Pera Pop 596 Napisano Februar 20, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije on, ja sam Bokilic Salu na stranu, svi ga hvale i ja bih ostisao kod njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Februar 20, 2014 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti krči uvek pri paljenju ili samo kada je hladan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 20, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Nije on, ja sam Bokilic Salu na stranu, svi ga hvale i ja bih ostisao kod njega. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano Januar 13, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Meni se dešava to da kada verglam čuje se nešto sa desne strane sedišta(kada sedim na motoru). On vergla ok jedno 5 sekundi i onda se čuje da nešto kvrči.Ja bih rekao da je to neki deo 5cm sa 10 cm,koji stoji kraj sedišta.(bar se on čuje).Šta je to.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Automat...ocisti mu kontakte wd sprejem ako ne bude bolje menjaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano Januar 13, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Ok probaću.Jel se tako i zove taj deo.Automat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Januar 14, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan očisti kleme akumulatora, plus kabal ti ide na automat, imaš tu jedan osigurač, i dve matice onako, poveće. Sve to skini očisti, i biće ok. Ako nastavi, slab ti je akumulator, nema snagu. Probaj da upališ onda na kablove sa akumulatoromm sa auta. Ovo sa kablovima radiš posle ovog sa čišćenjem. Jer ako odmah probaš sa kablovima, upaliće, jer će struja automobilskog aku da potera preko loših kontakta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano Januar 14, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam bio u garaži to je ovaj deo,vi ćete ga prepoznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano Januar 14, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima da se kupi taj deo,i da li je problem da ga sam zamenim.Koliko košta,i kako se zove taj deo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 14, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kakav problem inace imas sa motorom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano Januar 14, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada motor nepalim par dana 10tak dana,on vergla normalno od prilike 5-10sekundi normalno,i onda se čuje samo taj deo(kako li se već zove).podigne mi obrtaljku a 7000-7500 hiljada.Kada sam ga palio samo jednom dnevno pali iz cuga,sve ok.Čim stoji duže vreme,onda se to dešava.Taj deo samo zuji u prazno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 14, 2016 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Slab ti je akumulator. i to sto ti vergla 5-10 sekundi sigurno nije normalno, jer GPZ koji ima dobar akumulator upali posle max 2 sekunde verglanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Januar 14, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan GPZa sam vozio 8 godina. Uradi kao što sam pre napisao. To je taj deo, ne moraš da menjaš, samo ga očisti i postupi po prethodnom uputstvu. I kao što kaže ovaj golemstrašan86, akumulator. Aku treba da je bar 12Ah.Poželjno 14Ah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano Januar 14, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Odmah sam ja očistio kleme,ali pošto sam već ispraznio akumulator,stavio sam da se napuni. Hvala vam puno. Ma sutra će on upaliti,to znam.Nego je problem posle par dana...... Da li smem da ga povremeno upalim u garaži.Npr na 15 dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 14, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma tebi je samo los akumulator. Zameni ga i neces vise imati taj problem. Verglanjem ti dolazi do pada napona i to te zeza.. I sto duze stoji to ti je akumulator prazniji i zato ti krci kad odstoji a kad ga palis svaki dan onda nista zato sto se aku dopuni radom agregata u medjuvremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano Januar 14, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam kupio pre par meseci.Probao ga malo i to je to.Došla zima i sada mi stoji.Svakako sam planirao da na proleće odem kod majstora i da kupim nov aku,filtere,ulje da zamenim.Sve sam nabavio osim akumulatora.Hvala na pomoći. Ne znam kako da se odužim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 14, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Istina, los akumulator. Imao sam isti problem. Ako je slab, zavergla i posle krci ili se ne desava nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Januar 15, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a obrtaljka blesavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...