aco.paun 60 Napisano Septembar 11, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zanimaju me vaša iskustva sa gore navedenim gumama(planiram da ih uzmem za cbr900rr). Interesuje me držanje na putu po mokrom i suvom, dal se sporo ili brzo troše i sve ostalo bitno u vezi njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan moje iskustvo sa mpp je takvo da vise nikad necu experimentisati sa drugim gumama... drzanje, trajanje, ponasanje na kisi...znaci cista 5. negde su na nekim testovima navodili malo losije ponasanje na kisi, ali ja to nisam primetio...sve u svemu, vrhunska guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Septembar 11, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno vozim Michelin pilot power (obicne) i prezadovoljan sam... Mislim da je 2CT bacanje para, ne opravdava toliku razliku u ceni jer je razlika 5% u korist staze vidi na slici..(znaci to je samo moje misljenje, nisam vozio sa 2CT) Michelin pilot power-a nenormalno mnogo kliza po beloj liniji i zebri na suvom u odnosu na druge gume. ali to verovatno nije mana gume nego losa tehnologija nasih putara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 11, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto imam obican pilot power, prezadovoljan, definitivno ih uzimam opet.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2ct kod mene i skroz korektna guma. Tacno je da kliza kao luda na beloj liniji, ali isto ako i na spoju mostova, ono metalne celjusti. Po putu skroz ok drzanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Septembar 11, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bas me interesuje koja to guma ne kliza po nasim belim linijama?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Septembar 12, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Bas me interesuje koja to guma ne kliza po nasim belim linijama?! Da se razumemo, sve gume klizaju ali miselin dosta vise kliza po beloj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da se kupe michelin moto gume? Može i na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Pedje, http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60772-moto-servis-laboratorija/page__st__300 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 14, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Michelin Pilot Power 2ct i zadovoljan sam. Drzhi jako dobro po suvom i brzo se greju a ne pregrevaju se bash lako. Problem je shto se mnoogoo brzo troshe po ivici dok su na sredini kao nove. U odnosu na obichne Pilot Power traju solidno duzhe. Po kishi su klizavije malo i po belim linijama ali koliko god da prokliza na kraju uhvati na asvaltu tako da nece da izda. Kada se pregreje takoreci odmah otkazuje bez upozorenja pa ne treba bash preterivati. Ja sam vozio ibarskom pun gas oko 100km i potroshio sam ih 40% po ivici... Smanjio sam tek kad su se pregrejale a da nisu verovatno ne bih imao ivice za josh koju vozhnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 14, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje gume koje sam ja vozio na R-ovima (2ct), ove sezone sam ih imao nove na R6 i peglao ih dva meseca, fantastične su. Što se tiče belih linija, kada putari prestanu da koriste bele-emajl boje za beton i počnu da rade sa kvarcnim farbama za asfalt, neće više biti tih problema , a to se očekuje u nekom od sledećih vekova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aco.paun 60 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Michelin Pilot Power 2ct i zadovoljan sam. Drzhi jako dobro po suvom i brzo se greju a ne pregrevaju se bash lako. Problem je shto se mnoogoo brzo troshe po ivici dok su na sredini kao nove. U odnosu na obichne Pilot Power traju solidno duzhe. Po kishi su klizavije malo i po belim linijama ali koliko god da prokliza na kraju uhvati na asvaltu tako da nece da izda. Kada se pregreje takoreci odmah otkazuje bez upozorenja pa ne treba bash preterivati. Ja sam vozio ibarskom pun gas oko 100km i potroshio sam ih 40% po ivici... Smanjio sam tek kad su se pregrejale a da nisu verovatno ne bih imao ivice za josh koju vozhnju. E sad me malo čudi, prema gornjem grafiku od člana ssnupi, pilot power i pilot power 2ct imaju istu smesu po sredini, samo 2ct bi trebalo da ima mekšu smesu sa strane, malo mi onda nelogično da 2ct duže traje od obične power. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 14, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Michelin Pilot Power 2ct i zadovoljan sam. Drzhi jako dobro po suvom i brzo se greju a ne pregrevaju se bash lako. Problem je shto se mnoogoo brzo troshe po ivici dok su na sredini kao nove. U odnosu na obichne Pilot Power traju solidno duzhe. Po kishi su klizavije malo i po belim linijama ali koliko god da prokliza na kraju uhvati na asvaltu tako da nece da izda. Kada se pregreje takoreci odmah otkazuje bez upozorenja pa ne treba bash preterivati. Ja sam vozio ibarskom pun gas oko 100km i potroshio sam ih 40% po ivici... Smanjio sam tek kad su se pregrejale a da nisu verovatno ne bih imao ivice za josh koju vozhnju. E sad me malo čudi, prema gornjem grafiku od člana ssnupi, pilot power i pilot power 2ct imaju istu smesu po sredini, samo 2ct bi trebalo da ima mekšu smesu sa strane, malo mi onda nelogično da 2ct duže traje od obične power. Na obichan svi kukaju da se pojede za 5-6000km. Prochitaj iskustva na stranim forumima a za 2ct niko ne kuka i svi kazhu da dugo traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Pedje, http://forum.bjbiker...a/page__st__300 Nemaju 2ct zvao sam. Ajmo jos neko da li zna gde mogu da kupim te gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 14, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio 2ct i trajale su 5-6000 km. Drzale su dobro i po kisi, a bjele linije zaobilazim. Ako se vozis extremnije, do ivice, mozda nebi bilo lose uzeti 2ct. Koja je razlika u cijeni? Koliko kosta kap gripa manjka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aco.paun 60 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video razlika je nekih 20e između obične i 2ct. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 14, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ima mata16v sa foruma 2ct. Ja sam kod njega uzeo i kad sam uzimao razlika je bila za set (120/190) oko 80e izmedju 2ct i obichnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aco.paun 60 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Ima mata16v sa foruma 2ct. Ja sam kod njega uzeo i kad sam uzimao razlika je bila za set (120/190) oko 80e izmedju 2ct i obichnih. Koliko te je izašao set tvojih guma, i koje si uzeo, obične ili 2ct? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 15, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ima mata16v sa foruma 2ct. Ja sam kod njega uzeo i kad sam uzimao razlika je bila za set (120/190) oko 80e izmedju 2ct i obichnih. Koliko te je izašao set tvojih guma, i koje si uzeo, obične ili 2ct? Uzeo sam 2ct od Mate i cena je za mene bila jako, jako korektna. Chekali smo prvo M3 dugo pa to nikako da dodje i na kraju mi je Mata napravio dobru ponudu za 2ct koju nisam mogao da odbijem. Shto se cene tiche najbolje sa njim da vidish. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Super guma, pokazala se super i na K1200S i na R1200RT mada je to guma za sportsku voznju ja je koristim na RT-u i nemislimda eksperimentisem. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 16, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super guma, pokazala se super i na K1200S i na R1200RT mada je to guma za sportsku voznju ja je koristim na RT-u i nemislimda eksperimentisem. Pozz Koju gumu koristis na RTu? 2ct? Ja pod slepera turam Pilot Road 2 (odnosno sada 3). 15K+ i jos je ima, a jos nije nikud mrdnula. I onako su mi krajnji rubovi zasticeni fuzasterima i auspuhom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Septembar 18, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Obicnu i kao sto rekoh Mile nemam nameru da menjam traje oko 6-7000 km, U Holandiji traje nesto duze a ivice su kao nove,.... jedino ono malo u kruznom toku zakaci malo i ivicu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 24, 2012 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan totalno podržavam kolegu iznad - guma je fenomenalna! prije nje sam experimentisao sa raznim proizvođačima(Dunlop, Pirelli, Metzeler...) ali sad nemam potrebu da mijenjam proizvođača više. Prvo guma(2CT) drži fenomenalno po svim vremenskim uslovima, zagrije se brzo i dosta se sporo troši. Vjerujte mi da sam sa jednim setom uspio oko 11000km da pređem, a nije da štedim motor... Po meni najbolja guma do sad koju sam vozio, sve preporuke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 24, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ljetos imao obicne, stavio nove , za mene, a i za ostale bajkere iz Trebinja, bezveze guma, kliza nenormalno, mozda najgora za R motor, presao sam oko 7000. Posle njih ja stavio Metzeler M5 (kupio ih u Borci) kao da je drugi motor, razlika nebo-zemlja, nisam mogao vjerovati. Ostali su isto mijenjali i rekli nikad vise Miselin, bar na R-ove ! Ja je ne preporucujem ! Metzeler-, Danlop... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 24, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan 2 CT fenomenalna guma....imao bas na R-u.... mana sto se brzo trosi...... Po meni jedino bolja Metzeler M5 interact.... lezi isto, a traje duze..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...