mg011 5 Napisano Avgust 20, 2007 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Scarabeo 250, identican motor i menjac kao na Beverly-ju 250 samo je mnogo lepsi scooter :-) Presao sam 1000km, indikator za servis se jos nije ukljucio. Idem ili cekam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na 1000 sigurno imas prvi, a posle na svakih 6000km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 21, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih ti sta treba da radis na 1000 al necu ... zato sto ti je lepsi Scarabeo od Beverly-a ;D ;D ;D Prvi servis na svakom motoru ti je na 1000km ... Menjaju ti ulje i filtere ... bla bla ... uglavnom obavezno idi na taj servis ... Sledeci ti je na 3000 , pa na 6000 .... Sto me podseti da moram i ja da zakazem na 6000 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jutros je blinkao kljucic par sekundi nakon sto sam upalio. Idem sutra ili prekosutra. Hvala, svakako! A da je lepsi - lepsi je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Septembar 17, 2007 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Posto servisiram Apriliu....kada blinka kljuc opominje te a kad se upali konstantno ....oma na servis .Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...