mozart junior 330 Napisano Septembar 23, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u sredu oko 14 časova u Bačkoj Topoli, na medjunarodnom putu kod Blisko radnje na licu mesta je povredama podlegao patnaestogodišnji vozač mopeda iz Bajše. Njegov saputnik, šesnaestogodišnjak iz Bačke Topole, zadobio je teške telesne povrede, dok je drugi učesnik u ovoj saobraćajnoj nezgodi Trifun T. iz Malog Beograda, koji je upravljao teretnim vozilom, ostao nepovređen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 23, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ajoooj deca....pa kako? Strasno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Septembar 23, 2011 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan detalji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Septembar 24, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pobogu deca! Neka mu je laka crna zemlja, nadam se da ce nekima doci iz .... u glavu ... RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Milos Sovljanski je poginuo na licu mesta a za drugog decka koliko sam nacuo nema bas mnogo sanse za prezivljavanje. Naravno kacige ostale na vitrini,oni su se po recima ocevidaca kretali velikom brzinom 100+km i dok je utomobil propustao kamion da skrene oni to verovatno nisu uocili i kad su poceli da obilaze automobil udarili negde oko zadnjeg tocka kamiona. motor je bio Aprilia rs125. Ja sam prosao tuda jedno pola sata posle udesa i prizor je bio strasan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 24, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Uzasno, nedao bog nikome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan decko od 15 godina vozi motor od 25+ks,bez kacige naravno,sta vise da se kaze.. Saucesce prodici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano Septembar 24, 2011 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce...? au koja tuga... neka im je laka crna zemlja. Najzalije mi je njihovih roditelja :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 24, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan strasno nemam reci saucesce porodici sta drugo jos da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan tuga i žalost!! saučešće porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Septembar 24, 2011 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Deco, mladi, stariji.... cuvajte se..... ako se sami ne cuvamo, dzabe nam i Bog i svi zastitnici sa ovog i onog sveta!!! Pamet u glavu! Iskreno saucesce porodici i prijeteljima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 25, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Edukujmo nasu decu,tek stasale motorcikliste.Ovo je greska nas roditelja,a ne njihova.Mladalacki temperament,je nesto sasvim prirodno,ali mi smo tu da ga suzbijemo kontrolom,i iskustvom.Neka mu je laka crna zemlja,drugom momku sve zelje da se izvuce,a pustim roditeljima ne vrede nikakve reci... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Septembar 25, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 25, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Ima negde moja tema vezana bas za Backu Topolu i ne nosenje kaciga u tom gradu. Da podsetim,panduri zaustavljaju one sto prolaze kroz grad,a lokalno stanovinstvo uziva u anarhiji. Dvojicu sam video samo na R-ovima da nose kacige,a ostali........ Nek razmisle sad malo o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Njihovi roditelji ko da su im dali pistolj da se sami ubiju, sad ni njima vise zivota nema :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 25, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.facebook.com/profile.php?id=100000899044952 u pitanju je ovaj decko :'( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Edukujmo nasu decu,tek stasale motorcikliste.Ovo je greska nas roditelja,a ne njihova.Mladalacki temperament,je nesto sasvim prirodno,ali mi smo tu da ga suzbijemo kontrolom,i iskustvom.Neka mu je laka crna zemlja,drugom momku sve zelje da se izvuce,a pustim roditeljima ne vrede nikakve reci... Druze, svaka cast, prvi put da procitam nesto pametno u ovom delu foruma. Dao bi ti 1000 pluseva da mogu. Nikad ne komentarisem u ovom delu foruma jer su pojedini clanovi jako pristrasni i subjektivni i cesto osudjuju nase kolege koji su izgubili zivot, nemaju nikakvog postovanja, cak ni u ovim trenutcima. Ovo je mesto gde bi ljudi trebali SAMO da iskazu zaljenje i poslenji pozdrav nastradalima a ne daju svoje vidjenje i analizu dogadjaja jer to NIJE NJIHOV POSAO i ONI NISU KOMPETENTNI DA SUDE bilo kome. Postoje ljudi koji su za to ucili skolu, koji imaju iskustva, koji za to primaju platu i koji objektivno sagledavaju cinjenice i analiziraju saobracajne prekrsaje. Jos jedan mlad zivot je izgubljen. Pocivaj u miru. Pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan ne vladam baš najbolje sa ovom elektronikom zato pišem ovako "NESKROMAN" je napisao ono isto što i ja mislim .žao mi je što naše reči sažaljenja i saučešća u boli i žaljenju, roditelja i prijatelja nastradalih , deluju kao izlizane fraze zbog nekih komentara kojima nije mesto u ovoj hronici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...