Konjanik_Slobode 1 Napisano Septembar 11, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Prince jl 125-11, Transalp XL 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo prosto ne mogu da verujem sta mi se desilo, mislio sam da ovakve stvari postoje samo u filmovima, nego da predjem na stvar.U petak na subotu u toku noci ostavio sam motor ispred stambene zgrade preko puta menze Medicinskog fakulteta u Nisu i navratio kod brata na sat vremena na kafu, u jednom trenutku zvoni mi telefon covek se lepo predstavi po imenu i prezimenu objasni da je iz interventne jedinice policije i kaze mi da mi se motor nalazi nekoliko ulica nize i da je zapaljen. Onako skroz u soku dotrcimo do te ulice kad imamo sta i da vidimo, motor skroz spaljen, stoji marica pored, izlazi covek iz marice kaze da je neko prijavio pozar da je bila vatrogasna ekipa i tako, odradili posle toga ujutru uvidjaj i kao javi ce se...verzija price je da je neka dokona grupica pokusla da ga ukrade pa nisu umeli da ga otkljucaju onda su ga oborili i vukli jedno stotinak metara izmedju stambenih blokova i na kraju ga iz mom mozgu jos ne svarljivih razloga polili benzinom i zapalili, jednostavno ne mogu da verujem sta mi se desilo, nikad se nikom nisam zamerio, nikom nista lose ucino, ne razumem sta im je smetao moj motor, razumem da su ga ukrali da se voze i ostave ga lepo kad nestane gorivo, ili da ga preprodaju u delove, ali zasto da ga zapale, uzasno sam voleo svoji motor, mozda jeste nekima kinez, inace radi se o Princu 125, ali meni je to bio prvi motor sa kojim sam se slatko navozio ove dve godine i presao nekih 20 000km sa puno prelepih uspomena, i dalje ne mogu da verujem sta se desilo, stoji mi u garazi ono malo delova sto je ostalo gledam ih po ceo dan, tuga ziva, prosto ne desilo se nikom, pomagajte ako neko nesto cuje o tome ko, sta, i zasto je mogao ovo da uradi, zapaljen je u rengenovoj u dvoristu onih zgrada preko puta obdenista, ako neko zna ko je mogo da uradi ovako nesto neka mi se javi na pp, ponavljam nikom se nista nisam zamerio nikad, ovo je jednostavno neka grupica dokonih likova koji su nasli da se izivljavaju na mom motoru, nedao Bog nikom ovako nesto, unapred vam hvala na svakoj informaciji o pociniocima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Septembar 11, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Druze strasno,ali stvarno.Iskreno saosecam sa tobom.Mene uhvatila tuga a tebe mogu misliti.Nadam se da ce ih navatati mada tesko,jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 11, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... koji bolesnici hodaju oko nas to je za ne poverovati!! Moje saucesce prijatelju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17351 Napisano Septembar 11, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3697 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pa sa kakvima to živimo? Šta nas dalje čeka. Pijano, besno, drogirano. Prijatelju dobro si prošao. Mogao si i ti da budeš na motoru kad su ga uništavali. Ništa im to ne bi smetalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Septembar 11, 2011 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem, pa i da si im se zamerio nesto neka to rasprave sa tobom sta ima motor da diraju?/??? Vidi ako je grupa u pitanju vece su sanse da saznas nesto, "pohvalice" se neko od njih nekome, neko je mozda bio protiv takvog cina (mislim mozda je hteo da ukrade ali ne i da zapali) pa ce pomenuti to nekome... Znaci raspituj se i zaduzi prijatelje iz Nisa da takodje "cackaju" i u svakom razgovoru nabace tu pricu, videces mora negde da "procuri"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 11, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10624 Napisano Septembar 11, 2011 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nemam reci, uzas jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2159 Napisano Septembar 11, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Povežite sa ovom temom, biće vam jasnije kakvih ljudi ima i kod nas i u okruženju... Najgore što možemo da uradimo je da ''svima'' stavimo nalepnicu... Glavu gore druže... Strašno je, al' ima i gorih stvari. Ako može da se pomogne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Septembar 11, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Uopste mi nije jasno zasto se ljudi cude na ovakve stvari u Nisu: http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/276305/Stranacke-borbe-obezglavile-policiju-u-Nisu-i-Novom-Sadu Gde macaka nema, misevi kolo vode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1786 Napisano Septembar 11, 2011 Drug član, 1029 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Auh... :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Uopste mi nije jasno zasto se ljudi cude na ovakve stvari u Nisu: http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/276305/Stranacke-borbe-obezglavile-policiju-u-Nisu-i-Novom-Sadu Gde macaka nema, misevi kolo vode. Zasto se cude? Pa recimo zato sto nema apsolutno nikakve logike za uradjeno.Odvuci motor stotinak metara, usput mu polomiti zadnji amortizer,migavce, iscupati rezervoar i na kraju ga zapaliti? Ako je hteo da se provoza ne bi ga zapalio, da je hteo da ga ukrade zadelove razumeo bih.Sa druge strane decko se nikome nije zamerio pa da kazem da je iz osvete. Licno, da zateknem nekog pored motora u slicnom pokusaju mislim da bih ga samo presamitio preko sedista da i on izgori zajedno sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Septembar 11, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Tuga brate, i meni se desila slicna stvar pre par dana, potpuno te razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 11, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Uh druze, bas mi je zao. Ta stoka dokona i besna ce sigurno biti nadjena jer budale se hvale takvim poduhvatima. Neko ce vec da padne za nesto pa ce da otpeva za to da bi se izvukao. Tako to ide. Saznaces sigurno, a onda vidi sta ces. Mozda jeste kinez od 125 kuba, ali je tebi Jaguar. Zelim ti novog i nemoj da se sekiras. Znam, tesko je zaraditi, ali mozda je i bolje da nisi bio tu. Mamlazi su na sve spremni, a kad su pijani onda im jos i zakon gleda kroz prste. Pozdrav i ziv bio druze 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan E moj druze, zamerio si se nekome zato sto ga imas, a on nema. Nekima je to i vise nego dovoljno. To su isti oni koji kljucem grebu kola po parkingu, odlamaju antene, cupaju znakove sa hauba Mechki i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 11, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Strasno , njista glavu gore i skupljaj za sledeci bike...to je jedino sto mozes da uradis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zgranut sam ! moje iskreno saucese ! Dabogda im sve izgorelo sto budu imali ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 11, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce. Bes,samo bes i nista drugo. Nekada se deca igrala klikera i zmurke a danasnja zabava se svodi na to da prenesu iskustva iz destruktivnih sony igrica u stvarnost.Uzas. Nadam se da ces bar saznati ko je to uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Septembar 11, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druže žao mi je zbog gubitka koji nije samo novčani već i psihički, bes i nemoć dok te neko ponižava ali za to imam rešenje, kupi lepši i veći motor pa nek te mrze još više. S moje strane zainteresovan sam za otkup toga što je ostalo od tvog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Нема баш превише будала које би тако нешто урадиле. Сигурно су и раније правили сличне проблеме и сигурно ће их и даље правити. Распитај се мало по крају, на мурију не рачунај. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zavidne i bahate stoke ima svuda. Kada nisu mogli da ti ukradu motor, onda su iz nemoci i zbog loma infantilnog ega, odlucili da ga uniste. U svom poslu sam se nagledao provala po stanovima, a ovo nije nista cudno.Imao sam vise puta slucaj, kada ne nedju novac u kuci, e onda totalno uniste ceo stan, od cepanja garniture, slika do praznjenja na sred dnevnog boravka. Za ovakve bolesnike koji iz potpuno nelogicnih razloga sebe nazivaju ljudima, postoji samo jedan lek : Pilula od 9mm. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konjanik_Slobode 1 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Prince jl 125-11, Transalp XL 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na podrsci, za sad se nista nije promenilo, nikakvih vesti nema, sto se tice policije kazu da su otpoceli istragu ali ne uzdam se mnogo u to, uzbunio sam sve koje znam svi se raspituju, sire dalje, cekamo da negde neka informacija procuri, da nekom nesto slucajno izleti, da se pohvali ostalima, i to je to, krajnje sam bespomocan sad mogu samo da sedim i da cekam ako uspemo nesto da saznamo a onda platice sto bi jedan moji drug, inace nas kolega, rekao i za pumpu i za biciklu zajedno, sad se psihicki oporavljam skupljam pare i gledam da pazarim novi bajk, a ovaj stari necu da prodajem ostala je cela masina tako da cu da se malo igram u slobodno vreme pa bih pravio nekog bobbera od onoga sto je ostalo od motora, onako sve od nule, cisto za svoju dusu, a u medjuvremenu cu da nadjem neki novi motor da mogu da nastavim da se vozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Septembar 12, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan A baš sam ja hteo na zimu da pravim nešto, 125 za klince taman, ako se predomisliš javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 12, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saznaj ko su, pa ako imas mogucnosti izorganiziraj* se da ti plate motor u parama i dusevnu bol u boli. Ako nemas mogucnosti, prezali ga i teraj dalje. *) ponuda koju ne mogu odbiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh temu, jel ima nesto od kamera na domu, znam da je fax pod kamerama ali sta je sa studenjakom? Šta kazu panduri, jel moze to nekako da se naplati bez da ih nadju (iz onog fonda osiguranja kao kad te neko čukne kolima pa pobegne a ne nadju ga ima neka fora za to)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz.... Imas kamere i u skoli car konstantin to ti je tu pored.... prosetaj se do skole i proveri mozda je nesto snimljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...