Skittles 4335 Napisano Octobar 22, 2011 Nemanja Stojanović, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da nađem ovakvu temu, pa evo jedne. Dakle, imam problem sa vibracijama na motoru. Znam da svaki motor vibrira, i što manje cilindara to više vibracija, tako da sa mojim jednim Elem, moj kinez toliko vibrira nožice (ono gde ja držim noge dok vozim, ne ono na čemu stoji dok je parkiran) da me golica! da, golica me, i to odvlači pažnju u toku vožnje. da li neko ima ideju kako da rešim ovo jednostavno? edit: na ručkama nije toliko strašno, ali posle ~3 sata vožnje bez pauze imam čudan osećaj u rukama. a možda sam i samo nenaviknut na to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 22, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj Motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4335 Napisano Octobar 22, 2011 Nemanja Stojanović, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan trololol. hvala. kako se toga nisam setio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Octobar 22, 2011 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan da probas da stavis neku meksu gumu na nozice umesto fabricke (ako ih uopste ima) , i isto promenis rucke, stavis neke mekse, video sam da neki imaju i sundjeraste rucke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...