doktor 4764 Napisano Jun 11, 2014 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Taj put preko Banskog sam isao motorom prosle godine u Junu, sisli sa nekog prevoja u Goce Delcev... A na Tasos idem krajem meseca sa porodicom, autom, preko Bugarske...bio sam na Tasosu pre 10-ak godina i obisao sam ga solidno skuterom, mada kazu da se dosta toga promenilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Jun 11, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Ako niste bili do sada obavezno idite do Giola kupalista, prirodan bazen, motorom moze da se pridje blizu, ima peske niz brdo 5min. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 15, 2014 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece salerNS obavezno idite do Giola kupalista: ".....ima peske niz brdo 5min...." ....samo nemojte ici kao mi, tacno u podne ...onda ce vam se ciniti da je to spustanje niz brdo mnooogooo duzeee Uzivajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Jun 15, 2014 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bili smo na gioli, super je. Sad i nisu neke vrucine preko dana, do 30C, tako da je podnosljivo. Obisli svasta, presao blizu 300 km po ostrvu. Ovde se ne isplati dolaziti bez prevoza, ili bar iznajmiti na nekoliko dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Tamo su i moji MO(A)TORCI Brkići-FJ 1200,i to baš preko Bugarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Jun 19, 2014 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan sitno poskupljenje u pefkari camping-u, sad naplacuju parking za aute(3eur) i motore (2eur) , mada i pored toga je i dalje povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 20, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ove godine očekuju veću gužvu Do sad nisu naplaćivali ulazak sa kolima ili motorom u kamp. Ili PAK očekuju slabiju posetu pa da na tome popune buDŽet, to mu dođe kao povećanje PDV-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Jun 20, 2014 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan mozda prate ovu temu na forumu pa ocekuju gomilu motorista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 21, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan A kakva je situacija sa ostalim kampovima na Tasosu? Da li neko zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Jun 22, 2014 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ima jos jedan kamp na Golden beach-u ali je skuplji za nekih 3-4eur po danu, sa slika ne izgleda lose, ali osim podataka sto ima na sajtu neznamo nista o njemu, niko od forumasa nije bio tamo, tako da je (bar meni) sigurnije otici u Pefkari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 22, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovogodišnjeg poskupljenja u Pefkari kampu i uvođenja naplate za motore Golden Beach više nije skuplji. Jedino što je kod njih "high season" od 1. jula do 23. avgusta. PEFKARI za 2 osobe + šator + motor LOW SEASON - 15 eura HIGH SEASON - 19 eura GOLDEN BEACH za 2 osobe + šator + motor LOW SEASON - 14.7 eura HIGH SEASON - 18.3 eura E sad, kako je u Golden Beach-u nemam pojma, niti sam negde mogao da pročitam. Svi pišu samo o Pefkari kampu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Jun 22, 2014 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ali svakako mnogo znaci to sto high season u Pefkariju traje 2 nedelje a u Golden Beach-u 2 meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Jun 25, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio na Tasosu motorom sa lepsom polovinom od 02 juna-12 juna (ove godine) doduse ne u kampu,uplatili smo u januaru apartman za smesne pare.Put je odlican sem kroz Makedoniju,zali Boze putarine...kada smo odlazili znaci 11-og,12-og nocu je bilo dosta toplo,komarci su nesnosni.Ono sto je bitno napomenuti vezano za put je da se obavezno ide preko Keramotija na trajakt,nikako preko Kavale iz prostog razloga sto je skuplje i postoji dobra sansa da se nacekas trajakta cak i do 4 sata.Trajakt za motor,mene i zenu izlazi 11€ a cekanja skoro da i nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 26, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Bio na Tasosu motorom sa lepsom polovinom od 02 juna-12 juna (ove godine) doduse ne u kampu,uplatili smo u januaru apartman za smesne pare.Put je odlican sem kroz Makedoniju,zali Boze putarine...kada smo odlazili znaci 11-og,12-og nocu je bilo dosta toplo,komarci su nesnosni.Ono sto je bitno napomenuti vezano za put je da se obavezno ide preko Keramotija na trajakt,nikako preko Kavale iz prostog razloga sto je skuplje i postoji dobra sansa da se nacekas trajakta cak i do 4 sata.Trajakt za motor,mene i zenu izlazi 11€ a cekanja skoro da i nema. Kolike su sad putarine kroz Grcku? Jel se menjalo nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Jun 26, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1,7 dve ja mislim i jedna 2,5 za motorcikle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Jun 27, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ali ako se ide predloženim putem preko Bugarske-Banskog... nema ni makedonskih ni grčkih putarina. A ne treba ni zeleni karton čini mi se. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Jun 27, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je,ali ja sam imao spavanje u Skoplju na pola puta pa smo se odlucili za ovu varijantu,cuo sam da je taj put preko Bugarske zanimljiviji za voznju motorcikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bila interesantnija bugarska motorom, vise prirode ima, nije kao u MK kamen bez drveta, mozda nesto kao nasa ibarska magistrala, 90h ogranicenje, lepa voznja, Kada se udje u grcku prema tasosu fantasticni predeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 30, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče naplate parkinga za motor u kampu, navodno su rentirali prostor pored kampa i pretvorili ga u parking koji će biti besplatan. Ajde povratnici, podelite neku informaciju iz prve ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 30, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ipak cemo ici kolima ove godine, ali idemo u Pefkari kamp. Zanima me da li kolima mozes doci do parcele gde ti je sator? Ne bi bilo lose da se kola koriste kao ormar pod kljucem... I kolika bude guzva sredinom jula, da li bude slobodnih mesta uz plazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Jun 30, 2014 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče naplate parkinga za motor u kampu, navodno su rentirali prostor pored kampa i pretvorili ga u parking koji će biti besplatan. Ajde povratnici, podelite neku informaciju iz prve ruke Ja se vratio u subotu,utisci odlicni,prelepo ostrvo.Bio sam smešten u vili kod Zagosa,momka koji izdaje skutere u Limenariji.Ko ne ide u kamp,preporucio bih mu ovaj smestaj.Studio sa klimom,tv,wifi,velika terasa,2 bazena,bar u dvorištu,motor parkiran u dvoristu.Ja sam placao 25 eura u junu,a u julu je 30.Zagos je super lik i sam je motorista. Pored kampa sam prosao 100 puta ali nisam se raspitivao za cene i smestaj U svakom slucaju ,bilo kamp,bilo hotelski smestaj Tasos je ekstra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 30, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Procitah temu vecim delom pa i mene zaraziste tako da 12 jula palim za Tasos - Pefkari kamp. Sto se tice puta, putarina i kampa manje vise sam uspeo izvuci neku racunicu. Posto prvi put idem za Grcku ne znam koliko dnevno da racunam da mu treba za jelo, ako mogu neke odokativne cene sto iz mraketa koliko se moze samostalno spremiti sto ovako neki kiosk ili restoran. Ako neko ide u slicno vreme mozemo zajedno lakse je i zanimljivije u grupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Jun 30, 2014 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče naplate parkinga za motor u kampu, navodno su rentirali prostor pored kampa i pretvorili ga u parking koji će biti besplatan. Ajde povratnici, podelite neku informaciju iz prve ruke Ja se vratio u subotu,utisci odlicni,prelepo ostrvo.Bio sam smešten u vili kod Zagosa,momka koji izdaje skutere u Limenariji.Ko ne ide u kamp,preporucio bih mu ovaj smestaj.Studio sa klimom,tv,wifi,velika terasa,2 bazena,bar u dvorištu,motor parkiran u dvoristu.Ja sam placao 25 eura u junu,a u julu je 30.Zagos je super lik i sam je motorista. Pored kampa sam prosao 100 puta ali nisam se raspitivao za cene i smestaj U svakom slucaju ,bilo kamp,bilo hotelski smestaj Tasos je ekstra. Da ne vozi mozda TDM-a? A u blizini je dragstor koji drzi Novosadjanka sa muzem bugarinom? Ili je ipak to drugi rent-a-bike, ipak ima ih vise u Limenariji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Jun 30, 2014 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Procitah temu vecim delom pa i mene zaraziste tako da 12 jula palim za Tasos - Pefkari kamp. Sto se tice puta, putarina i kampa manje vise sam uspeo izvuci neku racunicu. Posto prvi put idem za Grcku ne znam koliko dnevno da racunam da mu treba za jelo, ako mogu neke odokativne cene sto iz mraketa koliko se moze samostalno spremiti sto ovako neki kiosk ili restoran. Ako neko ide u slicno vreme mozemo zajedno lakse je i zanimljivije u grupi Od obilaznice oko Soluna do Keramotija imas dve putarine po 1.7 eura.Ja nisam isao u one ogromne markete,nego sam kupovao u prodavnicama u Limenariji i Potosu.Skuplje je nego kod nas i u C.Gori.Rucak u restoranu za dvoje ne moze ispod 25 eura i to bez nekog preterivanja.Na ulici giros oko 2-2.5 eura,pljeskavica isto tako,kola limenka od 1.5-2.5 zavisi gde.Jagnjetina u Teologosu 19 eura,moras probati.Gorivo 1.7-1.8 eura,hleb 90 centi,voce skupo,secam se da su tresnje bile 3.5 eura.Ako imas mesta ponesi nesto od hrane.Trajekt za 2 osobe i motor 11 eura iz Keramotija u jednom smeru. Što se tiče naplate parkinga za motor u kampu, navodno su rentirali prostor pored kampa i pretvorili ga u parking koji će biti besplatan.Ajde povratnici, podelite neku informaciju iz prve ruke Ja se vratio u subotu,utisci odlicni,prelepo ostrvo.Bio sam smešten u vili kod Zagosa,momka koji izdaje skutere u Limenariji.Ko ne ide u kamp,preporucio bih mu ovaj smestaj.Studio sa klimom,tv,wifi,velika terasa,2 bazena,bar u dvorištu,motor parkiran u dvoristu.Ja sam placao 25 eura u junu,a u julu je 30.Zagos je super lik i sam je motorista.Pored kampa sam prosao 100 puta ali nisam se raspitivao za cene i smestaj U svakom slucaju ,bilo kamp,bilo hotelski smestaj Tasos je ekstra.Da ne vozi mozda TDM-a?A u blizini je dragstor koji drzi Novosadjanka sa muzem bugarinom?Ili je ipak to drugi rent-a-bike, ipak ima ih vise u Limenariji. Kad krenes iz Tripitija prema Limenariji on je sa desne strane,ima 30-ak skutera ispred kuce.Nekih 50 metara pre njega ima sa leve strane,pumpa,perionica i market.Svracao sam u tu radnju,parlaju samo grcki,a skupi su dosta i nema neki izbor robe.Zagos vozi Yamahu Xt ,ne znam dal mislimo na istog. Ako nekog interesuje izbacicu sliku smestaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Jun 30, 2014 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Ne, na sledecoj raskrsnici skrenes desno (dalje put vodi uz plazu) on je sa desne strane, 30-ak metara nize je dragstor, a izmedju-preko puta pekara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...