Creative biker 1453 Napisano Decembar 4, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Redovan servis je na 16000 km! Kvarova, bar do sada na 6 komada (TIgera 800) koje su prodali nije bilo! Za mesec dana im stize Explorer u radnju, jedva cekam da ga vidim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 4, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Redovan servis je na 16000 km! Kvarova, bar do sada na 6 komada (TIgera 800) koje su prodali nije bilo! Za mesec dana im stize Explorer u radnju, jedva cekam da ga vidim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 4, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Volim ga!!! Triumph Tiger Explorer 1200 je najbolji motor u toj klasi! Ne kapiram bas taj rat izmedju BMWejdzija i ostatka sveta, danas nema losih motora, sve je stvar potreba, zelje, licnih afiniteta i mogucnosti. Zvuk koji Explorer ima, tri cilindra u kombinaciji sa ARROW izduvom, najlepsa muzika za moje usi! Neki dan sam svratio kod naseg uvoznika Triumpha u Jovanke Radakovic i iznenadio se kad sam video da imaju na lageru Tigera, malo sam ga "opipao", seo na njega i zadivio se pojedinim detaljima i zavrsnom obradom! Evo danima mi je u glavi i sad samo smisljam nacin da do sezone 2014 (Boze zdravlja) sklopim finansijsku konstrukciju i postanem vlasnik ovog, po meni savrsenstva na dva tocka! Evo jednog interesantnog i sasvim objektivnog ocenjivanja Explorera od bivseg vlasnika GS 1200! Volim ga i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 6, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=lcyu4RBvIek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezimo temu....stigao explorer u Beograd....i izgleda mnogo dobrooooo !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Mart 9, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan J sam ga i probao,,,vrhunski 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 9, 2013 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda super a verujem i da se lepo vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1341 Napisano Mart 9, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod nas u Kotoru jedan od ljetos. Mnogo dobro izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Avgust 24, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Imam u razmatranju jedan Tiger Explorer 1200 iz 2014god. Sa malom kilometarazom u odlicnom stanju, pa sam hteo da postavim neko pitanje Vama koji ste vozili ovaj motor ili imali neko iskustvo sa njim. Kako se pokazao za sve ove godine do sada i kakav je u poredjenju sa svojim direktnim konkuretnom BMW R1200GS (2009-2013)? Prednosti, mane itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 12, 2021 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan On 8/24/2021 at 11:01 PM, Bojan Budjevac said: Pozdrav svima. Imam u razmatranju jedan Tiger Explorer 1200 iz 2014god. Sa malom kilometarazom u odlicnom stanju, pa sam hteo da postavim neko pitanje Vama koji ste vozili ovaj motor ili imali neko iskustvo sa njim. Kako se pokazao za sve ove godine do sada i kakav je u poredjenju sa svojim direktnim konkuretnom BMW R1200GS (2009-2013)? Prednosti, mane itd. Dok se neko javi prodje brzi voz Prosle godine u septembru sam uvezao TEX-a 2014., ovu sezonu sam zavrsio sa predjenih 9500km (kakva godina plus beba dobro je i toliko ) Za sad, ja sam prezadovoljan, dobra ciklistika, odlicne kocnice, agregat pun snage, potrosnja 5.8-6.1 e sta mi se ne svidja REGISTRACIJA i na vecim brzinama dobija "wobble" sto je manje vise cesta pojava na takvom tipu motora... Kad sam prelazio sa FJR-a lomio sam se izmedju GS-a i Tiger-a, za iste novce dobio sam bolji i mladji motor jer u tom trenutku sam mogao kupiti GS-a 2008 i na guzove 2010-11. Imao sam priliku da probam skoro sve generacije GS-a 1200, motor je ubedljivo udobniji od Tigera to moram priznati! E sad, koji je bolji pa to je cist subjektivan osecaj, ko sta voli.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 12, 2021 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Dakle nism jedini koji vozi Triumpha Kod mene je doduse Tiger 800. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Decembar 12, 2021 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ima Triumph-a još po zemlji Srbiji, kod mene Tiger 1050, a pre neki dan videh još jednog u VA. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 14, 2021 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan On 12/12/2021 at 10:42 PM, BaneZ said: Ima Triumph-a još po zemlji Srbiji, kod mene Tiger 1050, a pre neki dan videh još jednog u VA. Letos sam obisao jednog Tigera 1050 Sport, lep narandzast VA table na putu Sabac - Valjevo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Decembar 14, 2021 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je moguće, mada nešto sam slabo išao na tu stranu ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 14, 2021 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BaneZ said: Sve je moguće, mada nešto sam slabo išao na tu stranu ove godine. Momak i devojka su bili na motoru, mislim da je bilo u Brankovini, bili smo u grupici, par Tracera i ja sa Explorerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Decembar 14, 2021 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno sam bio ja, samo momak i devojka smo bili davno. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 14, 2021 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, BaneZ said: Sigurno sam bio ja, samo momak i devojka smo bili davno. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Trudio sam se da budem politicki korektan Cesto se vozam do Valjeva, narocito Valjevo - Loznica, odlicna deonica... Kad otopli javljam se, neka kafica u Lovackom itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Decembar 14, 2021 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, obavezno se javi.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8368 Napisano Decembar 22, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Momak i devojka su bili na motoru, mislim da je bilo u Brankovini, bili smo u grupici, par Tracera i ja sa Explorerom.Aha, ti si onaj što je išao na zatvaranje sezone sa ovim Tracer banditima. Ako, ako, neka vide kako izgleda motor... Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 26, 2021 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan On 12/22/2021 at 7:18 PM, ProMaster said: Aha, ti si onaj što je išao na zatvaranje sezone sa ovim Tracer banditima. Ako, ako, neka vide kako izgleda motor... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Kakvi banditi, fina neka gospodaNego, pokusao sam i ne znam gde sam pogresio, pola njih iducu sezonu pocinje na GS-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 10, 2022 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Tiger iz ugla objektiva jednog "amatera" kako sam za sebe kaze drugar... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Novembar 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisao sam jednog 2013 za nedelju da odem da vidim pa ako sve bude kako treba i kupim. Posto imam malo dodirnih tacaka sa Triumph-om jel moze neki savet na sta da obratim paznju. Promenio Novembar 30, 2022 član Vampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Novembar 30, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ih uopšte i nema na oglasima, samo jedan koji bas dugo stoji na oglasu a iz kojih razloga nzm. Inače i meni jako zanimljiv motor. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Novembar 30, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih ovde dosta(ne toliko koliko GS-a). Hteo bih da ga probam a dobijam ga po povoljnoj i primamljivoj ceni koju tesko mogu da odbijem ali nisam imao dodira sa Triumph-om. Dobio sam info da je motor pouzdan ali da su imali boljke koje su otklonjene opozivima. Imali su problem sa glavom 2010-2012,pa kasniji modeli sa viljuskom menjaca oni koji su imali quickshifter. Jedan slovak ga ima sa 110000km i za sve to vreme kaze da mu je crkla ta viljuska i zadnji amortizer sa elektronskim podesavanjem a ostalo samo redovan servis. Ne znam ni ja sta mi je pametno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...