-dzony- 207 Napisano Septembar 10, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovako momci (i devojke)... Na runneru sam danas zatekao podosta crnkastog ulja na zadnjem tocku,pa me zanima odakle sve moze da bude? Zagledao sam i nisam bas siguran odakle je? Disk/diferencijal? Odakle sve moze da bude? I koliko opasno moze da bude?Mislim,jel mogu da vozim motor do majstora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Septembar 10, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Semering na diferencijalu, moze biti dihtung, moze biti da nije cep(merac) dovoljno zavrnut... Operi pa prati kud maze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je iz diferencijala...ako je menjano ulje pa dosuto malo vise nego sto treba da ga ima,moguce da ga izbacuje na onaj odusak na vrhu,a moze biti da je i na merac(cep),posto ispod njega ima O-ring,mozda je i on otisao pa malo propusta...a proveri i odozdo inbus sraf za ispustanje ulja iz diferencijala mozda se i on odpustio pa podliva i sliva se na tocak...proveri to sve i nemoj voziti ako ti mnogo ispusta,jer moze da naulji gumu i da bude belaja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nista dolivao o_O? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Septembar 11, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ili nam slikaj taj deo ili operi pa prati sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Oprao,praticu. Sutra mozda odem do nekog majstora. Hvala na savetima,javljam sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Septembar 15, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava sa uljem,jesi li resio problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nista uradio,idem popodne u skolu pa nemam vremena.. Nadam se da cu za vikend srediti. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Sredjeno,uzrok - propali semerinzi i lezajevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...