Sava1 78 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kazan za pecenje rakije sve u kompletu sa tabarkom od 120 l. Sve ispravno ja pekao rakiju prosle godine Vrlo malo koriscen. Cena 700 e. Pozdrav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Bakarni? Koliko je star? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Septembar 21, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan A mogle bi i koje slike...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 21, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan I ja zainteresovan za slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ala bi se ciga obradovao za ovaj bakarni kazan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dlbr 4 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj, ja procitao "kazna za rakiju" pa rekoh da vidim o cemu se radi... Srecno sa prodajom vesele masine! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ohoho,daj slike da vidimo kako izgleda ta tvoja FABRIKA LUDILA !!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 27, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan U narodu poznatija kao "vesela masina" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan i mene baš interesuju slike, pitanje je da li je ručni rad ili "fabrički" - Subotički, kao većina, da li je prevrtač, sa duplim dnom, rešetkom ili mešalicom za kljuk.....ima tu varijanti 1000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Ubacujem slike sutra hahah Skroz sam zaboravio na ovu temu hahah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibika 0 Napisano Januar 26, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki gsx 650f Prijavi odgovor kao problematičan Slike Savooooooooooooooooooooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...