Najzli 173 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Svaki dan idući kući ka Višnjičkoj Banji, gledam brdo iznad i sećam se vremena kada sam kao klinac gore išao bajsom. Juče osedlam Afriku i krenem poznatim putem ka Lešću, pa se odvojim ka brdima. Oduvek tu zemlju eksploatiše ciglana, pa je zemlja raskopana i razrovana. Uglavnom je gola, ne računajući retki korov kroz koji može da se vozi. Za sve one koji bi voleli da svoje Enduro makine oprobaju po kros terenu, predlažem da se dogovorimo i izađemo na ledinu, pa da obeležimo stazu i provozamo makine. Površina je ogromna, ja sam se vozio pola sata a da nisam prošao istim putem dva puta. Svako ko ima Google earth može da vidi kako to izgleda, nalazi se nizvodno od Pančevačkog mosta, blizu groblja Lešće. Evo slike iz GEarth, kao i dve fotke koje sam ja opalio onako bezveze, sad mi krivo što nisam slikao više... E, ne da sam se izmorio, nego sam procvetao, posle svih sranja koja mi se dešavaju u stvarnom životu, vožnja po onim gudurama u najmanju ruku oslobađa. Preporučujem svima koji su umorni da dođu gore i da zajedno cepamo po prašini. Bilo mi je nezgodno da vozim sam jer tu nema popravnog, da sam pao, teeeško bi podigao moju mrcinu. Zato i pozivam grupe i grupice, ajde da pržimo onu prašinu... Na trećoj slici se vide tragovi ljudi, žalosno je što za sve lepo treba da se trudimo, a za ružno je dovoljno da ne razmišljamo, ima đubreta na nekim mestima, ali je uglavnom spremno za smišljanje staze i pržžžžžžeenjeeeeee! Ima li zainteresovanih napetih hedonista koji bi da se oslobađaju od stresa u prašini, znoju i mirisu benzina? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 22, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan evo ja se prijavljujem da idem ako treba nekom da se pripomogne oko podizanja makine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Avgust 23, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan ;D Nisam baš siguran, ali mislim da se Čeh ''dobrovoljno'' prijavio ;D Ajde neki dogovor da se napravi. Ortak je kupio XT600 pa bih malo da ga isprobam po komšiluku ovog vikenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hm... ovog vikenda Marko, Mladen i Bane kreću za Azer, pa će nas nekoliko verovatno ići da ih isprati do granice sa Rumunijom... To je, najverovatnije, u subotu, tako da pretpostavljam da će nedelja biti slobodna.... Više informacija ću imati u petak. Ako se uklopimo sa tom vožnjom, definitivno sam tu za OR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Avgust 23, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćete danas tamo? Slična situacija je i sa obilaznicom oko Beograda koja se gradi, sve široko prašnjavi putevi, gore dole se ide, extra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 173 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mogao i danas... Taman zašlo sunce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kanda se sprema neki kijamet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 173 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mogli smo. ;D najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hm... ovog vikenda Marko, Mladen i Bane kreću za Azer, pa će nas nekoliko verovatno ići da ih isprati do granice sa Rumunijom... To je, najverovatnije, u subotu, tako da pretpostavljam da će nedelja biti slobodna.... Više informacija ću imati u petak. Ako se uklopimo sa tom vožnjom, definitivno sam tu za OR. Ispravka... ispraćaj je u nedelju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 173 Napisano Avgust 24, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Onda u Subotu pržimo krosericu sa našim slonovima... A??? Ja dovodim fotografa... (najverovatnije) najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 24, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i mene inace sam bar jednom nedeljno po brdima na kojim se gradi obilaznica - kod ibarske - blizu mi je a put nije previse tezak-bas kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Avgust 24, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih rado dosao Samo recite kad i gde se skupljamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 173 Napisano Avgust 24, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Skupljamo se u Subotu u 12h kod garaže za autobuse na Rospi Ćupriji. To je kraj Višnjičke ulice koja se nastavlja na 29. Novembar. Aj nek mi puste poruke oni koji će doći, da znam dal će uopšte i biti ljudi. Glista i ja idemo sigurno. U naselju kupimo ladno osveženje i idemo da dižemo prašinu. Moj fon je 064 8606080 najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 25, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Avgust 25, 2007 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ga zaprasio Sledece godine u ovo doba kad se izvezba ima da objave na radiju : "Cudan oblak se nadvio nad brdom, zaglusujuca buka uznemirila stanovnike oklolnih naselja...mestani pricaju da su u pitanju djavolja posla" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Avgust 25, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 27, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moram da se zahvalim: Glisti za slike Najzliju za pranje motora Cehu za sprej za lanac nisam se nesto preterano navozao ali sam uzivao-kad cemo opet da idemo da oremo? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Rachunajte i na mene chim popravim ovo chudo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Joj kad pogledam ove slike i ja bih rado provozao stazom iako ne vozim endurca! U svakom slucaju deluje kao dobar provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...