Jump to content

Moto Zajednica

Prerade, caferacer-i, fighteri sa stilom

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Citat iz oglasa(Yamaha FZR): "ko kupi sigurno ce dobro da se navoza da bude primecen gde god da se pojavi i da kad ga bude prodavao ne izgubi kintu !"

Zapravo,sustina voznje motocikla je ovde iskazana.... :moto3:

Nego,meni se tema svidja jer istog onakvog zx6r-a imam u ocherupanom stanju pa imam odakle da kradem ideje jer cim udari sneg ja odoh u garazu ne bih li nesto od njega napravio!

I o ukusima ne vredi raspravljati a narocito takvim tonom Mohikanac :nanana:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 537 postova
  • Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing

Motori sa emocijama koji posebni i jedinstveni, u koje je ulozeno puno truda,vremena i novca da bi se stvorili i šarmirali svet oko sebe. Pred njima niko ne ostaje ravnodusan, jer su sa stilom.

Zamolio bih da se u ovoj temi ne kace svakojake šklopocije kao u temi (streetfighter).

Koliko ja vidim, osim Wrenchmonkeys prerada i linka Radical Ducati , svi drugi ste okačili baš svakojake šklopocije kao u temi (streetfighter)čiji autori su cjepljeni protiv estetike i dobrog ukusa.

I BTW ono na Hayabusi nije turbo.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 537 postova
  • Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing

Motori sa emocijama koji posebni i jedinstveni, u koje je ulozeno puno truda,vremena i novca da bi se stvorili i šarmirali svet oko sebe. Pred njima niko ne ostaje ravnodusan, jer su sa stilom.

Zamolio bih da se u ovoj temi ne kace svakojake šklopocije kao u temi (streetfighter).

Koliko ja vidim, osim Wrenchmonkeys prerada i linka Radical Ducati , svi drugi ste okačili baš svakojake šklopocije kao u temi (streetfighter) čiji autori su cjepljeni protiv estetike i dobrog ukusa poput

ovog iz BiH-ahahaha

tadcG_slika228914201107131027.jpg

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Koliko ja vidim, osim Wrenchmonkeys prerada i linka Radical Ducati , svi drugi ste okačili baš svakojake šklopocije kao u temi (streetfighter)čiji autori su cjepljeni protiv estetike i dobrog ukusa.

Nije sija nego vrat,nije turbo nego kompresor.........:)

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Prerade sa stilom? :zbunjen:

Moguće, ako se budže oklopi od novijeg-ljepšeg modela i ako to radi neko ko ima osjećaja za to.

Cafe Racer-i i Street Fighter-i su odavno postali nadmetanje, ko će više da se usere u svoj motor. Ko će da stavi niži volan, širi volan, krivlji volan, uže sjedište, kraće sjedište, visočije sjedište, ko će da napravi auspuh koji služi da najbolje grmiš, pucaš, ispržiš nogu, ko će da smuti ružniju boju, nađe najogavniju masku, očerupa najdlakavijeg šišmiša da tapacira sjedište...

I ko će drugi nego italiani, napraviti street fighter-a ili cafe racer-a da izgleda kako treba, a uz to ima i neku svrhu.

Ducati-Streetfighter-2.jpg

2006-ducati-sport1000c.jpg

Ovako su svi cafe racer-i i street fighteri izgledali u glavama svojih tvoraca, pre nego su se odlučili da ih učine "posebnim", da im daju neki "lični pečat". Neki su bili uspješni u tome, velika većina nije.

P.S. Znam da ovo ne spada u prerade, ali su jedini sa stilom u toj klasi

• Podržavam 1

E ovo već liči na nešto, al nit su cafe racer-i a daleko od toga da su street fighter-i.

Ovo mu više dođe kao tehnološki "update" klasičnih motora, zadržali su stari izgled, ali bez klimavog oslanjanja i kočnica koje služe samo za ukras. A vidim imaju i hladnjake ulja :takoje:

• Drug član, 1854 postova

jbg fajteri spadaju u extreme kada je izgled u pitanju i normalno je da se ne svidjaju svima.

kaferejseri su skroz druga kategorija i ne bi trebali da budu u istoj temi sa fajterima.

onaj link što je postavio m900 je odličan, mada i tamo ima dosta, za mene, ružnih motora.

a gile, ovaj kawasaki izgleda tako jeftino da je to strašno.

• Podržavam 1

• Drug član, 1854 postova

Steta sto ti je ukus i stil zasnovan na tome da li nesto izgleda skupo i nadrkano.

meni?! nisi u pravu.

kawasaki izgleda kao da je skršen pa zbudžen da se vozi dok ne prođe sezona, izgleda nedovršeno a samim tim i jeftino. a ima i primera gde je bogatstvo uloženo u motor a on odvratan. takoda pare ne igraju ulogu.

• Podržavam 1

Mislim da Raša misli na prvi post u temi. Inače meni najmrzniji oblik prerade, možda je trud uložen, ali u to da motor što više izgleda zbudženo. Nešto kao ratrod, ali od novog motocikla, može jedino da izgleda kao kompletna havarija

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: Kawasaki VN800A

Meni se npr. ovi harlejci sviđaju, al' to je moje individualno mišljenje, kome se ne sviđa ne mora da glumi Danka :moto3: nego nek' postavlja slike

C3qW5_34535x.jpg

QWzdL_rxstreetfighter2.jpg

26Cw2_061007zbikerbuildoffcus.jpg

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja