezobrazluk neopevani ???

Ja zato predlazem da,svi koji smatraju da organizatori skupova dobro omaste brk,kojima smeta naplacivanje ulaza,koji dobijaju kojekakve alergije od same pomisli na organizatore skupova,ove sezone ORAGNIZOVANO IZBOJKOTUJU SVE SKUPOVE!!!

A na skupove cemo ici mi ostali,izgasirani,prejebani i na druge nacine izmanipulisani od strane BANDE organizatorske ;)

Na taj nacin,bar sledece zime,necu morati da na forumu citam ovakve bljuvotine i druge produkte Desanke ili Levanke Sakic ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1779 postova

Ja zato predlazem da,svi koji smatraju da organizatori skupova dobro omaste brk,kojima smeta naplacivanje ulaza,koji dobijaju kojekakve alergije od same pomisli na organizatore skupova,ove sezone ORAGNIZOVANO IZBOJKOTUJU SVE SKUPOVE!!!

A na skupove cemo ici mi ostali,izgasirani,prejebani i na druge nacine izmanipulisani od strane BANDE organizatorske ;)

Na taj nacin,bar sledece zime,necu morati da na forumu citam ovakve bljuvotine i druge produkte Desanke ili Levanke Sakic ???

Bravo majstore o meni su se smucili i skurcili razni dusebriznici koji ne gledaju svoja posla i ja mislim da je najbolje da izbojkotuju sve skupove,jer kad pomnoze 20 skupova pa puta 300-400 dinara skupice se tu lepa parica ima svasta da kupe od tih para.

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Bravo majstore o meni su se smucili i skurcili razni dusebriznici koji ne gledaju svoja posla i ja mislim da je najbolje da izbojkotuju sve skupove,jer kad pomnoze 20 skupova pa puta 300-400 dinara skupice se tu lepa parica ima svasta da kupe od tih para.

Momci ako ne znate da spustite loptu i da se drzite teme bez da upotrebljavate rijeci tipa "Desanke Sakic","prejebani","skurcili"... predlazem da i ne pisete postove jer direktno vrijedjate druge ucesnike foruma!

Tema je takva da je logicno da su misljenja suprostavljena ali to ne daje pravo jednima da psuju i vrijedjaju druge ....

Svoj stav branite argumentima a ne vulgarnostima ....

Da se vratimo na temu.....

Evo ja svecano obecavam da ove godine necu ici  ni na jedan skup gdje se bude naplacivao ulaz! Naravno ne iz razloga sto cu zbog ulaznice da bankrotiram(nijedan odlazak na skup me nije kostao isopod 50 eura koje sam potrosio i u samom kampu ali i van njega) vec zato sto smatram da ako neki klubovi mogu da organizuju skup bez naplacivanja ulaza da to onda mogu i drugi ako su sposobni i ako se potrude!

Za mene je to samo izgovor organizatora...

Momci ako ne znate da spustite loptu i da se drzite teme bez da upotrebljavate rijeci tipa "Desanke Sakic","prejebani","skurcili"... predlazem da i ne pisete postove jer direktno vrijedjate druge ucesnike foruma!

Tema je takva da je logicno da su misljenja suprostavljena ali to ne daje pravo jednima da psuju i vrijedjaju druge ....

Svoj stav branite argumentima a ne vulgarnostima ....

Da se vratimo na temu.....

Evo ja svecano obecavam da ove godine necu ici  ni na jedan skup gdje se bude naplacivao ulaz! Naravno ne iz razloga sto cu zbog ulaznice da bankrotiram(nijedan odlazak na skup me nije kostao isopod 50 eura koje sam potrosio i u samom kampu ali i van njega) vec zato sto smatram da ako neki klubovi mogu da organizuju skup bez naplacivanja ulaza da to onda mogu i drugi ako su sposobni i ako se potrude!

Za mene je to samo izgovor organizatora...

Igore Obelisk ti je javno prezentirao sve troskove i ja verujem da je to sve tacno kako je rekao o pored svega odmah se nasao neko pametan da ironise sve sto je covek napisao i da podjebava.Evo ponovo kazem ko nema 300 dinara da plati skup koji ce k.... tamo . I sam kazes da te kosta 50 e i sad je 300 d mnogo. Vidim da te buni kako neki mogu a neki ne mogu. Pa ovi sto mogu imaju verovatno jake sponzore ,stane recimo opstina iza njih a ovi sto ne mogu da nadju sponzore oni moraju da naplate karte da bi pokrili troskove i mislim da je ova tema dalje bespredmetna i predlazem da se zakljuca jer ovoj razgovor bez argumenata nema smisla dalje.

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

a ko vas bije po usima da uzimate velike bendove?????? pa bikeri uglavnom ne dolaze radi bendova vec radi druzenja sa drugim bikerima da se upoznaju a ne da bi slusali muziku. to je u drugom planu!!! pa pogledajte ko sedi pod satorom i da li obraca paznju na binu, a ko je ispred bine uglavnom  obicno gradjanstvo iz doticnog grada ( gde se odrzava skup) imaju ponovo kazem 2 dana dobrog provoda za MALE PARE!!!!!

Igore Obelisk ti je javno prezentirao sve troskove i ja verujem da je to sve tacno kako je rekao o pored svega odmah se nasao neko pametan da ironise sve sto je covek napisao i da podjebava.Evo ponovo kazem ko nema 300 dinara da plati skup koji ce k.... tamo . I sam kazes da te kosta 50 e i sad je 300 d mnogo. Vidim da te buni kako neki mogu a neki ne mogu. Pa ovi sto mogu imaju verovatno jake sponzore ,stane recimo opstina iza njih a ovi sto ne mogu da nadju sponzore oni moraju da naplate karte da bi pokrili troskove i mislim da je ova tema dalje bespredmetna i predlazem da se zakljuca jer ovoj razgovor bez argumenata nema smisla dalje.

Ne citas ocigledno sta sam ja napiso!

Potpuno podrzavam Obelixovo izlaganje jer je covjek naveo konkretne podatke (argumente).

E sada da li bih ja tako trosio pare nije ni bitno ....ali cijenim trud sto je sve iznjeto i prikazano transparentno!

Medjutim tvoja konstatacija "da ko nema 300 din. za ulaz koji ce k..... tamo" nije nimalo u bajkerskom duhu solidarnosti.....i ostalih principa na kojima se zasniva zajednicka voznja i druzenje! Vjeruj da je mnogo motorista kojima je svaki dinar veliki i nisu svi privatnici kao Ti i Ja!

Nisam napisao da mi je 300 dinara puno vec upravo suprotno , satram da je to potcjenjivacki potez!

Ako pravis nesto kao domacin a gosti ti dodju iz daleka  da bi uvelicali taj dogadjaj onda smatram da je naplata ulaza "noz u ledja" ljudima koji su dosli da te ispostuju!!

Pronaci sponzore i ubijediti ih da  ti finansiraju dio troskova je ipak sposobnost i menadzersko umjece. Naravno da nije svako sposoban da tu uradi ali onda i ne treba svako da se gura i organizuje skup!

Ma koga je briga koja grupa svira...i ko vise moze da slusa te Divlje Jegode i Atomce koji su gosti na svako drugom susretu....a ispade da su glavni rashodi najvise optereceni njihovom tarifom......meni bi bilo daleko ugodnije da slusam neke anonimce ali sa sarenim reprtoarom nego hitove doticnih grupa iz80tih.... :)  mislim, sarajte malo.....

....ip redlazem da se tema ne zakljucava dok se god drzimo naslova jer dobro je procitatii argumentovane postove a dajte da sankcionisemo vulgarnosti i vrijedjanja.

Evo konkretnog predloga za organizatore pa ako neko zali od njih da prokomentarise ...

Sta mislite da li bi skup bio posjecenij da Ukinete placanje ulaza a da  ne zovete ni Atomce ni Divlje Jagode vec neke lokalce koji bi svirali i za manje novca zarad svoje afirmacije......

......Ili da poskupite ulaznice za duplo a umjesto 2 poznate da pozovete 4 poznate grupe!

Ovde mislim na posjecenost od strane bajkera a ne lokalnog stanovnistva!????????

Zasto je ustaljeno misljenje da bajkeri dolaze radi muzike.....

Igore ne moze se besplatno napraviti skup ko ti to kaze laze te.Da malo karikiram moglo bi ovako dana  ttog i tog dodjite na neku livadu gde nama nicega samo motoristi e onda moze besplatno u protivnom sve ostalo se placa.Bina ozvucenje,grupe pasulj sto se pojede hleb zakup prostora (negde se dobije od opstine)znaci sve kosta i sto bi neko izvadio iz svog dzepa nekoliko hiljada evra da bi napravio besplatan skup.Kad bi bilo po tvome da ne moze da pravi skup niko ko se ne snadje za sponzore veruj mi da ne bi bilo mnogo skupova odrzanokod nas.I dalje tvrdim da 300 d nisu para vredna spominjanja i mozes da gledas to na drugi nacin da sa svojih 300 d ti ustvari pomazes da se odrzi taj skup a za uzvrat dobijes mnogo vise.Pozdrav.

Sada ću reći da mi nemamo budžet od 40.000 eura, niti Divlje jagode ne koštaju 4000 eura nego manje, plus što kod nas prihod od hrane i pića ubire firma koja je vlasnik prostora, a nas sponzorira s ne tako velikom cifrom. Stvar je najviše u velikom angažmanu cijelog moto kluba u cjelini. Malo je ako 10 ljudi radi, ali ako se 70-80 ljudi angažira onda to već može pridonijeti uspjehu. Naše pravilo - motoristi, suvozači pa čak i skuteraši slobodan ulaz, a ostali plaćaju ostaje i dalje tako da vas u velikom broju očekujemo i ove godine ! Živjeli

Pit ,evo dokaza da ta teorija ne drzi vodu....

I ovde kod nas u siromasnoj Bosni sam prosle godine bio na 2 skupa gdje je ulaz for free....Nisam cicija ali mi je ispod casti da placam na ulazu !

Evo na primer: Vozim 100,200,300...kilometara,napolju 40 stepeni, poslije puta u full opremi stizem pred ulaz a tamo opet stajanje u redu jer momci  naplacuju ulaznice. Umjesto da se odmah ulazi pa kao covjek se raspremis i popijes nesto,tebe odmah na ulazu ceka:STOP,dobar dan ..toliko i toliko para....

Za mene je to ponizenje a ti to posmatraj  kako hoces! Nije bitno koja je cifra u pitanju vec sam nastup odnosno nacin na koji te domacin docekuje... Nemam nista protiv da se podigne cijena pica i jela pa na taj nacin da se nadoknadi rupa u budzetu nastao zbog ne naplacivanja ulaza....

Znam da sve kosta i da neko to mora da plati.....ali naplacivati sam ulaz ??? ??? ??? ???

• Svrati ponekad, 430 postova

Mislim da se neradi mnogo o tih 300din i dali neko ima ili nema.Potrosi se tu mnogo vise.Radi se o principu i domacinskom doceku.Ja predjem 200km da bi negde dosao na skup i na ulazu me sacekaju ljubazni domacini s rakicom iako nepijem i sa -dobro nam dosao- ulaz je recimo dzabe,ja vise nepitam ni koliko je pljeskavica ni koliko je pivo ni koliko je tura,ni majica ni nista i taj skup mene najvise kosta.Ali neka,  zadovoljan ja,organizator zadovoljan i svuda ide prica kako smo se lepo proveli.Nista tu netreba specijalno,nikakve tu divlje jagode,atomci,samo malo domacinskog gostoprimastva.Vrlo dobro znamo zasto se dovode zvucna imena i tu nema neke dileme.Ja sam na mnogo skupova video a i vi ste, siguran sam, da kad pocne ta ekstra svirka bajkeri jedan po jedan odlaze tako da u pola svirke mozes da nabrojis na prste motore u kampu.Tako da prica da se grupe zvucne dovode zbog bajkera nestoji.Verujte da gde god sam bio a bio sam na mnogo skupova,na ulazu se oseti dali je organizatoru bitno da ugosti svoje prijatelje/ja bi tako nazvao/ili je bitno da zaradi.

Ako mi na 10 skupova,naplate samo 300din a na jednom mi traze 300 po osobi/prepoznace se sami na koga mislim/naravno da cu reci da me vacare i da su smradovi i da zele samo da zarade.I neka, neka zaradjuju oni neka prave skupove i neka bude ulaz po hiljadu dinara/da bi se momci uklopili/,neka  dovode i tehno neka bude tu i 2000 lokalaca ja bi samo zeleo da postoji neka organizacija/a to ste i vi na ovome sajtu/,gde ja mogu unapred da saznam sta me tamo ceka,koliko je ulaz,koliko je pivo i ostalo,kakva je muzika.Pa ko voli neka izvoli.Nema ljutis,kote terao da ides tamo gde je tako i tako...I verujem da ce vrlo brzo sve to leci na svoje mesto i da ce se znati ko sta pravi.Uopste se  po meni neradi o tome da se nekome nametne da naplacuje ulaz po motoru ili da bude besplatan,samo je bitno da se to UNAPRED zna,i ja sam taj koji bira i treba da bude sto vise skupova,pa ce se to vrlo lepo iskristalizovati.Desilo nam se pre dve godine da smo zvali telefonom da proverimo cenu,bila je 100 po osobi ,kad smo dosli do kapije bilo je 200.

To dali organizator zaradjuje i koliko,pa sta to mene interesuje ljudi se mucili i ttreba da zarade,meni je vazno da meni i mojim prijateljima bude lepo.Ponavljam,samo je bitno da se zna unapred.Do ove godine smo isli na slepo pa kako bude.Sada imam ovaj sajt , pa ima mas,pa cemo moci da dobijemo unapred informaciju.

Mislim da se neradi mnogo o tih 300din i dali neko ima ili nema.Potrosi se tu mnogo vise.Radi se o principu i domacinskom doceku.Ja predjem 200km da bi negde dosao na skup i na ulazu me sacekaju ljubazni domacini s rakicom iako nepijem i sa -dobro nam dosao- ulaz je recimo dzabe,ja vise nepitam ni koliko je pljeskavica ni koliko je pivo ni koliko je tura,ni majica ni nista i taj skup mene najvise kosta.Ali neka,  zadovoljan ja,organizator zadovoljan i svuda ide prica kako smo se lepo proveli.Nista tu netreba specijalno,nikakve tu divlje jagode,atomci,samo malo domacinskog gostoprimastva.Vrlo dobro znamo zasto se dovode zvucna imena i tu nema neke dileme.Ja sam na mnogo skupova video a i vi ste, siguran sam, da kad pocne ta ekstra svirka bajkeri jedan po jedan odlaze tako da u pola svirke mozes da nabrojis na prste motore u kampu.Tako da prica da se grupe zvucne dovode zbog bajkera nestoji.Verujte da gde god sam bio a bio sam na mnogo skupova,na ulazu se oseti dali je organizatoru bitno da ugosti svoje prijatelje/ja bi tako nazvao/ili je bitno da zaradi.

Ako mi na 10 skupova,naplate samo 300din a na jednom mi traze 300 po osobi/prepoznace se sami na koga mislim/naravno da cu reci da me vacare i da su smradovi i da zele samo da zarade.I neka, neka zaradjuju oni neka prave skupove i neka bude ulaz po hiljadu dinara/da bi se momci uklopili/,neka  dovode i tehno neka bude tu i 2000 lokalaca ja bi samo zeleo da postoji neka organizacija/a to ste i vi na ovome sajtu/,gde ja mogu unapred da saznam sta me tamo ceka,koliko je ulaz,koliko je pivo i ostalo,kakva je muzika.Pa ko voli neka izvoli.Nema ljutis,kote terao da ides tamo gde je tako i tako...I verujem da ce vrlo brzo sve to leci na svoje mesto i da ce se znati ko sta pravi.Uopste se  po meni neradi o tome da se nekome nametne da naplacuje ulaz po motoru ili da bude besplatan,samo je bitno da se to UNAPRED zna,i ja sam taj koji bira i treba da bude sto vise skupova,pa ce se to vrlo lepo iskristalizovati.Desilo nam se pre dve godine da smo zvali telefonom da proverimo cenu,bila je 100 po osobi ,kad smo dosli do kapije bilo je 200.

To dali organizator zaradjuje i koliko,pa sta to mene interesuje ljudi se mucili i ttreba da zarade,meni je vazno da meni i mojim prijateljima bude lepo.Ponavljam,samo je bitno da se zna unapred.Do ove godine smo isli na slepo pa kako bude.Sada imam ovaj sajt , pa ima mas,pa cemo moci da dobijemo unapred informaciju.

Druze ubo si poentu....

Bitan je osjecaj da si dobrodosao a ako momci(organizatori) zarade i 100.000 evra na kulturan nacin mene ne zanima(bice mi drago) ali naplata na ulazu je kao samar s'vrata...

Znam da  neki nikada nece ukinuti naplacivanje jer ustvari im je bitno da im dodju 'bratski klubovi' koji im uzvracaju posjete i njima se progleda kroz prste na kapiji a za ostale ih briga...(naravno da se ne odnosi na sve klubove)!

Razmislite o sledecoj stvari: Neka ne bude dzabnog pasulja,poklon majica,upaljaca,bona za pice,extra zvucnih grupa(ako ove i mogu tako da nazovem) a pustite ljude da slobodno udju....vratice se i kroz cijenu pica i rostilja!Logicno je da ce covjek nesto da pojede i popije za dva dana na skupu!

• U prolazu, 33 postova

Za rok grupe se potpuno slazem. Moj stav da na skupove treba da dolaze mlade , neafirmisane (jefine) grupe. Prvo to im je i prilika da se iskazu i dokazu, a drugo niko od bajkera i ne luduje bas za jakim (skupim ) bendovima, zbog njih vise dolaze pesaci.

• Zainteresovan, 981 postova

Za rok grupe se potpuno slazem. Moj stav da na skupove treba da dolaze mlade , neafirmisane (jefine) grupe. Prvo to im je i prilika da se iskazu i dokazu, a drugo niko od bajkera i ne luduje bas za jakim (skupim ) bendovima, zbog njih vise dolaze pesaci.

Hm da, i pesaci cine veliki izvor prihoda.

• U prolazu, 33 postova

Hm,a li ako za grupu(jaku) damo 2-3.000 evra , a pesacima ne naplatimo ulaz i jos ono donesu svoje pivo od litar i pol....sta onda? A i jos nesto : koliko biste platili ulaznicu za koncert takvih grupa? A na skupu jos dobijete i rucak za 300 -400din.

Hm,a li ako za grupu(jaku) damo 2-3.000 evra , a pesacima ne naplatimo ulaz i jos ono donesu svoje pivo od litar i pol....sta onda? A i jos nesto : koliko biste platili ulaznicu za koncert takvih grupa? A na skupu jos dobijete i rucak za 300 -400din.

A na koncertu Zdravka Colica u Tuzli su dijelili i prepaid mTEL ov broj ,i jos trista cuda.......

I koliko je ulaznica za koncert?

Nemam pojma...gdje da idem u Tuzlu na koncert :)...tako je Telekom Srbije pravio prodor na BIH trziste(dakle sponzori)!

Samo sam se salio aludirajuci na to da od motoskupa ne treba praviti koncert(nije samo moje misljenje).....

• Zainteresovan, 981 postova

2005-e na skupu u Kg mi smo naplacivali 200 din ulaz za pesake, a svirala je Yu grupa.

• Drug član, 1414 postova

Nemam pojma...gdje da idem u Tuzlu na koncert :)...tako je Telekom Srbije pravio prodor na BIH trziste(dakle sponzori)!

Samo sam se salio aludirajuci na to da od motoskupa ne treba praviti koncert(nije samo moje misljenje).....

I moje je...i mnogih drugih bajkera :)

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Mogi ti proveriti i dati sve po stavkama. To je informacija od predsednika Gorana Pesuta. Da ne nagadjam ali mislim da su "Divlje jagode" dosle za oko 4.000.

Dali je sta ostalo? Kazu da jeste ali u odnosu na ulaganje vrlo malo. A zamislite da je bila kisa?

2005. su moji Stiski orlovi pravili prvu zurku. Kako ? Nas 8 smo izvadili po 300 evra i napravili je. Saldo je bio 0!

Jos jednom cu braniti moj stav: Jesam za to da od skupa i ostane neki novac klubu ali pod uslovom da ispuni neke osnovne kriterijume "dobrog domacina".

Da doceka bracu punim srcem, da bude klope ( sa kazana) za svakog gosta,kvalitetne i sigurne bine i ozvucenja, dobre muzike, sredjenog kampa, vode WCa, raznih nagradica i igara....

I jos da taj zaradjeni novac ne zavrsi u nekim privatnim  dzepovima nego da se potrosi na bracu , bilo iz tog kluba ili sire.

NPR.Orlovi su od zarade sa skupa napravili slavu kluba (Sv.Petka) gde su imali preko 200 gostiju (bilo klupskih ili solo), gde je ko god dosao dobro dosao i gde se jelo i pilo (besplatno, naravno) do besvesti. Kostalo je oko 90.000din i organizovali smo skupstini MAS-a gde je bio rucak i pice za oko 100 ljudi vrednosti oko 40.000. Tako da sve sto smo "zaradili" od brace , na bracu smo dali i davatcemo....

8x300=2400e  ??? ??? ???

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Mi (Stiski Orlovi) postojimo pune 3 godine. Klub je osnovan, pre svega, da bi se nesto dalo i ulozilo u klub. Od prve godine placamo clanarinu ( 3.000din). Prvu zurku (2005) smo pravili tako sto smo nas desetak clanova kluba dali po 200 evra i napravili je! Drugu smo sakupili nesto novca od clanarine (23 clana), nesto od sponzora, dosta volonterskog rada i pomoci lokalne samouprave i bilo je neke zarade koja je ostala u klubu. Ove godine smo poceli da se pripremo od pocetka godine. Imali smo na pocetku vec 40 clanova(sada54), doneli odluku da finansiramo deo goriva za one koji idu na skupove, sakupili dosta sponzora, nesto para od prosle, pomoc od MZ i napravili zurku kao pravi domacini ( o njoj necu mnogo da pricam, ko je bio zna , a ko nije neka pita onog ko je bio). Sve domacinski pripremili, docekali goste sa otvorenim srcem i bratski. Ne gledajuci samo na zaradu. I Iskreno nismo lose prosli ni sa ugledom ni finansiski. Taj novac trosimo za razne gozbe, proslave ,deo za gorivo, a deo ostavili i za sledecu godinu da napravimo skup za pricu. Vec smo kupili jedno tele koje jedan nas clan hrani za razanj za sledeci skup!

Moje iskustvo  se svodi na dve parole:

1. Ako pravis ili ulazis u klub da bi nesto uzeo ili iskoristio sto pre od njega, to ce biti kratkog daha;

2.Moras puno toga dati ( novca, vremena, sebe..) klubu, da bi ti se kasnije i nesto vratilo;

Iako ljudi, najvaznija je dobra ekipa, provod i dobro zezanje, a para... neka bude za suvi hleb i suvi vrat i dosta!!!

NOCA 1

200x10=2000e  ??? ???

• Svrati ponekad, 430 postova

Samo jedan lep primer.Zasto je Indjija najbolji skup cinimise vec druga godina.Pre dve godine na ulazu su me sacekala dva mala deteta koja su naplacivala ulaz.Ko god je rekao nemam para usao je bez placanja.Ja sam hteo da platim iako sam mogao i da neplatim.Bik od 400kg,pasulja je bilo i u 20h ja sam ga jeo,a za sve to vreme sanku i pljeskavicama nisi mogao da pridjes.Ja nigde nisam video na gomili onoliko zadovoljnih ljudi koji su trosili saamo tako.I sada je tim ljudima ostalo mnogo para,pa naravno i treba i opet ce,i neka ce.Da imam dao bi im i u kesu.

Drugi primer LOS. nisu bitna imena ni mesta.Dodjem na skup iako svuda naplacuju po motoru oni po osobi,ajde nema veze dosli smo.Pice skupo a moze da se desi i da ga nema dovoljno,pasulja ima ali za pola sata,jedan kazan na 800ljudi/covek koji kuva pasulj ujedno prodaje i pljeskavice pa ako se najedemo pasulja sta ce on jadan da zaradi,/,onda ide najveci problem,posle pasulja WC.Kome jos to treba tu je sljiva ili kukuruz a vi devojke cuti trpi.Onda sledi koncert.Samo cekam kada ce neko da se "seti" i da dovede cecu ili neku drugu narodnjacku zvezdu,pa pored onih hard-rok,metalike,tehno nebime zacudila ni Ceca.A sve zarad podizanja kulture i podrske mladima.Bluz i Rokenrol,pa ko jos to slusa ili sam ja definitivno omatorio.

Poneseme neka emocija pa se ja rasprica valjda zbog ove zime

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja