lalajko 2021 Napisano Januar 24, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo deluje normalno, ne treba neka specijalna voznja za ovakav izgled Moguce ih je ocistiti na vise nacina, a ja sam probao trljanjem pokvasenom aluminijumskom folijom. Ovaj postupak daje prilicno brzo fantastican rezultat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Januar 24, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Tačnije pitanje je od kakve vožnje se dobiju, pošto se radi o kupovini? Hvala na brzom odgovoru . dobije se normalnom vožnjom, ništa posebno....čak ti mogu reči, da taj motor nije bio forsiran (gažen), jer bi onda cevi dobile malo drugačiju boju (ljubičastu do O2 senzora)....šta bi ja dao da su na mom motoru tako lepe izduvne cevi...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18530 Napisano Januar 24, 2012 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe... uze mi misao On topic: ne boj se, to je normalan izduv. Boxeru i ne smeta mnogo oštrija vožnja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 15, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pada kisa, ne ide se nigde, pa sam se malo igrao sa alu folijom... I ovo: Slikano je na pola posla, sada izgleda jos bolje. Ja zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano April 15, 2012 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Neizlecivo ! jedino resenje napraviti grane od prohroma .... ja sam polirao to mnogo puta ... odrzavanjem (poliranjem) ces samo spreciti da kasnije tu de je potamnelo da zardja ... Ili dupli zid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jun 3, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim ovo: http://www.google.de/products/catalog?q=autosol&oe=utf-8&rls=org.mozilla:de:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=1633790859885694786&sa=X&ei=2NzLT6DiMvH04QT8m_gm&ved=0CJwBEPMCMAc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan Moze li prvo da skinem prljavstinu i rdju folijom,a kasnije sredstvom za poliranje nekim tecnim. u pitanju su ovakve grane Tekst koji želiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 29, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj folijom i vodom, mislim da ces biti zadovoljan sjajem. Mislim, preko toga ne treba dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4204 Napisano Maj 29, 2013 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86464-poliranje-izduvnih-grana-i-auspuha/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi slabo ide sa folijom potrosio sam celu za pola grane ali skroz slabo skida,imate li neki predlog sa cim jos da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW-K50 4 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: BMW R1200GS DOHC 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Panol pasta ili CIF..... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan Cif i gruba strana sundjera se nadam da ce skinuti onu rdju, a posl etecnost za poliranje moze ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW-K50 4 Napisano Maj 31, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: BMW R1200GS DOHC 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad da li ces krpicom , sundjerom ili necim drugim to moras sam da vidis i odlucis. U svakom slucaju bice bolje nego sto je sada a i ne kosta puno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Maj 31, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala javljam rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Maj 31, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imate li jos neki predlog sve sam probao i foliju i cif, i zicu za sudove trljao 3sata i skroz slab efekat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4204 Napisano Maj 31, 2013 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imate li jos neki predlog sve sam probao i foliju i cif, i zicu za sudove trljao 3sata i skroz slab efekat. Jesam li postavio link gde se vide obrađene površine pre i posle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan Postavili ste ali ja reko mozda jos neko ima neki savet,posto sam ono procitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4204 Napisano Jun 1, 2013 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Postavili ste ali ja reko mozda jos neko ima neki savet,posto sam ono procitao. Ma ne čitaj, trljaj. Pomenute paste sadrže i malo hemije koja doprinosi rezultatu al načelno i iz iskustva, dok se ne oderu prsti ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW-K50 4 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: BMW R1200GS DOHC 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto djunta kaze , nema ti rezultata bez trljanja dok ti prsti ne utrnu , bez obzira koji metod koristis . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18530 Napisano Jun 3, 2013 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan A onda posle 50km, sve po starom Ili hromirani izduvi (pa je "problem" malo manji) ili prosto prihvatiti da motor koji se vozi, mora i da izgleda kao da se vozi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4204 Napisano Jun 3, 2013 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Izduvi su dvoslojni pa spoljni, prohromski, poprimi izgled unutrašnjeg. Kad se uradi mora de se održava redovno. Ja išo kod jednog da mi uradi simetrični izduv samo do lonca u jednoslojnoj varijanti al sam odma odlučio da razgibavam prste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...