PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 5, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Meni to ipak deluje da negde zakacinje, pre nego da je upro na radilici!!! Proveri da ti se onaj lim sto stoji na osovini kurble nije pomerio pa da ne zakacinje negde...po zamajcu ili sl.!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 5, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan kako to da proverim kad se ne vidi nista ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Meni to ipak deluje da negde zakacinje, pre nego da je upro na radilici!!! Proveri da ti se onaj lim sto stoji na osovini kurble nije pomerio pa da ne zakacinje negde...po zamajcu ili sl.!?!? Moguce ali vrlo malo % + onaj lim se pomera bar 2cm na osovini.... Ovo sto sam pisao je iz licnog iskustva, mene je isto tako namucilo da skinem, a za sve je bio kriv lager na radilici.. Pogotovo ovo nije skidano ko zna od kad samo WD-40 i polako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 5, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan probacu sutra sa onaj sprej sto imam (multi sprej) ako nece onda cu odem da kupim ili da narucim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 6, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam deklu uz malo muke.. uzeo sam jednu letvu i sa druge strane udarao cekicem i dekla je krenula.. sad cu da uzbacim slike i da vidite oprugu u kakvom je stanju i dal moze da se uklopi od etz-a.. dihtung je nastradao od kog materijala se moze napraviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 6, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan evo i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 6, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Konačno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 6, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan dali moze da se poklopi opruga od mz etz????????????????????????? i od kog materijala mogu da napravim dihtung??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 6, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moze opruga od ETZ - a , dihtung moze da se napravi od papira - kartona , kao list za crtanje iz bloka za osnovnu skolu, ili korice od bloka , pozadina nekog kalendara i slicno. Mada ima i da se kupi - nije skup, pa vidi tamo gde uzimas oprugu da li imaju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 6, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ima original (jos ga pravio Pera iz DDR-a )! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 6, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan gde ima original? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 6, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nece moci opruga od ETZ-a... nisam siguran ali mislim da je od ETZ-a kraca-odnosno ima manje namotaja!! Ako ima Gabor original, uzmi original...!! Napominjem da nisam siguran 100 % !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 7, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nece moci opruga od ETZ-a... nisam siguran ali mislim da je od ETZ-a kraca-odnosno ima manje namotaja!! Ako ima Gabor original, uzmi original...!! Napominjem da nisam siguran 100 % !! obe imaju po sedam namotaja al neznam kakvo je stanje u sirini.. Dali je ovo taj gabor http://forum.bjbiker...7-horkai-gabor/ NIJE TO GABOR.! Lepo sam ti posalao PP. koga da kontaktiras za te delove jer znam da ce ti pomoci, ima takav motor (MZ ES 175/1). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan to onaj jigoro cano poslao sam mu poruku jos jutros. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 10, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi, sredjen MZ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan nije jos cekam oprugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao sam morto radi!! samo treba da kupim ulje,svecicu i polir pastu.. a tokom zime planiram da ga ofarbam.. hvala svima na pomoc!1!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan E pa Paracinac... u zdravlju da se vozis!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 16, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan posle dugog vremena razmisljanja odlucio sam da malo sredim mz-a... rasturio sam ga, ocistio,ispoliro i ostalo mi je jos da ga ofarbam a i to ce biti gotovo za neki dan.. (imacu malo problema oko karburatora) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ima ovde puno ljudi koji ce ti pomoci oko toga.. ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da oce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da oce Samo pitaj sta te zanima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 6, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sređuj mašinu, dolazi nam Skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...