ivan 68 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan Izašle su prve pred premijere koje će moći da se vide na sajmu u Milanu po meni prva jedina i prava je novi beverli od 350 kubika/ 33ks i po prvi put sa sistemom ABS/ASR kao i blago promenjena i sa ovim bojama po meni 10x lepša od Gilere GP800 , APRILIA SRV 850 ajmo sad i prvi utisci i komentari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pjađovci su još jednom klonirali svoje rešenje, evo kako izgleda Gilera GP800 (druge boje i drugačiji far): Prethodni slučaj - da prenesem Alexovo zapažanje apropo Aprilije SR max: Ovo je Aprilia (ne zevajte u devojku :-D) --> I legendarni Nexus --> Iliti - kako za minimalno ulaganje izneti nove proizvode na tržište... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan APRILIA SRV 850 uuuu mnogo mocan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4915 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj klon GP 800 u izvedbi Aprilije mi se sviđa ovako na prvu loptu mada se gadim od tih kozmetičkih promena. Žao mi je što se tako neka silueta maxi skutera (prednji kraj je bruka dobar) ne pojavi u Aprilia "štali" u izvedbi 600 ili 650 ccm. Kopao bih rukama i nogama da ga se dočepam... Ovaj Beverly od 350 ccm i 33 ks verujem da je odličan i kao što čovek reče - jedini novitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Octobar 18, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Beverly 350 me ozbiljno zainteresovao...ako ne 2012 onda barem 2013 A ova Aprilia moze samo da vidi moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12876 Napisano Octobar 18, 2011 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sto Gilere prebacuju u Apriliju, kao da ce ih ugasiti i prepustiti Apriliji da vlada tim segmentom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan e jest da sam nov u zvanicnoj maxi verziji i sve poredim sa mojom njondom ali bio i vido ocene od cuvene gilere gp. 66.6 out of 100 2011 50.0 out of 100 2010 79.9 out of 100 2009 74.0 out of 100 2008 77.9 out of 100 2007 a moja foresight 81.8 od 100 pa vi sad vidite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan Poenta je da se čuje mišljenje o ova dva nova modela, za Beverly će se vrlo brzo videti čim počne prodaja za Srbiju jer mislim da će od 8 nov da krene prodaja samo za Italiju. ali mi ova aprilia SRV850 izgleda mnogooo dobro , a po onome što sam video podsećaće na GP bez sumlje ali će biti izmenjen ram, sediste, svetlosne grupe i modifikovan agregat.... i biće drugačiji osećaj pri vožnji gp i njega....ali sačekajmo prve uporedne testove. I da što pre krene prodaja u SRBIJI :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4915 Napisano Octobar 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika u svakom slučaju neće reći: "Ljudi pravimo vas ovcama i valjamo vam isti skuter sa kozmetičkim promenama..." Sramota je za takvu kuću kao što je Piaggio da se "kurva" na ovaj način. Bolje da su ovo predstavili kao restilizovanu GP 800 ali ih muči prednja svetlosna grupa od RSV-a. Oduvek je Piaggio koketirao sa ovakvim pristupom ali su ipak imali jasnu liniju razdvajanja između srodnih modela sestrinskih brendova. Atlantic 500 i X9 500 su se dovoljno razlikovali, kao i Beverly i Scarabeo, takođe i "trokolice" Piaggio MP3 i Gilera Fuocco. Sad su baš zastranili. Ubeđen sam da je ovo blago prestruktuiranje u okviru Piaggio grupacije, odnosno bezbolno gašenje segmenta velikih skutera pod brendom Gilera i njihovo prebacivanje pod kapu Aprilije. Što se tiče prodaje pod našim nebom ovog klona GP 800 nisam ubeđen da će se proslaviti jer će cena biti "momačka". Naravno nisu ga ni klonirali da bi se ogazdili pod nebom Srbije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika ce cena da bude tog modela Bev-a sa ABS-om, i jel moze zamena staro za novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 20, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika ce cena da bude tog modela Bev-a sa ABS-om, i jel moze zamena staro za novo uvek moze zamena staro za novo...nista ne znas... stari prodas, skupis brdo para i kupis novi...jednostavno??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika ce cena da bude tog modela Bev-a sa ABS-om, i jel moze zamena staro za novo sigurno da će moći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolika ce cena da bude tog modela Bev-a sa ABS-om, i jel moze zamena staro za novo sigurno da će moći Ovde imas cenu... http://www.techcinema.com/2011/10/piaggio-beverly-sport-touring-350.html Prodajem Beverly-a i kupujem ovaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika ce cena da bude tog modela Bev-a sa ABS-om, i jel moze zamena staro za novo sigurno da će moći Ovde imas cenu... http://www.techcinema.com/2011/10/piaggio-beverly-sport-touring-350.html Prodajem Beverly-a i kupujem ovaj! I ja prodajem svoj onda, ali necu beli, hocu isti kao sto imam sada, zanima me ABS jer sam vec imao par nezgodnih situacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Octobar 25, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj SRV izgleda dobro, ali ja nesto ne mogu da svarim lanac na skuteru. Hocu kad vozim skuter, da vozim skuter. I hocu da podjebavam ove sa motorima, sto svaki cas nesto mora da podmazuju, kao sto sam ih i do sad podjebavao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4915 Napisano Octobar 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se za lanac na skuteru u potpunosti Neka mu još ubace i manuelni menjač i skinu prednje oklope i eto bioskopa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Octobar 25, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj SRV izgleda dobro, ali ja nesto ne mogu da svarim lanac na skuteru. Hocu kad vozim skuter, da vozim skuter. I hocu da podjebavam ove sa motorima, sto svaki cas nesto mora da podmazuju, kao sto sam ih i do sad podjebavao I ja sam razmishljao na tu temu i dosao do zakljucka da su to masine sa mnogo snage za prenos samo preko kaisa...koliko sam video npr. t-max ima varijator ali sa jako sirokim i kratkim kaisem koji je verujem dosta jaci i trpi manje opterecenja nego duzi kais dok ostatak preuzima lanac. Ala sam se nasraoooo Sve u svemu proizvodjac trazi neku sredinu izmedju isplativosti i trajnosti...oni ne smeju biti na $$$ gubitku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolika ce cena da bude tog modela Bev-a sa ABS-om, i jel moze zamena staro za novo sigurno da će moći Ovde imas cenu... http://www.techcinema.com/2011/10/piaggio-beverly-sport-touring-350.html Prodajem Beverly-a i kupujem ovaj! I ja prodajem svoj onda, ali necu beli, hocu isti kao sto imam sada, zanima me ABS jer sam vec imao par nezgodnih situacija Tesko da ces naci u istoj boji. Ovde imas boje: http://www.it.piaggio.com/media/beverly2011.pdf Ma da je roze, bas me brige! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Octobar 25, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razmishljao na tu temu i dosao do zakljucka da su to masine sa mnogo snage za prenos samo preko kaisa.. A sta je sa onim kruzerima koji imaju 200+ kila,m 1200+ ccm, 80+ KS i koriste kais? Ili ono slicnije ovome sto nas brine, motorne sanke 160ks - kais, ATV 70ks - kais?! Vise mislim da je ovo zbog smanjivanja one price "nije to motor" Zele sto vise da smanje tu razliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4915 Napisano Octobar 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I meni se čini da rade na tome da se granica maxiskuter - "pravi" motor svede na minimum. Dokaz za to je i novi Hondin maxi Integra 700 ccm, veeeliki točkovi, bočni koferi, brzine i lanac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12876 Napisano Octobar 26, 2011 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Octobar 26, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razmishljao na tu temu i dosao do zakljucka da su to masine sa mnogo snage za prenos samo preko kaisa.. Vise mislim da je ovo zbog smanjivanja one price "nije to motor" Zele sto vise da smanje tu razliku Moguće, moguće.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika ce cena da bude tog modela Bev-a sa ABS-om, i jel moze zamena staro za novo sigurno da će moći Ovde imas cenu... http://www.techcinema.com/2011/10/piaggio-beverly-sport-touring-350.html Prodajem Beverly-a i kupujem ovaj! I ja prodajem svoj onda, ali necu beli, hocu isti kao sto imam sada, zanima me ABS jer sam vec imao par nezgodnih situacija aaaaaaa pa ti ne mozes jos da menjas motor, prvi mačići se u vodu bacaju , reko sam ti sto puta. Nemoj da posle bude ja kupio beverly da se vozim u sezoni a on u servisu. :) :) Guli ti taj i u 2012 pa cemo u decembru da pravimo posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika ce cena da bude tog modela Bev-a sa ABS-om, i jel moze zamena staro za novo sigurno da će moći Ovde imas cenu... http://www.techcinema.com/2011/10/piaggio-beverly-sport-touring-350.html Prodajem Beverly-a i kupujem ovaj! I ja prodajem svoj onda, ali necu beli, hocu isti kao sto imam sada, zanima me ABS jer sam vec imao par nezgodnih situacija aaaaaaa pa ti ne mozes jos da menjas motor, prvi mačići se u vodu bacaju , reko sam ti sto puta. Nemoj da posle bude ja kupio beverly da se vozim u sezoni a on u servisu. :) :) Guli ti taj i u 2012 pa cemo u decembru da pravimo posao. Zovi ti mene kad stigne novi Bev da vidim kako ide tih 33ks, pa cemo onda da udjemo u pregovore A mislim da cu ipak da vozim ovaj jos jednu sezonu, osim ako me ne oduseve kocnice na novom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...