ratboy 1389 Napisano Februar 5, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja video kuda ovo sve vodi skinuo sam tablicu s motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja video kuda ovo sve vodi skinuo sam tablicu s motora. U skladu sa svojim logoom Bendzamina Frenklina.... Samo su onda oni pobedili. Moramo da se organizujemo kao ovi sa kombijima kad su im povecali registracije.... pa su onda smanjili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja video kuda ovo sve vodi skinuo sam tablicu s motora. I, kad te zaustave? Bežiš ili limaš lažnu ličnu kartu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ga covek odjavio.... Nece vise da vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 7, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre ne bih vozio nego što bi obukao kao pajac ali nije dotle došlo. Nikad nisu ni pokušali da me zaustave bez tablice a i da jesu... spala jebiga, puko okvir ne sme da se buši a i da nje istekla registracija nije smak sveta. Poenta je da bez table ne dozvolim ni da pokušaju da me zaustave kao i da se desi neka druga neprijatna situacija, adrenalin, četvore oči, kad si ispravan samo misliš da je sve pod kontrolom a onda te neka buadala saseče, pandur natrti po nekom paragrafu ili slobodnom uverenju... trenutno imam tri registrovana ali gde je tu zabava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Februar 11, 2012 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ova vest sa prve strae je napisana tako da zvuci kao da je to novi zakon kod nas. Medjutim meni sve deluje da se sve to o cemu se pise odnosi na Francusku...ili gresim :S ??? (+ sto ce refelktujuca boja morati da bude minimum 150 cm2... to i nije tako strasno, sve jakne imaju one sare koje verovatno imaju toliko kvadrata). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan @Severian Sto jes`, jes`. Najlepsi je medju tim - da ne kazem "ruznim" vec - "kontroverznim" prslucima . Hebi ga, ova prodavacica u Minkenu me nagovori da ga uzmem, nisam imao srca da je odbijem @Alex r6 Bas me zanima ta tvoja jakna svemirske tehnologije ("olicenje lepote") koja svetli celom svojom povrsinom . Hajde, nemoj da si skroman, daj neku slicicu, link ili sl. A da mozda ipak nemas ovakvu, samo te blam da priznas : ma zezao sam se ,nenosim ni prsluke ni jakne,samo sorc i papuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farmaceut 25 Napisano Februar 14, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braći bajkerima. Moje zapažanje čitajući ove redove je da mi sami čačkamo mečku. Te ovome treba, ovome nikako, ovaj je za, ovaj protiv. Jos se birokratija nije ničeg setila a da je neko ne podseti na to. Tako i ove naše diskusije mogu dopreti do neke mastiljare i padne mu na pamet da otvori novo slovo zakona pa će nam se onda pušiti po ušima i po džepu. Moj predlog: ko misli da treba nek nosi i lance za sneg i vatrogasni aparat i rezervne sijalice i štanglu za vuču i trougao i... možda rezervni točak al da bude po standardima Eu, samo nek ćuti. Malo treba ovima da nas j**u naopačke. Moj predlog: pamet u glavu, dupe na sedište i dva kurtona u džep (jedan za glavu ako počne kiša a drugi za.... rezervu ako se ovaj prvi pocepa. Pozdrav svima i ovaj veliki sneg i hladnoća mora proći. Glancajte svoje mašine! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...