Losmi Capo 571 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Sale,samo strljenja,otici ce ta azdaja od motora,zaista sve preporuke za Saleta i njegovo odrzavanje motora a boga mi i automobila...ja im radim tehnicki pregled i registrujem ih pa znam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 17, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Sale,samo strljenja,otici ce ta azdaja od motora,zaista sve preporuke za Saleta i njegovo odrzavanje motora a boga mi i automobila...ja im radim tehnicki pregled i registrujem ih pa znam... Hvala Losmi! Azdaja je vec tipovana od strane 2-ce ozbiljnih kupaca, tako da ko pre devojci tj azdahi njegova je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan sam za motor ,mozes li mi reci nesto blize o motoru i koja je zadnja cena za motor ???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 19, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan sam za motor ,mozes li mi reci nesto blize o motoru i koja je zadnja cena za motor ???? Imas pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 26, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Ajmo ljudi zimska cena jos malo pa nestalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 29, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da ponovim posto dobijam i dalje ponude kakve mi ne odgovaraju: Za zamenu nisam zainteresovan zamena iskljucivo za kes Cena moze dole ali samo za ozbiljne kupce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Februar 20, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Dok se sneg ne otopi cena je 5.000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Februar 29, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo Sunca evo i cene: NOVA CENA: Eur 5.050 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Mart 2, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO! Moze LOCK! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...