Jump to content

Moto Zajednica

kamera na kamionu parking servisa

Recommended Posts

• bu!, 609 postova
  • Motocikl: Honda Deauville 650

pre neki dan sam vozio kroz Bg i zadesilo se da sam stao bas iza kamiona parking servisa tzv pauk,vidim na gabaritu kamiona stoji kamera koja je usmerena ka nazad...jel neko zna o kakvoj kameri se to radi? dal mozda kamera za parkiranje ili nesto drugo?

nasao sam na netu sliku nekog slicnog vozila i obelezio mesto gde sam video kameru...

cam.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• bu!, 609 postova
  • Motocikl: Honda Deauville 650

aham,znam da se koristi inace i za parkiranje,ali ne znam zasto sam se utripovao da je vezano za snimanje saobracaja (mozda zato sto su na sva moguca mesta postavili kamere za nadzor saobracaja )

• BJB Maxi Scooter Club, 316 postova
  • Motocikl: Honda PCX 125 2021

Koliko ja znam ta kamera sluzi da bi vozac pauka mogao da zna sta se desava sa kolima koja su zakacena na brile kamiona tj. sta se desava sa kolima koja u tom trenutku vuce,da nisu slucajno spala,nakrivila se ili ostetila itd.

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

Znam za kamere na paucima nekih privatnih firmi koje rade u nekim gradovima Srbije. Kamere prenose sliku u kontrolnu sobu tog preduzeca gde sedi dezurni policajac i odobrava podizanje vozila koja su nepropisno parkirana. Na ovaj nacin prave ustedu da im policajac ne seta po ceo dan u pauku i imaju video zapis od samog uocavanja nepropisno parkiranog vozila,njegovo podizanje,odnosenje i istovar na njihovom parkingu. Tako valjda suzbijaju i reklamacije na ostecenja ,navodno, nastala podizanjem vozila na pauk. Istovremeno, i policajac ne moze vise da gleda kroz prste svojim poznanicima jer postoji video zapis, a gazde privatnih parking firmi ne vole da gube novac.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja