zec 272 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva u upotrebi kvalitetnog kompresora za pumpanje guma na 12V? Koji ste koristili i da li ste zadovoljni ucinkom? Neko je vec ostavio link za Slime Power Sport Tire Inflator 40001 (slime) koji se nije bas proslavio na stranim forumima. Takodje u Louis-u se prodaje Airman air compressor slicne cene (10002998). Koristio sam ranije neka kineska tandrkala kojima nisu bili ispravni manometri, a bili su takodje prilicno veliki da bi ih nosio na motoru. Ok je imati cep ili pecurkicu za krpljenje, ali ako treba dopumpati gumu lakse je elektricnom pumpom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Januar 20, 2012 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva u upotrebi kvalitetnog kompresora za pumpanje guma na 12V? Koji ste koristili i da li ste zadovoljni ucinkom? Neko je vec ostavio link za Slime Power Sport Tire Inflator 40001 (slime) koji se nije bas proslavio na stranim forumima. Takodje u Louis-u se prodaje Airman air compressor slicne cene (10002998). Koristio sam ranije neka kineska tandrkala kojima nisu bili ispravni manometri, a bili su takodje prilicno veliki da bi ih nosio na motoru. Ok je imati cep ili pecurkicu za krpljenje, ali ako treba dopumpati gumu lakse je elektricnom pumpom. Ja imam Slime auto komplet, nisam tad znao da postoji manji, velika boca i kompresor, kupio u nekom telešopu u Golsvortijevoj u Beogradu, bio oko 25€. Kompresor radi odlično, probao na autu i korektno precizan manometar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17719 Napisano Januar 24, 2012 Integrisan, 8375 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaš sada male kineske kompresore. Ja sam viđao u tempu. Manometar imaš u maxmomentu, po ceni pljeskavice Nema razloga da za ovo daješ veće pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Jun 28, 2015 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da li lepkom iz Louis kompleta za TL gume mogu da se lepe zakrpe na unutrašnjim gumama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano April 4, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Aj da pitam ovdje da ne otvaram temu... Jel ima neko iskustva sa gumama Sava Mitas? Našo sam 80e zadnja. Kakva god da je bolja je od ove koje sad imam Bridgston stare 8 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 27, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Cepovao sam gumu preko trakica al nisam stavio lepak (cement) potpuno sam zaboravio? Dal da izvlacim cep ponovo i da ponovim proces, sta mi je raditi? Drugu gumu cu staviti al na prolece, ova mi treba cisto u toku zime da mi ne lezi prazna i da mogu da obrnem koji krug ako bude neki suncan dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1287 Napisano Octobar 28, 2020 prisutan, 1141 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Meni kolega čepovao gumu,ja mu posudio,on baksuz probio,i ja sam vozio još par dana ali sam otišao odmah do vulkanizera da pukne zakrpu iznutra,kako spada i dolikuje,čepovi su smišljeni kao privremeno riješnje da se dođe do vulkanizera!! Ali naši vulkaizeri počeli čepovati sve živo,lakše im i brže!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Octobar 28, 2020 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Sin bio svedok krpljenja gume nekog quad-a Mannol sprejom. Kupio i sada je uvek ispod sedista. Ipak, na duze ture nosim i "crve". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 28, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako planiram da menjam gumu jer ima vec godina, a ovu sezonu mi je bitno da me je dobro posluzila. Dok je ne promenim do pocetka sledece sezone, necu vaditi crva nego cu jos dodatno da je napunim sprejom. U kombinaciji sprej/ crv valjda ce drzati preko zime, jer i ovako i onako posle ide na otpad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Octobar 28, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Pingvin37 je napisao: Svakako planiram da menjam gumu jer ima vec godina, a ovu sezonu mi je bitno da me je dobro posluzila. Dok je ne promenim do pocetka sledece sezone, necu vaditi crva nego cu jos dodatno da je napunim sprejom. U kombinaciji sprej/ crv valjda ce drzati preko zime, jer i ovako i onako posle ide na otpad... Za 22 godine rada nikad nisam stavljao nikakav lepak prilikom krpljenja gume zvakom,(cepic,crvic,kako ko zove),proveri samo da ne ispusta tu gde si krpio i NE koristi sprej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 28, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ivica744 said: Za 22 godine rada nikad nisam stavljao nikakav lepak prilikom krpljenja gume zvakom,(cepic,crvic,kako ko zove),proveri samo da ne ispusta tu gde si krpio i NE koristi sprej. Hvala na odgovoru, posto si strucan za sve stvari oko toga uradicu onda kako ti savetujes. Inace zatekla me prazna skroz kao flasa od piva skroz izbusena u garazi. Nisam ni primetio u voznji kako se sraf negde zakacio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11867 Napisano April 10, 2024 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je neko pisao negde , ali ja ne mogu da nadjem. Da li se moze montirati spoljna tubeless na netubeles felnu? Za Afriku ne mogu da nadjem TT za nazad , napred ima , ali nazad nikako sve su tubeless. Malo čačakao po netu, neki kazu greje se unutrasnja, neki uglovi gume su drugačiji, sta kaze nas kvorum na forumu? Pretpostavljam da terate, @ivica744 sta ti kazeš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano April 10, 2024 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo anekee kaze da da treba unutrasnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano April 10, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, piki je napisao: Da li se moze montirati spoljna tubeless na netubeles felnu? Slobodno,samo pre montaze sipati malo talka ili nekog pudera po unutrasnjoj strani da se ne taru ili ne slepe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11867 Napisano April 10, 2024 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vampa je napisao: Evo anekee kaze da da treba unutrasnja ta i jeste prava TT i ide unutrasnja , nego nisam bio siguran da li moze TL pa unutrasnja na netubeless felnu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...