Miki_954 78 Napisano Avgust 26, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto imas takve roditelje, moji kad sam im spomenuo motor su pitali da li cu dati i njima jedan krug ako ga kupim..... Kad sam ga dobio odma sam kevi kupio koznu jaknu, a cale ima svoju staru iz mladalackih dana, tako da kod mene nije bilo problem mali off :-[ Sretno sa skupljanjem para i ubedjivanju roditelja! Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 26, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Objasni roditeljima situaciju i zamoli ih da ti podignu kredit za nov CBR 125, to je ono sto bih ja uradio na tvom mjestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljakse 0 Napisano Avgust 26, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan ::)Miki, nisam mislio na sve momke tvojih godina, procitaj malo pazljivije. Lepo pise da se radi o onim brkama koje vole ludorije, a koliko sam shvatio, cura hoce nesto ulickano i sigurno. Lakse ce dobiti roditeljsku podrsku za chopera, veruj mi! I ja sam nekada bio brka od sesnaest godina koji je ceznuo za MZ-om i nisam naisao na razumevanje roditelja. Ja se radujem kada nekome u vasim godinama roditelj zeli da priusti takvo zadovoljstvo. Cemu sluzi mali sportak? Jedino da imas nesto sto lici na sportaka dok ne steknes uslov za pravog. Stodvadespetice-sportake, voze samo mladi, a ostale stodvadesetpetice voze sve uzrasne kategorije. U mom selu jedan dedica vozi Hondu custom 125 i stoji mu, a isto tako jednoj curi od 17 godina dobro stoji kineski Prince 125 i ne otpadaju joj srafovi putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 26, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako se vec ne gadis na Kineze (pritom mislim ipak na neke renomirane firme) moja preporuka Hyosung GT®125, ima i naked i R varijanta, cetvorotaktni a izgleda bruka!Trenutno je na snizenju ja mislim 3000 nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto imas takve roditelje, moji kad sam im spomenuo motor su pitali da li cu dati i njima jedan krug ako ga kupim..... Kad sam ga dobio odma sam kevi kupio koznu jaknu, a cale ima svoju staru iz mladalackih dana, tako da kod mene nije bilo problem mali off :-[ Sretno sa skupljanjem para i ubedjivanju roditelja! Pozz... slicna situacija, sam sto jkne nisam kupovao ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Avgust 27, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Ali 3000 joj prelazi budzet...i to dosta.. Kupi bre polovnu cvaju i Bog da te vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
My_Life_Are_Motors 0 Napisano Avgust 27, 2007 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Hyusong je prelep,bas super izgleda...Al tesko da cemi se to uklopitiA sta mislite o Maxi skuterima?Mislim gledala sam malo po oglasim zapao mi za oko Malaguti madison,cini mi se da tako nesto se zove,bas je lep a i cena nije prevelika,ako ne uspem da skupim bas za motor?Hvala vam na savetima jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan nemoj zuriti sa kupovinom motora samo da se prica da si kupila motor.kada kupujes,sacekaj,dobro razmisli pa onda odaberi nesto u skladu sa svojim mogucnostima.a sto se tice skutera,ok kupi ga ako mislis da ces biti zadovoljna sa njim.ja ti ipak predlazem da skupis pare za hyusong comet 125 ili neki choper od 125 ccm Maxi skuteri su ok, ne toliko startni... Mada ja ne volim skutere uopste. Skuter nije motor, videces i sama Skupi pare za motor ili cekaj zimu jer tada cene drasticno opadaju. potpuno se slazem sa njim,pametno zbori covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 28, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hyosung nije Kineski vec Koreanski i motor je stvarno kvalitetan i extra dobar. Znam al ja sve njih trpam u isti kos.U principu od svih tih firmi sa bliskog istoka ja imam poverenje samo u Hyousung i Kymco zasad.Sto st tice maxi scootera...Batali bre to.Skuteri nisu za nekoga ko voli motore nego za one sto nece da voze kola po letnjim vrucinama. (doduse ima i onih koji MORAJU da voze skuter kao ja npr) Nemoj to da kupujes, zamenices ga posle jedne sezone.Znam ja da GTR domacinski probija budzet ali mozda mozes da nadjes polovan, taj bi ti se uklopio sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 11, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem NSR 125 063/88-55-440 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
My_Life_Are_Motors 0 Napisano Septembar 13, 2007 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda,koje je godiste i cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 13, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bi da je godiste '99, kao i moja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Septembar 14, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ma uzmi CBR da te glava neboli posle ! Honda 4t je dakle manje ulaganja manje trosi ma melem za dusu em nema da dimis ko icepani cunak Zza curu prelepo stoji CBR 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Da i moj glas ide za CBR-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 14, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan 2000 je godiste,a cena je 2300 Evra. A ja mogu da kazem da je CBR 125 igracka za NSR! Kolko je NSR glomazniji od CBR-a. A ja vecd kolko vozim NSR i nisam u opste imao problema sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...