penumbra 135 Napisano Avgust 18, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam preveliki fan multitool-ova. Na motoru sad imam dovoljno mesta za smislen alat, tako da ne vidim potrebu, a kada pesacim mi realno ne treba multitool. Sto se tice nozeva, imam dva victorinox, jedan srednji i jedan veci. Veci model je forester i obozavam ga za sto ima zakljucavanje seciva i samim tim manje mogucnosti da sebi odsecem prste. Secivo je veilko i drska je udobna (za takav noz). Jedne godine na skijanju u smestaju nismo imali normalne nozeve pa sam kuvao 10 dana za 5 osoba tim nozem i bilo je prihvatljivo. Doduse, imam par zamerki, voleo bih da ima secivo kao rescue tool (ono sto se otvara jednom rukom), makazice, turpiju za nokte i kuku... Ovaj manji ima te delove, ali mu se secivo ne zakljucava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8159 Napisano Avgust 28, 2022 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da odolim. Znam da ne može da se meri sa firmiranim ali za 399.- din iz "Linde" ko ga je.be https://i.imgur.com/BxhoS31.jpg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Avgust 28, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan TOP. Ja ovakav imam u kolima, zovem ga viljuskavac U principu, sluzi mi kao nozic i da viljuskom restartujem radio ako zabode xD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1276 Napisano Novembar 4, 2022 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se malo počastio!!! Mora Companion Spark!!poslato sa nove rupovke sa kurblom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Jul 17, 2023 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Dobio drugar na poklon.Valjaju li čemu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Jul 17, 2023 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebeograd 7 Napisano Jul 17, 2023 U prolazu, 20 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam jedan drugi model martinija ali sa istim gumenim rukohvatom i meni odgovaraju vise nego more ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...