mAkInJo 113 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Totenti GP, Moto 2, 125 Jos nisam gledao, nisam imao net !!! :Mina: Svaka cast za torrent majstore Ovaj Markez kao da ga neko vozi na jostic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 16, 2011 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kad ima snimak za nas koje nismo gledali jutros? 18:00 Moto GP Australia: 125cc – TRKA 19:00 Moto GP Australia: Moto 2 – TRKA 20:15 Moto GP Australia: Moto GP – TRKA Na Sport Klub Prime danas ili sutra 07:15 Moto GP Australia: 125cc 08:15 Moto GP Australia: Moto 2 09:45 Moto GP Australia: Moto GP i vecernji termin 22:15 Moto GP Australia: 125cc 23:15 Moto GP Australia: Moto 2 00:30 Moto GP Australia: Moto GP Ako i sve to promasis imas i u srijedu 19:15 Moto GP Australia: 125cc 20:15 Moto GP Australia: Moto 2 21:15 Moto GP Australia: Moto GP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 16, 2011 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa stvarno ga je u*ralo na rođendan!?! A mučeni Lorenzo , dolazili su mehaničari posle udesa da traže deo prsta ne bi li probali da mu ga zašiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Kad ima snimak za nas koje nismo gledali jutros? za koji minut na sk prime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 17, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napišem, a čini mi se da je bitno. Kada se saznalo da je povreda koju je Lorenzo zadobio prilično ozbiljna, Stoner je zajedno sa upravom HRC-a obišao Španca i poželeo mu sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 17, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napišem, a čini mi se da je bitno. Kada se saznalo da je povreda koju je Lorenzo zadobio prilično ozbiljna, Stoner je zajedno sa upravom HRC-a obišao Španca i poželeo mu sve najbolje. Ovo može da bude čisto marketinška stvar ali ovde to definitivno nije slučaj Meni lično je veoma važno što mi deluje da par vozača koji su u vrhu imaju veoma dobar sportski i korektan odnos, vrlo dobro poznaju i cene jedni druge što se tiče trkačkih mogućnosti Naravno na stazi nema sentimentalnosti čak i za vozače istog tima što i jeste lepota ovog sporta Nažalost Rossi nije u ovoj ekipi što je velika šteta mada i to treba razumeti jer je dečko bio veoma visoko odakle su ga skinuli (Lorenco) i posle toga kada proradi ego onda je stvar drugačija Što bi rekli englezi Rossi više nikada Horheu neće poslati Christmas Card Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 17, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako kazu, kako si zasluzio tako ti se i vraca. I u obicnom zivotu je tako, zasto bi bilo u MOTO GP drugacije, Ne secam se nesto da je Lorenco isao da poseti Pedrozu, ali to je i onako druga prica zar ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Octobar 17, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ne voze Lorenzo i Spies?Šta se desilo? JLo je pao na kraju warm-upa i otkinuo parče prsta. Ben se ne oseća dobro posle onog jučerašnjeg pada pri brzini od skoro 275km/h. jbt kakav smor... pa sta je njemu ostalo od prsta u rukavicama od vise stotki eura , prosto mi moje AS deluju ko hirurske... mada sa 275 ne znam sta pomaze... ps. Cestitke bata Kamenom na novoj tituli... 100% zasluzeno! pps. Onu sramotu sam resio vise da ne komentarisem dok se ne dovede u red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 17, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napišem, a čini mi se da je bitno. Kada se saznalo da je povreda koju je Lorenzo zadobio prilično ozbiljna, Stoner je zajedno sa upravom HRC-a obišao Španca i poželeo mu sve najbolje. Ovo može da bude čisto marketinška stvar ali ovde to definitivno nije slučaj Meni lično je veoma važno što mi deluje da par vozača koji su u vrhu imaju veoma dobar sportski i korektan odnos, vrlo dobro poznaju i cene jedni druge što se tiče trkačkih mogućnosti Naravno na stazi nema sentimentalnosti čak i za vozače istog tima što i jeste lepota ovog sporta Nažalost Rossi nije u ovoj ekipi što je velika šteta mada i to treba razumeti jer je dečko bio veoma visoko odakle su ga skinuli (Lorenco) i posle toga kada proradi ego onda je stvar drugačija Što bi rekli englezi Rossi više nikada Horheu neće poslati Christmas Card Jeste, Gavin Emmet sa MotoGP.com sajta je za vreme trke rekao da Stoner i Lorenzo nisu u prijateljskim odnosima, odnsono da nisu drugari u privatnom životu, ali da se uzajamno veoma poštuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 17, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Saznajte nešto više o Casey Stoneru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Octobar 17, 2011 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gavin Emmet sa MotoGP.com sajta je za vreme trke rekao da Stoner i Lorenzo nisu u prijateljskim odnosima, odnsono da nisu drugari u privatnom životu, ali da se uzajamno veoma poštuju. Kejsi je najbolji sa Benom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 18, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napišem, a čini mi se da je bitno. Kada se saznalo da je povreda koju je Lorenzo zadobio prilično ozbiljna, Stoner je zajedno sa upravom HRC-a obišao Španca i poželeo mu sve najbolje. Ovo može da bude čisto marketinška stvar ali ovde to definitivno nije slučaj Meni lično je veoma važno što mi deluje da par vozača koji su u vrhu imaju veoma dobar sportski i korektan odnos, vrlo dobro poznaju i cene jedni druge što se tiče trkačkih mogućnosti Naravno na stazi nema sentimentalnosti čak i za vozače istog tima što i jeste lepota ovog sporta Nažalost Rossi nije u ovoj ekipi što je velika šteta mada i to treba razumeti jer je dečko bio veoma visoko odakle su ga skinuli (Lorenco) i posle toga kada proradi ego onda je stvar drugačija Što bi rekli englezi Rossi više nikada Horheu neće poslati Christmas Card Jeste, Gavin Emmet sa MotoGP.com sajta je za vreme trke rekao da Stoner i Lorenzo nisu u prijateljskim odnosima, odnsono da nisu drugari u privatnom životu, ali da se uzajamno veoma poštuju. I još nešto, kada je Stoner otišao da poseti Lorenza, mediji su ga spopali da bi ga intervjuisali, a on ih je naravno maksimalno iskulirao jer nije došao na konferenciju za medije, već da poseti Lorenza. Kakav car! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 18, 2011 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi Lorenza.... nadam se da se nece ponoviti. Cestitam kamenkovim navijacima. Prelazim na drugu temu : sta se nalazi ispod oklopa motora Marqueza ??? Ili je on toliko dobar da se bojim njegovog ulaska u GP ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Prelazim na drugu temu : sta se nalazi ispod oklopa motora Marqueza ??? Ili je on toliko dobar da se bojim njegovog ulaska u GP ? Upravo sam o tome razmisljao za vreme trke. Ili je stvarno EXTRA talenat ili su njegovi mehanicari vanzemaljci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 19, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Prelazim na drugu temu : sta se nalazi ispod oklopa motora Marqueza ??? Ili je on toliko dobar da se bojim njegovog ulaska u GP ? Upravo sam o tome razmisljao za vreme trke. Ili je stvarno EXTRA talenat ili su njegovi mehanicari vanzemaljci ! Ni jedno ni drugo nego je ona gomila levih smetala od pozicije 20-38 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Octobar 19, 2011 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prvi je Joan Olive, ostale znate. Telefonica MoviStar Junior Team - Phillip Island 2001! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Rossijev sam navijac , ali moram cestitati Stoneru na tituli.Cisto i superiorno , svaka cast . Boricemo se sledece sezone ! ( bar se nadam ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 19, 2011 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Vid dečurlije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 20, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Zuba mnogo visok nego je Dani mnogo mali Ali nema bolje varijante za ovaj sport, visoki su 100% u malom hendikepu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 20, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan "Otrov se čuva u malim bočicama" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 20, 2011 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad je Tiger Tony veći od nekoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...