Purasevic 0 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Ne znam koliko je ovdje interesantno oglašavati motor koji se prodaje u Podgorici (niti znam kakva bi procedura bila za uvoz iz CG u RS, valjda nije toliko strašna) ali rekoh isto ja da okačim oglas Prodajem motor Aprilia Pegaso Strada, model 2006., prva registracija 2007. Prešao nešto malo ispod 20.000km. Sad, svaki ciganin hvali svoga konja, za očekivati je da prodavac kaže sve najbolje o onome što prodaje, ali ovo je stvarno dobar i očuvan motor. Garažiran, održavan u stručnim servisima, nikad nije padano s njega... Prije oko 1500km stavljene dvije nove gume (Continental Sport Attack), a od dodatne opreme ima povišeno sjedište (82cm, ali imam i originalno na 78cm, kupac dobija oba), Givi kofer i vizir. Ulje promijenjeno prije oko 1000km, ljetos promijenjeno i ulje u prednjim viljuškama, kočiono ulje i rashladna tečnost. Agregat je Minarelli 660ccm. Kao što rekoh, motor je u Podgorici, registrovan na PG table do januara 2012. Cijena 3300 EUR. Evo i fotografije: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...