unknone 27 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15ak min, malo ispred Avale, prosli smo pored mesta udesa. Stajalo je par momaka sa motorima, policija i jedan ili dva skrljana motora. Drugar mi cak rece da je jedan bio zavijen oko bandere... Ima li neko detaljnije informacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Octobar 2, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ljutiš, ali ako te je zanimalo mogao si da staneš pitaš i vidiš na licu mesta! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unknone 27 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ljutiš, ali ako te je zanimalo mogao si da staneš pitaš i vidiš na licu mesta! Ne ljutim se. Bio sam u preticanju kolone i video samo policiju i motoriste, a ovi moji mi rekose da je bio udes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Octobar 2, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neki stariji Kawasaki i beli Punto je u pitanju, tako sam čuo. Nadam se da je sve u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 2, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prosao isto...sudar je bio pre 13h....stao sam i lokalac mi je rekao da je momak odvezen u urgentni u svesnom stanju...kaciga je ocuvana i nalazila se na motoru, cizme obe pored motora....nije bilo drugih motorista.... imam slike pa cu ih staviti.... nadam se da je sve ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 2, 2011 (promenjeno) veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo slike........nisam video drugi motocikl......nolan kaciga.... obrisao...hvala.! Promenio Octobar 2, 2011 član kwazimodo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pandur kaze da ima otvoren prelom ruke, a da je sve ostalo ok, ako mu je za verovati. Motor je totalna šteta, kriv ram, viljuška, pustio ulje... U pitanju je stara ZX6 Ninja. Edit: nije krv na slici nego ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 2, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nije...samo je celava pa je jos gore...vidim blage sare.......nisam zgledao motor, bilo mi degutantno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko sta se konacno desilo, ko je ucestvovao u sudaru, greske...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...