Bagi 175 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan zzz U prelasku sam sa 2T na 4T i to baš pokušavam da rešim u svojoj glavi sa gore navedenim mopedima pa bi mi svaki dobro nameran komentar dobro došao. Znači vozio bih ga po FG eventualno ako bih zapalio na neku Kepijadu i tome sl... Godište je od 2005. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ne radi to ako zelis iole para u dzepu da imas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 1, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Honda je kros yamaha enduro napravljen na osnovu kros modela yz450. Sjebaćeš se samo ako dođeš na gotovu štetu, tj ako ga je neko već ubio i ti ga kupio. Inače ovi motori su kao razmažena curica -stalno joj nešto fali ali kad ga osjetiš i redovnim održavanjem čestom zamjenom dobrog ulja može da ti pruži puuuuuuno radosti i zadovoljstva. Imam wr450 i za mene je prejak što umije da bude interesantno ali neučinkovito , jer imao sam i wr250on mi je bio mjera.Ne lažem sebe nisam profi i ne treba mi profi motor pa je zato i u oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Vidi druže gavro jeste skuplje ali ako nađem dobar primerak ,znači da nije ulešen,kriv ,vile,viljška bez nekih maxi luftova tamo i vamo koje je ekonomski ne isplativo popravljati a agregat da bude na 70% recimo ima matematike i nije JAKO skupo sve to držati pod kontrolom.DA uzmemo u obzir i da rikne agregat posle nekog vremena to je oko 800e ,ako ne mora da se kupuje cilindar mada i to problem nije jer u Mađarskoj lik reparira cilindre za oko 2 glave nov je oko 6. Kada to uradiš ti si miran po mojoj nekoj proceni koliko ja idem u šumu oko 2god. 2T ide fino ali non stop gas gas gas,koča pa malo kvača ako nisi dobro procenio uspon pa dve niže da bi se popeo na vrh i ako voziš oko 100km šume ti otpadneš a lik pored tebe na 450ccm 50% odmorniji jer on 2 3 4 tu šalta a u svakoj mu ide isto i on se bukvalno voza i uživa . E sad što drugar iz MNE kaže slažem se da su prejaki agregati i njihov max je stvarno teško izvući na našem amaterskom nivou tj uzeo bih 250 4t ali mi se čini da je taj agregat više opterećen od 450 a i održavanje je skuplje. CRF , cross, je dosta vozan pa čak i bolje ocenjen ali svaki je sa staze skinut,nema alnaser ,papiri retkost ... wr nemora da znači da je vožen po trkama ,alnaser ,instalacija ,YAMAHA , jeste malo lošije ocenjen ali ipak je to endura a meni to i treba Otprilike tako nešto mi se mota po glavi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Honda XR400, mozda zadovoljava i najvise uslova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan dobro se raspitaj koliko kosta da se odradi nasina na 4t. Ja sam cuo da idu cene i do 1200e . Da ces naci dobar primerak zaboravi jer to niko nije kupio da ide do prodavnice a i retko ko ce da uradi masinu i proda,obicno se prodaju na izdisaju ili polu izdisaju. I meni vise odgovara voznja na 4t, dosta je lakse ali ja 1000-1500e po sezoni da dam nemam,nemam ni svake dve sezone da dam te pare....Ja sam zamislio neku 2t 250-300ccm za shumu i nesto veliko za asfalt tipa ST ili TDM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ne znam dal je covek vozio pravog 2t da jeste ne bi ni razmisljao o 4t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan skoro sam sebi jurio neki motor tog tipa, i u kratkom roku isprobao crf 450,cr 250,kx 250, yz 450, crf 250, exc 450,drz 450,...i na kraju sam kupio crf-a 250. nisam tada mnogo razmisljao i pridavao paznje koliko ce me sta kasnije kostati, ali sam dosta paznje posvetio samoj voznji. ne zelim reci da se nisam odusevio kx-om, ali mi je voznja crf-a interesantnija.mozda bih uzeo i 450 u tom trenutku da sam imao vise love, al i sa 250 je sasvim dobra voznja. 42 ks - 92 kg. kako ce me sluziti ta igracka kasnije, videcu pa cu vam reci. drz 450 je mnogo dobra kombinacija teren-asfalt. ima starter, enduro, nije tezak, ide dobro, ne kvari se, lepo izgleda,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Honda XR400, mozda zadovoljava i najvise uslova? Nije to loš moped ali to je već stara generacija ,vazdušara... CRF je prgav tj agresivnije izbacuje snagu duža mu prva brzina od WRa koji je umereniji i kontam da više prašta greške od CRFa. Tražim po oglasima al ništa da valja još.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sve to stoji, ali je i dalje vrlo sposoban za sumu, vrlo je izdržljiv i nezahtjevan što se održavanja tiče. Ali koliko je dobar, najviše zavisi od apetita. CRF je već sledeći nivo zabave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Octobar 5, 2011 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan drz 450 je mnogo dobra kombinacija teren-asfalt. ima starter, enduro, nije tezak, ide dobro, ne kvari se, lepo izgleda,... Koji je taj drz450, prvi put cujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 6, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan drz 450 je mnogo dobra kombinacija teren-asfalt. ima starter, enduro, nije tezak, ide dobro, ne kvari se, lepo izgleda,... Koji je taj drz450, prvi put cujem ne znam sto mi je palo na pamet da je naj žuti iz Kosjere 450. naravno da je 400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Octobar 6, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razmisljao da uzmem wr 450f dobar motor ali bi mu ja stavio sm tockove... Evo druze ovde imas http://www.mojauto.rs/polovni-motori/702369_Yamaha_WR-450F_2005_god da se prodaje ako budes isao da vidis javi u kakvom je stanju srecno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Da slažem se da je opasan u SM varijanti tako nešto sam i vrteo po glavi nego treba se zapitati koliko ga bi koristio i naravno za čega.Pošto je to motor da kažem koji se troši mislim da i nije pametno koristi ti ga tako za svakodnevne varijante jer onda upadaš u zonu crvenog održavanja a to je JAKO skupo.Sad ne znam kolika su ti primanja ali na pr meni to ne bi odgovaralo a stojim loše sa mesečnim primanjem mislim love Pa još da kupiš točkove ....EXCELove SM točkove imam na KLXu pa sam kontao da možda i napravim 2 u 1 a KLXa da se rešim ali jako bi bio ograničen kretanjem a ovako sednem na njega i samo gas a kilometri tj radni sati me ne interesuju..jbg tako nekako kontam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 9, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Drug moj već dvije godine vozi WR450 sa sm točkovima i to mu je jedini motor. Non stop zuji po gradu i redovno se spusti do mora (60km u jednom smjeru). Za sad samo redovno održavanje- ulje i filter na svakih 1000-1500 km i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan To zvuči sjajno... Koliko sati-km ima ukupno taj motor,da li je otvaran do sad? Koje ti je godište motor jesi imao nekih problema sa istim? U kojim oglasima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 9, 2011 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj drugar u Kraljevu WR 400 isto sa dva seta tockova...vozi svakodnevno...Inace i na prodaju je pa mozda nekog zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan opet kažem to je sjajno ali sam ipak čuo od ljudi koji su baš za respekt da se takvi motori jako troše u sm varijanti ... jbg ..meni bi to i najviše odgovaralo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan evo ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i da se lepo navozas sa njim i da podelis iskustvo sa nama 525 exc iza ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže nadam se da će biti tako . Ovo iza je exc 450 nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se mora zaliti u zdravlju da se vozas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast...sta je cvajom? na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Zalićemo se stari čim se sretnemo gore al ovaj put maši da stanemo da ne bude ko prošli put Gavro KX je otišao pre nego što je WR stigao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom da ga voziš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...