*zeka* 1185 Napisano Avgust 4, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da je nedostatak guzve u Potosu i Limenariji usko vezan sa povecanjem cena. Rado sam isao na Tasos ,ubedljivo za mene najbolje plaze i uopste odmor na Tasosu ali vidim i da su cene otisle prosle i ove godine minimum za 20 do 30 % sto se smestaja tice, predpostavljam da je tako i sa cenama u lokalima i prodavnicama. Od kako je Turska pukla bezobrazni grci su vesto iskoristili priliku i digli cene, odnosi se najvise na Tasos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Avgust 9, 2017 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skuplje od hotela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Avgust 14, 2017 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bili i vratili se kući u subotu, na 10 minuta pre kiše i grmljavine Nismo se raspitivali oko cene smeštaja na Thassosu. Nije mi jasno gde nalazite smeštaj za sličnu cenu kao u kampu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 14, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sad je vreme za koju sliku i koji red teksta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Avgust 24, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija na Tasosu u prvoj polovini septembra sto se vremena i vode tice ,ima li neko informaciju ako je vec bio u ovom periodu? Vidim da je sve poskupelo ali sam se ipak odlucio za odmor na ostrvu, prvenstveno zbog plaza i lepe i ciste vode. Probao i na drugim mestima po grckoj ali ipak mi je Tasos broj jedan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Avgust 24, 2017 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je dobro, posto i mi prvog septembra krecemo, a nismo se jos definitivno odlucili za destinaciju, i Tasos je u igri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Avgust 24, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja najverovatnije 5 ili 6.09. Ja se uvek smestim u Potosu obzirom da iz njega mozes i na istocne i zapadne plaze, blizina same plaze mi nije bitna u Potosu pa moze lep smestaj da se nadje za normalne pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Avgust 24, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan 2 - 3 puta letovao na Tasosu u periodu od 01. do 15. septembra. Vreme uvek bilo sjajno, kao i voda. Nemoj slučajno da je neko prošetao Limenasom a da je propustio čuvene suvlakije u Masabuka restoranu u pešačkoj zoni. Suvlaki inače ne volim, ali od ovog ništa slađe nisam jeo. Sočni suvlakiji, tortilje na trougliće, 4-5 vrsta ekstra umaka, pomfrit - kombinacija iz snova a cena više neko OK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Avgust 25, 2017 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što već rekoše, vreme je i u septembru ekstra. Generalno na Tasosu ako i padne kiša prestane da pada za sat - dva. Tako se i nama za ovih ne znam ni sam koliko letovanja na Tasosu samo 2 puta desilo da padne kiša. Što se tiče novih informacija i slika, biće ali kad ugrabimo vremena. Verujte da nismo ni sve snimke pregledali po povratku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Avgust 25, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama,uvek sam isao u avgustu,julu pa mi bilo frka obzirom da je malo severnije da ne bude hladno. Bandolero ,ajd okvirno neke cene po lokalima tips giros,pice,bira ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Avgust 25, 2017 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Više mogu reći o cenama piva po plažama, npr. draft mythos 400ml + čips = 3.70e Ovaj u staklenim bocama na drugoj plazi je bio po 3.40 eura Tu se kreće cena i po restoranima, od 3 do 3.5 eura. To je cena i frapea, to je i cena za amerikano. U "našoj" prodavnici u Pefkariju za 5.4 eura kupiš 6 malih limenki Mythosa a 8 limenki je 7.2 eura. Giros i pice nismo okusili ove godine, dosadilo valjda. U Potosu je u 2 ćoška veća gužva nego igde. Na jednom se prodaje giros a na drugom ćošku pize. Domaći jezik naravno naš, pretpostavljam da su i cene pristupačne. Video sam da je u Pefkariju u Pizza Top-u capriciosa 9 eura, ali su kod njih pice zaista ogromne. Mislim da dobiješ pre pice neku čorbu gratis. Msmm pre pice se napucaš čorbice, al ajde. Ovo je fotka iz centra Potosa. Ali zato nemojte da omašite sa desne strane (slika dole) na velikoj levoj krivini pre Pefkarija najbolje kobaje na Tasosu a i šire. 2 flaširana Mythosa + 2 kobaje u lepinji sa pomfritom = 9.5 eura Ponesite sitno, jer taj "My friend" uvek kuka da nema sitno ... hahaha Eto toliko za sad. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Avgust 31, 2017 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pala odluka, sutra krecemo na ponovno osvajanje Tasosa, ovog puta zapadna obala, Skala Potamia, ako se neko nadje u blizini nek se javi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Avgust 31, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kako je teebi dobroo. Sretan put i dobar provod želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Avgust 31, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Biker-Boy je napisao: Ljudi, pala odluka, sutra krecemo na ponovno osvajanje Tasosa, ovog puta zapadna obala, Skala Potamia, ako se neko nadje u blizini nek se javi Ja sam za 5 dana dole. Predpostavljam da si mislio na istocnu obalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Avgust 31, 2017 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, u pravu si, pobrkao sam od silnog uzbudjenja aj pa se vidimo, mi smo tamo drugog septembra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano April 20, 2023 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je ovo bila sabirna tema za Tasos jel bio neko tamo zadnjih godina? Ja nisam bio u Grčkoj od 2017-te a ove godine postoji malecna šansa da ponovo zapalimo za Grčku, pa me interesuje me kakvo je stanje na Tasosu, cene, ima li nešto novo, neke korisne informacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano April 21, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja zadnjih 5 godina letujem u Potosu, kod Grka sa kojim sam već postao prijatetelj....jbg, nove su cene trajekta, ostalo je sve isto...sem što su Rumuni ubedljivo najbrojniji gosti, pa Bugari, a mi smo dole negde, jbg...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 273 Napisano Maj 11, 2023 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi na Thasosu letovao non stop . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...