Šarba 1048 Napisano Octobar 26, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 26, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepe slike! Text veoma poučan.Iskreno,nisam ni znao za Marka Jovanovića do sad, a čovek je toliko stigao i postigao... Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 26, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj kakve prelepe slike.Blago tebi Veve što si u mogućnosti da svu ovu lepotu i uživo vidiš a hvala ti i što si sve to podelio sa nama. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Octobar 26, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan hehe, Veve Care, sad kad sam procitao i ovo, sad si tek moj i niciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam puno na kometarima i pohvlama. Trudimse koliko je to moguce da vam prenesem magicnu atmosferu Shaolina. Evo i nekih mojih slika iz manastira i Song Shan planine. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 26, 2011 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Kao da je neka druga planeta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan i ja cesto imam taj osecaj ovde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 26, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...toooooooooo bre VeVe!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8666 Napisano Octobar 27, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a ja se pitao gde si ti, nema te nigde već neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 28, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Koje ludilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Octobar 28, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan bravo majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći. Fasciniran sam totalno. Deluje totalno nestvarno i smirujuće. Kao idealno mesto za pronalaženje unutrašnjeg mira. Što me opet podsetilo na scenu iz crtaća Kung Fu Panda I (Inner peace) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na slikama , i prici koju nisam cuo do sada o Marku J. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno..hvala :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 7, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista fenomenalne fotografije! Svaka cast! Predivne prirodne lepote Kine!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Остао сам без текста... Мало људи, поготову из Србије, има привилегију да види ово што си ти видео и да борави у чувеном Шаолину. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...