Mario 154 Napisano Septembar 23, 2011 Iceman, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ove sezone, zbog obaveza i nemogucnosti da se uskladimo, i nismo imali prilike da se vozimo zajedno. Tako da je poziv Mileta da se provozamo do njega i da budemo njegovi gosti u Puli prihvacena bez imalo dvoumljenja. Ekipa u sastavu Daki, Milos, Voja i ja. Polazak je dogovoren za 14. septembar. Posto smo dosta kilometara provozali zajedno, pripreme su minimalne. Jedno pivo uz dogovaranje rute i sve je spremno. Put nas je vodio preko Bosne pa smo ovu turu podelili u dva dana po 500 km. Okupljanje na Mol pumpi posle aerodroma u 6.30h. Rano smo se okupili, ali naseg drugara Saleta nije mrzelo da dodje da nas isprati. Posle kafe i cigara, a ja sendic, krecemo. Kao i svaki put pre polaska osecam odredjenu dozu neke pozitivne nervoze, a ovog puta i malo neizvesnosti jer sam dan pre uzeo motor sa velikog servisa, pa nisam imao prilike da ga probam. Ruta za prvi dan je Bg-Loznica-Granicni prelaz Sepak(tankanje goriva). Ova prva deonica je posluzila da se malo zagrejemo za nadolazece krivine. Posle par km pauza za dorucak. Uvek kad stanemo negde da predahnemo, neko se nadje da poprica sa nama. Tako je bilo i ovaj put. U kafanici u kojoj smo sedeli gazda je hteo da nam pokaze njihov ATV kojim oni idu u sumu u lov, ali nazalost majstor kod koga je bila masina nije mogao da je doveze. Uvek se iznenadim kad vidim koliko nas, vozace motora, ljudi pozitivno prihvataju gde god da smo se vozili. Pocevsi od carinika, policije, pumpadzija....nekako smo im uvek interesantni. Nastavljamo dalje ka Zvorniku pa Vlasenica. Ovaj deo puta je fenomenalan, krivine se samo nizu jedna za drugom. Ovde pravimo jednu kratku pus pauzu. Nastavljamo dalje ka Sarajevu preko Sokolca. Napokon cevapi Vreme je savrseno za voznju i uzivanje. A i cevapi su legli ko budali samar Malo smo se prosetali Bascarsijom i seli na kafu i limunadu. Po dogovoru tankanje je bilo predvidjeno na izlazu iz Sarajeva. Natocismo gorivo i uz manje poteskoce (Milos zaboravio torbicu za svim dokumentima u kaficu, ali je uspeo da povrati istu) nastavljamo. sledeci deo rute je Visoko-Travnik-Donji Vakuf-Jajce. Naravno obilazimo vodopad u Jajcu. Nazalost tok vode je preusmeren zbog radova pa vodopad izgleda ovako: Bez obzira prijala je pauza koju smo iskoristili i za tankanje. Sledeca odrednica je i poslednja za prvi dan a to je motel u mestu Jezero. Stizemo oko 18h i odma gledamo sta cemo da klopamo. Inace je motel, kome sad nikako da se setim imena, cisto i uredno sa restoranom i bilijarom. Posle klope i relaksacije uz pivo usledio je turnir u bilijaru. Milos i Daki protiv Voje i mene. Igralo se u pice. prvih par partija su dobili ali ipak smo na kraju nekako uspeli da osvojimo pet turi pica koje nazalost nismo ni uspeli da popijemo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Septembar 23, 2011 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hej, a ja se pitam gde propadoste (Daki posebno) ... 'Ajde, Mario - cepaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Septembar 23, 2011 Iceman, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugi dan je poceo domacim doruckom. Posle piva od sinoc prijao je. Toliko sam cvrsto spavao da me cak i Dakijevo hrkanje nije probudilo Mali predah posle dorucka i pokret. Opet je lep dan i savrsen za voznju. Ruta za nas vodi preko Kljuca-B.Petrovca-Bihaca gde pravimo i jednu malu pauzu... Nastavljamo preko Prijeboja-Vrela-Babinog Potoka-Otocac pa Senj. Sad smo vec u Hrvatskoj i posle jedne desne krivine pogled puca na more. Spustamo se u Senj na pauzu. Javljamo se i Miletu da zna otprilike kad da nas ocekuje.... Od ovog momenta nastavljamo magistralom pored mora. Sve vreme pogled je fenomenalan i jedva uspevam da se skoncentrisem na voznju. Do Rijeke smo brzo stigli. Kraj sezone pa nema ni turista i guzve na putevima. Kroz Rijeku se nekako provlacimo i nastavljamo ka Opatiji. Prelep grad. Sad nas vec sunce prilicno przi i umor i nervoza su vec vidljivi. Odlucujemo da negde malo predahnemo, i to bas na savrsenom mestu za to Nastavljamo ka Puli, ali negde izmedju Daki i ja zaostanemo na semaforu i tu se malo razdvojimo od Voje i Milosa koji su skrenuli drugim putem, pa poslednje kilimetre ka Puli vozimo neznajuci tacno gde su druga dvojca. Na samom ulazu u Pulu nalazimo benzisku pumpu i stajemo. Nekoliko minuta za nama dolaze i Milos i Voja. Dok smo mi onako blejali na pumpi Mile nas je na putu za prodavnicu video i iznenadio jednim velikim pozdravom. :jee1: Sledeca, a ujedno i poslednja stanica je Miletovo dvoriste. To bi bio kraj drugog dana. Nastavak sledi...... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Septembar 24, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci!...Uh, sad mi je još više žao što nisam mogao sa vama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa sjajna,voznja fantasticna,domacin fenomenalan,sta covek vise moze pozeleti... Ljudi,hvala Vam sto postojite. Nego,ja se smorio u Bg-u,hocemo li za Pulu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 24, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Oooodlično, svaka vam čast, pozdrav celoj ekipi i domaćinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan mnogo dobro .oću i jaaaaa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Septembar 25, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi.MIle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1636 Napisano Septembar 25, 2011 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 25, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaBP 15 Napisano Septembar 25, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bačka Panka Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, evo i moj mali doprinos.Teško je par dana postaviti u deset minuta ali pokušao sam da dočaram koliko nam je lepo bilo.Još jednom bih se zahvalio našem domaćinu Miletu i njegovoj porodici na fenomenalnom gostoprimstvu.Eve ga link: http://www.youtube.com/watch?v=XZPjGdgkNyM 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 25, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad stigao sa Rile iz Bugarske. Lepo ste sve to uklopili. Dakiju, kao i meni, osedela brada. Vidi se da nas život nije mazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Septembar 25, 2011 Iceman, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno cim smo se parkirali bio je red da nazdravimo. Mile je vec raspalio rostilj.... Kuba je raspolozen za igru... Neka slike govore same.... Dva dana totalnog uzivanja u Puli. Mile nas je prosetao kroz centar i naravno usput nas informisao o znamenitostima. Prelep grad... Nazalost dolazi i to jutro kad moramo da krenemo. Dogovor je da budemo u sedlu u 10h... Put kuci se sastojao od dosadnog autoputa. 650 km autoputa..... ali nazalost nismo mogli da priustimo dva dana za povratak. Naplatne rampe, tuneli, granice, pumpe.... sve prolazimo brzo i bez zadrzavanja. Napokon ulazimo u Srbiju. Na prvoj pumpi stajemo da se pozdravimo sa Vojom koji odatle nastavlja za Backu Palanku. Sad nas trojca nastavljamo ka Bg-u. Na Zmaju pus pauza i pozravljanje. Sta reci za kraj ovakvog putovanja. Odlicna ekipa, odlicna voznja, odlican domacin. Mile hvala tebi i Smilji na prelepim i nezaboravnim trenutcima. Ipak jedan je MILE.............. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 25, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam čast - jedan je MILE !!! p.s. Mora Voja da se preseli u Beograd, ovako uvek negde na pola zezanja mora da ode sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 25, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan E neka ste se nauživali!!! I zaslužili ste! Bravo dečaci!!! Jedan je MILE!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beka 5 Napisano Septembar 25, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: HONDA XL 600 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci odlicna ruta a inace motel gde ste nocili u Jezeru se zove Lanch Bar preporuka za mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 25, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan jednostavno sam primio drage mi goste. ljepo je procitati " jedan je mile " prija duši ali osobno sam siguran da je ovaj forum prepun " mileta " 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Septembar 25, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Ne kaže se bez razloga: "Neki ćete da uživate a neki ćemo da radimo...". Bravo za turu...Miletu naravno plusić + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Septembar 25, 2011 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mora Voja da se preseli u Beograd, ovako uvek negde na pola zezanja mora da ode sam More, druze moj, mi mozemo samo da sanjamo one Vojine nocne akcije! A, on ih se covek i ne seca... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 26, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1636 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Zahtevam da ga ugostite duplo bolje,ako je moguce , ako vec niste :jee: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Zahtevam da ga ugostite duplo bolje,ako je moguce , ako vec niste :jee: U pravu si idanijel... Mile ce nam doci u BGD na BJB zurku 09.12. i jedva cekamo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 23, 2011 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast drugari, a svaka cast i Miletu !!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 26, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, svaka cast, ali niste me zvali da Vam pravim drustvo, tako da Vam pola ne verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 26, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, svaka cast, ali niste me zvali da Vam pravim drustvo, tako da Vam pola ne verujem. Vidimo se ovih dana, pa pregovaramo. Ima se ideja za leto, cuces 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...