Jump to content

Moto Zajednica

poginuo maloletni motociklista iz backe topole

Recommended Posts

• Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova
  • Motocikl: ,yamaha tzr 125

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u sredu oko 14 časova u Bačkoj Topoli, na medjunarodnom putu kod Blisko radnje na licu mesta je povredama podlegao patnaestogodišnji vozač mopeda iz Bajše.

Njegov saputnik, šesnaestogodišnjak iz Bačke Topole, zadobio je teške telesne povrede, dok je drugi učesnik u ovoj saobraćajnoj nezgodi Trifun T. iz Malog Beograda, koji je upravljao teretnim vozilom, ostao nepovređen.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 295 postova
  • Motocikl: s1000xr

Milos Sovljanski je poginuo na licu mesta a za drugog decka koliko sam nacuo nema bas mnogo sanse za prezivljavanje. Naravno kacige ostale na vitrini,oni su se po recima ocevidaca kretali velikom brzinom 100+km i dok je utomobil propustao kamion da skrene oni to verovatno nisu uocili i kad su poceli da obilaze automobil udarili negde oko zadnjeg tocka kamiona. motor je bio Aprilia rs125. Ja sam prosao tuda jedno pola sata posle udesa i prizor je bio strasan

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36

decko od 15 godina vozi motor od 25+ks,bez kacige naravno,sta vise da se kaze.. 0staa2.gif Saucesce prodici

• Podržavam 1

• Drug član, 2777 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000

Deco, mladi, stariji.... cuvajte se..... ako se sami ne cuvamo, dzabe nam i Bog i svi zastitnici sa ovog i onog sveta!!!

Pamet u glavu! 0plac.gif

Iskreno saucesce porodici i prijeteljima!

• Podržavam 2

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Edukujmo nasu decu,tek stasale motorcikliste.Ovo je greska nas roditelja,a ne njihova.Mladalacki temperament,je nesto sasvim prirodno,ali mi smo tu da ga suzbijemo kontrolom,i iskustvom.Neka mu je laka crna zemlja,drugom momku sve zelje da se izvuce,a pustim roditeljima ne vrede nikakve reci...

• Podržavam 3

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Saucesce porodici i prijateljima.

Ima negde moja tema vezana bas za Backu Topolu i ne nosenje kaciga u tom gradu.

Da podsetim,panduri zaustavljaju one sto prolaze kroz grad,a lokalno stanovinstvo uziva u anarhiji.

Dvojicu sam video samo na R-ovima da nose kacige,a ostali........

Nek razmisle sad malo o tome. :stabre:

• Svrati ponekad, 216 postova
  • Motocikl: GSXR K9 1000 ccm

Edukujmo nasu decu,tek stasale motorcikliste.Ovo je greska nas roditelja,a ne njihova.Mladalacki temperament,je nesto sasvim prirodno,ali mi smo tu da ga suzbijemo kontrolom,i iskustvom.Neka mu je laka crna zemlja,drugom momku sve zelje da se izvuce,a pustim roditeljima ne vrede nikakve reci...

Druze, svaka cast, prvi put da procitam nesto pametno u ovom delu foruma. Dao bi ti 1000 pluseva da mogu.

Nikad ne komentarisem u ovom delu foruma jer su pojedini clanovi jako pristrasni i subjektivni i cesto osudjuju nase kolege koji su izgubili zivot, nemaju nikakvog postovanja, cak ni u ovim trenutcima.

Ovo je mesto gde bi ljudi trebali SAMO da iskazu zaljenje i poslenji pozdrav nastradalima a ne daju svoje vidjenje i analizu dogadjaja jer to NIJE NJIHOV POSAO i ONI NISU KOMPETENTNI DA SUDE bilo kome. Postoje ljudi koji su za to ucili skolu, koji imaju iskustva, koji za to primaju platu i koji objektivno sagledavaju cinjenice i analiziraju saobracajne prekrsaje.

Jos jedan mlad zivot je izgubljen.

Pocivaj u miru.

Pozdrav

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 310 postova
  • Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100

ne vladam baš najbolje sa ovom elektronikom zato pišem ovako "NESKROMAN" je napisao ono isto što i ja mislim .žao mi je što naše reči sažaljenja i saučešća u boli i žaljenju, roditelja i prijatelja nastradalih , deluju kao izlizane fraze zbog nekih komentara kojima nije mesto u ovoj hronici. :(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja