sergio 2328 Napisano Octobar 18, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ciao drugari, U Podrumu imam 2 rezervna agregata za moju babadevojku. Planiram da pocnem sa sastavljanjem jednog agregata koji ce da bude u fabrickoj nuli (koliko god je to moguce). Eh sad... imam delove koji bih hteo da izmerim i vidim koliko i da li odstupaju od tolerancija. Nakon cega cu da planiram eventualnu kupovinu novih delova. U pitanju su 4 bregaste, 2 radilice, 8 cilindara (2x4) i jos par sitnica. Da li u Beogradu postoji radionica koja bi mogla da izmeri sve to? I koliko se krecu cene? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 18, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sačekaj dok otvorimo moj agregat kod Bokija. Možda te lišim "viška delova" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 18, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ha Pa moze, moze... al' valjalo bi da se sve to lepo izmeri, da vidimo valja li uopste il' moz' da se baci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako hoces samo da izmeris trebaju ti fabricke tolerancije i mikrometar odnosno subitor za stubline?! Mislim da ti za to nije potrebna masinska radionica. A ja imam jako dobrom iskustvo sa radionicom Stanko Misic,preko puta Gradske bolnice. Radili mi dva auta(kompletne masinske obrade),dve glave za motocikle i ni jednu primedbu nisam imao. Pedantni,precizni,postuju rokove,imaju vrhunske majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 18, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sve tolerancije u service manual-u. Nisam vest sa masinskim mernim alatima, tj. nisam imao prilike da radim sa njima (osim sa komparatorom). Zato sam mislio da ponesem sve djuture i prepustim to nekom ko je profesionalac i ko ce to da obavi za chas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Imam sve tolerancije u service manual-u. Nisam vest sa masinskim mernim alatima, tj. nisam imao prilike da radim sa njima (osim sa komparatorom). Zato sam mislio da ponesem sve djuture i prepustim to nekom ko je profesionalac i ko ce to da obavi za chas MR na Dusanovcu u Stefana Prvovencanog, sto bi rekli, de ces bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 19, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sve tolerancije u service manual-u. Nisam vest sa masinskim mernim alatima, tj. nisam imao prilike da radim sa njima (osim sa komparatorom). Zato sam mislio da ponesem sve djuture i prepustim to nekom ko je profesionalac i ko ce to da obavi za chas MR na Dusanovcu u Stefana Prvovencanog, sto bi rekli, de ces bolje... Sad sam bacio pogled na njihov sajt, nemaju cenovnik. Da ne znas slucajno koliko naplacuju usluge merenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju mislim da ce ti svaki majstor,uz naravno par pravih i ljubaznih reci,besplatno premeriti sve tolerancije jer tu vise od 10min posla tesko da ima? Jos ako je slab na pivo... Koliko znam takve usluge inace ne naplacuju! P.s. Mas.obrada Stanko Misic ima bolje majstore od MR-a. Misljenje 2 drugara mehanicara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Octobar 19, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sve tolerancije u service manual-u. Nisam vest sa masinskim mernim alatima, tj. nisam imao prilike da radim sa njima (osim sa komparatorom). Zato sam mislio da ponesem sve djuture i prepustim to nekom ko je profesionalac i ko ce to da obavi za chas Crni Sergio, pa zar te Takovac nicemu nije naucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 20, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sve tolerancije u service manual-u. Nisam vest sa masinskim mernim alatima, tj. nisam imao prilike da radim sa njima (osim sa komparatorom). Zato sam mislio da ponesem sve djuture i prepustim to nekom ko je profesionalac i ko ce to da obavi za chas Crni Sergio, pa zar te Takovac nicemu nije naucio Da nisam bez'o sa chasova, mozda bi i naucio nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 20, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Ljube i Bate, kod Cvetka, Vučićev prolaz br.6. Jako fini ljudi, premerili, nisu ništa naplatili, dali mi par dobrih saveta. Oni će ti premeriti, ali ti moraš da nađeš fabričke mere i tolerancije pa da uporediš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 20, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Ljube i Bate, kod Cvetka, Vučićev prolaz br.6. Jako fini ljudi, premerili, nisu ništa naplatili, dali mi par dobrih saveta. Oni će ti premeriti, ali ti moraš da nađeš fabričke mere i tolerancije pa da uporediš. Hvala na preporuci Da li mozda imas broj telefona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam tamo nosio klipove i cilindre, sve uz osmeh, bez dinara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 20, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Ljube i Bate, kod Cvetka, Vučićev prolaz br.6. Jako fini ljudi, premerili, nisu ništa naplatili, dali mi par dobrih saveta. Oni će ti premeriti, ali ti moraš da nađeš fabričke mere i tolerancije pa da uporediš. Hvala na preporuci Da li mozda imas broj telefona? 011/2831430 info@ljubaibata.co.yu www.ljubaibata.co.yu Ovo je sa vizitke od pre 2-3 god. Naravno umesto yu probaj rs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 20, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam tamo nosio klipove i cilindre, sve uz osmeh, bez dinara! Zar si još tu? A kažu u Italiji sunčano i toplo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 22, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koga mi preporučujete da mi napravi jedan ležaj na balansnoj osovini? Tu je već nešto budženo pa bi trebalo obradit i deklo i napravit ležaj za tu osovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bio i vratio se, dragi moj s-Peco. A vreme zaista do poslednjeg dana suncano, kada me je slaba kisa pratila do LJubljane. Pardon za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...