Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 04.00h ...Al' kao da je 08.00h. Mislim, kao da je, al' samo u mojoj glavi. Budan, da budniji ne mogu biti. Noć spora, a meni se putuje... Da ne budim Najdražu, sklonim se sa videla, započnem jutarnji ritual, i posle petnaestak minuta čujem korake iz spavaće sobe. Najdraža: ’’Jesmo krenuli..?’’ Izgledalo je kao niski start, verujem da bi i kafu prebolela...(kad bi morala) Odosmo do Durmitora, a pošto sam se sa drugarima prekombinovao, odosmo sami... I neka smo, sami... U neki minut pre 06.00h smo ispred garaže. Kle odrađuje svoje umivanje na 2500 rpm, dok pakujemo top case i oblažemo rep torbama. Toplo svitanje, vreme za odjavu, i pokret prema brdima iznad grada... Aha... Dva semafora i 500m kasnije, Kle se ugasio... Zaverglam, upalim, i to je to... Gasa nigde, ponovo se ugasi... Nekako upalim, objasnim sebi da je sve to kombinacija trash goriva i hladne mašine, nekako se izvučem iz grada... Huhhh! Hoću da vozim, neee ssaaaaad! Ne,ne,ne... Odavno imam dogovor sa sobom, da kada odem na vožnju ne postoji situacija za nerviranje. U bilo kom drugom slučaju, sledi povratak kući, jer to onda nije moj dan za vožnju... Vožnju ne odrađujem, hoću uživanje... Ili ništa! Sedi kući i ćuti. Prilazim kanjonu Gradca, stvari se ne menjaju, imam konstantan preliv karburatora... Ja:''Alo,Miki, brate... Dobro jutro! Milan(Free): ''Ej, Deki, jel sve uredu...'' (Javio se kao da je držao tel. u ruci)... Pokušasmo da analiziramo situaciju, i odlučih, vođen prethodno napisanim, da se vratim u Valjevo, kod Milančeta u garažu i da rešavamo problem. Sledi mučan povratak sa polugasom i borba da se motor ne ugasi... Da skratim, rasklopismo Kle-a, poskidasmo karburatore, kompresor i izduvavanje, kafa (Hvala Anči), sklapanje... Proba, i sve je kako treba. Osmeh oko glave, ipak vozimo...! Hvala dragi ljudi! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pročišćenih pluća, u punom pubertetu, Kle obrće prvih 20.000 km. Kafuziramo na Kokinom Brodu ('el zna neko ko je Koka? ) Klasika:Prijepolje, Jabuka, Pljevlja One body... OoH Happy Day! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam! Brodim, uživam... Lokica je imala sreću da uživo, u prirodi, vidi divokoze... Silazak na most na Đurđevića Tari. Malo poze, volemo...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je za cirkulaciju, svakako... Mislim, to istezanje... Mogli bi da napravimo kolekciju fotki sa ovog mosta... Ovaj put samo par fotki, ajmooo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako je dobro kada vidim tablu Durmitora... Znam da sam na izvoru lepote i da je sva ona monumentalnost tu, par krivina iza... Pravo na Crno Jezero. Nakon 270 km, svakako nam pozadine žude za manjom šetnjom oko jezera. Prilaz jezeru, pogled sa prilaznog puta. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovde bih do kraja obilaska jezera prekinuo svoje komentare. Nadam se da ćete sa ovih malih fotografija moći da dohvatite barem deo začina koje sam pokupio u magnovenju... Volim kada ne umem da objasnim ovakve osećaje... Onda znam da... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nakon Crnog jezera, lagana vožnja po bližoj okolini Žabljaka, da završimo dan na smislen način. Ne bih da smirujem Kle-a, ide mu dobro... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Volim kafanu, al' to je, već, drugi padež. Uživam u mezetluku u prirodi. Uživam... Top case je čudo. Vremenom sam naučio (naučili) da u njega spakujem uvek bar malo preko potrebe. Zbog toga uživamo u varijacijama na temu... Volemo što umemo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan U smiraj prvog dana uživam u posvećenosti Najdražoj i slikama okoline. Rizikujem da budem pogrešno shvaćen, al' preneću Vam osećaj. Ovde sam oduvek... Ne znam zašto, al' olakšavajući osećaj. Kao kada se vratiš sa dužeg puta kući... Možda zato što sam polutan, majka mi je čista Montenegrina, otac čist Podgorac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izdaleka, zagrevam ganglije za sutrašnji dan. Spremam se za pun doživljaj 3D čuda koje ću gledati uživo. Uhh! Dvoumim se da li da sada krenem u susret? Nakon doze mazohizma, rešen, odlažem šok za sutra... A sada, samo malo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kipimo od zadovoljstva, nestrpljivo spremni za sutrašnji dan. Ajmo na odmor... Obožavam i pamtim momente kada shvatim kolika smo deca Najdraža i ja... Shvatim da... Živi smo, i malo nam treba... End of day 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan dan 2, dan 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eyed 14 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo dalje nemo da nas drzis u iskusenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan E....pa odusevio si me, sutra zorom, odosmo bas istom rutom, ja i moja najdraza. Naravno krecemo iz Raske preko Pestera. Od Varosi istim putem sve do Krivosija. Dalje...obecao sam joj da vidi Orjen,celo Skadarsko Jezero,Lusticu...ako se ne zamorimo u povratku Plav i Gusinje :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Septembar 28, 2011 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za zapazanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 28, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Jooj drugari kakve su vam slike....pa one ooovčiiceee i sva ona priroda!!!! Dajte još!!! Čekamoooo!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 28, 2011 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Bajo :takoje: mada snajka vadi tvoje fleke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da cekam vise nastavak, odoh u ``stalu`` da sedlam ``dorata``. Verovatno ne mogu kao Libero... bar da probam...pa kako mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa knjaz 5 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Vardero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ladno si otisao u Sarajevo i nisi zavrsio putopis i sad moramo da cekamo subotu... Ja cu ti presuditi u nedelju na voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...