Durmitor2000 139 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ja sam buduci motorista iz Beograda. Trenutno sam u fazi obuke za motor. Uplatio školu i položio testove ali zbog vremena nikako da krenem sa casovima vožnje. Dosad nisam imao nikakvo iskustvo u vožnji motora osim što sam od druga dobio Piaggio Free pre 5 dana pa malo to vozim cisto da osetim održavanje ravnoteže. Žalim što kod nas nema prava škola za obuku buducih motorista. Od motora mi se pre svega sviđaju naked motori Honda Hornet i enduro motori Honda Africa Twin, Transalp i Suzuki V-storm. Ova druga grupa mi se sviđa zbog lepog osecaja u vožnji na duzim putovanjima. A i visok sam 191cm i težak oko 95kg tako da mi treba veliki motor Toliko od mene zasad a obecavam da cu biti aktivan na forumu i nadam se da cu doprineti afirmaciji motora i bezbednosti vožnje u Srbiji. Draško 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao. I ja jurim transalpa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan Od motora mi se pre svega sviđaju naked motori Honda Hornet i enduro motori Honda Africa Twin, Transalp i Suzuki V-storm. Ova druga grupa mi se sviđa zbog lepog osecaja u vožnji na duzim putovanjima. od nakeda ubedljivo je najlepsi http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200903/kawasaki-z750-redlux-2_460x0w.jpg a za enduro se slazem 100% DOBRO NAM DOSAO! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 14, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violet Tattoo 0 Napisano Octobar 22, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Octobar 22, 2011 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Za tu visinu definitivno enduro, jer sam i ja 190 cm i znam kakav je osećaj. Možda bi samo na tvoj spisak endura dodao i BMW F 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Za tu visinu definitivno enduro, jer sam i ja 190 cm i znam kakav je osećaj. Možda bi samo na tvoj spisak endura dodao i BMW F 650 Slažem se i taj motor mi se izuzetno sviđa. Pogotovu kad sam sedeo ne njemu u Franfurktu na sajmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...