Bandolera 1894 Napisano Septembar 19, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebi druže! Drago nam je da smo uspeli da prenesemo deo lepote Tasosa a i našeg odmora! Veliki pozdrav!!! :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 19, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega, drago mi je da ste pogodili lokaciju, da ste se vi dobro proveli i odmorili. Takodje mi je drago da je KLE bio na visini zadatka, ali drugačije nije ni moglo. I na kraju , ali ništa manje bitno, želim da Vam kažem da ste ovim putopisom obogatili ovu rubriku u forumu, prevazišli ste sebe. Alvirović je amater za Bandolerose. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 19, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha.... 'de se seti Alvirovića ...bruka hahaha.... pošto se Bandolera stidi da odgovori ja vam se svima zahvaljujem Drago nam je da vam se sviDŽa Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Octobar 11, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte samo da vam se prilikom popunjavanja biblioteke u kampu desi ovo... LINK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bandolerosi...bas Vam zavidim. Meni je bas zanimljiv ovaj boravak u satoru. Ja sam samo jednu noc prespavao u satoru i bilo mi je super. Napisacu ovih dana jedan mini putopis sa ovim nocenjem u satoru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1281 Napisano Decembar 24, 2011 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Morat cu to odraditi kad tad! svaka čast,drago mi je sto je kle-pso opravdao postojanje!! extra ste! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 24, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Februar 12, 2012 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citam treci put,pa mi svasta pada na pamet Kakva je situacija sa komarcima? Znaju da izlude covjeka u kampu Meni je u satoru uvijek frka od zmija,kakva je situacija sa njima? od juce mogu da pisem na forumu pa da iskoristim to svoje pravo i da shareujem sa vama jednostavan i najefikasniji nacin za rasterivanje komaraca za koji znam: sipajte malo sirceta (mislim da je alkoholno efikasnije i da duze traje ali radi i jabukovo) u neku posudu, stavite negde gde vam odgovara i nema komaraca u krugu od par metara! sirce traje vise sati, radi i unutra i napolju! informacija van sezone ali zapamtite i probajte!=) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Februar 14, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo ove godine kakva je situacija sa komarcima u Julu mesecu. Za Septembar znamo da im nema ni traga. Uverili smo se prošle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sapica 63 Napisano Februar 15, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Inspiracija Motocikl: Radi Pali Ide Prijavi odgovor kao problematičan Na Thassosu komracaca skoro da i nema tj. prava su retkost u bilo kom mesecu sezone zaluta po neki ...... Inace putopis je dosta toga ima jos da se vidi i obidje na Thassosu ali ne brinem se ja za vas nadoknadicete sledecom prilikom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Februar 15, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako nisam ranije video ovaj putopis, ali jos bolje sto nisam! Tako mi je prijao u ove hladne dane! Citao sam vasu temu o kupovini KLE-a. Izgleda da se to motorce jako dobro koristi Posle procitanog, imam utisak da vas poznajem, koliko dobro pisete. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan :care: Ne znam kako nisam ranije video ovaj putopis, ali jos bolje sto nisam! Tako mi je prijao u ove hladne dane! Citao sam vasu temu o kupovini KLE-a. Izgleda da se to motorce jako dobro koristi Posle procitanog, imam utisak da vas poznajem, koliko dobro pisete. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Februar 21, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Po ko zna koji put procith putopis... Ovo bi mogla da mi bude destinacija za odmor u julu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan verujem ti bata Mikeli.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Februar 26, 2012 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznat , krasan putopis , krasne slike , sve onako ljudski ispricano , zbog ovakvih ljudi masemo jedni drugima kad se sretnemo na cesti . Dali ste mi ideju za putovanje , i hvala vam puno za sve detalje , jednostavno ne znam sto bih vise mogao pitati Jedan mali savjet bajkera koji zivi na otoku i svako putovanje zapocinje trajektom : Uz tih 350 kila opreme sto ste nosili , predlazem dva metra konopa , 6-8 mm debljine , sa kojim se motor moze vezati na trajektu , tako da ste sigurni da nece pasti . Meni je to obavezna oprema Jos jednom hvala Bandolerosima na uzitku citanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Februar 26, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu za kanap. Ovo nam je bilo prvi put da motorom idemo na trajekt, nije nam ni na kraj pameti bilo da će nam kanap biti potreban. Na sreću zaposleni na trajektu su jako ljubazni i kada su uočili da imamo problem doneli su nam kanap i pomogli nam da motor vežemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Mart 2, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis. Zanima me koliko je KLE trosio u proseku i da li ima osetne razlike u kvalitetu goriva? Poz! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i hvala na lijepom putopisu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Kao pravi novinari i bolje Ko nije bio u kampu ne zna kako je to opustajuce posle Paralije i Herceg Novog... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 9, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno drugari svima vama na lepim rečima, baš nam drago da vam se svidelo! p.s. A inače....kamp je zakon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pravim planove za odmor, pa mi drugar bacio link. Extra putopis. Bio sam na Thassosu pre 2 godine i baš je bilo super. Doduše tad nisam mojim motorom , nago smo iznajmili neko skuterče, ali sam obišao ostrvo uzduž i popreko. Planiram da odem ponovo i to mojim kinezom, e to će da bude poduhvat. Evo mali edit sa fotkama mermerne plaže na kojoj smo bili svaki dan i jedna sa totalnog off roada, kad sam pronašao put od Theologosa do Kastra, kojim idu pčelari sa džipovima i niko drugi normalan ali dobro.... i spomen kosturnica u tom selu Inače svaka čast za poduhvat i da se ponovi i ove godine. Pozdrav!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 2, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo i ove godine odma posle relija Za off nismo imali hrabrosti zbog mogućeg gumi defekta a obilazak mermerne i ostalih plaža smo namerno ostavili za ovu godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 3, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan super putopis, umnogome olaksate onom ko nikad nije bio motorom ili u tom mestu, kao mini vodic, moze i neki putopis sa Lefkade ili Zakintosa, naravno u nekim buducim avanturama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 3, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pravi off je i do zevsovog oka kad se ide, mi smo iznamljene skutere terali za sve pare pod punim opterecenjem(na svakom skuteru minimum 170kg) Bandolerosi, sa kle-om slobodno tamo na off ali polako i nema razloga da brinete za gumi defekt! Evo par slika sa off-a, ruta koja spaja otprilike panagiu i mermernu plazu, inace put koji koriste damperi iz kamenoloma evo i linka ka jos slika sa tasosa(ako vec postavljao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano April 3, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan A da tim putem sam i ja ishao , pa se zaglavio u onoj beloj prashini . Taman kad sam video mermernu plazu sa vrha mermenoloma izleteshe neki radnici u range roveru i vratili nas nazad. Kazu zatvoren put. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...